Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Tebrik ederim cnm insallah bizde yeneriz tez zamanda bizede dua et cnm.Hangi pozisyonda yendin cnm
Dualarim sizlerle cnm kendimden önce burdakilere dua ettim çoğu zaman sizlerde kurtulacaksınız inşallah buna inancım tamm. Üst pozisyonda oturarak cnm :)

Yok cnm o sert yer dediğin idrar deliğinin bulunduğu et parçası doğru yoldasin ve orayı sabırla geç sadece biraz batıyor o kadar yakinsin yenmeye sende .inşallah çok beklemez sende yazarsın başarı hikayeni

Tebrikler bizede dualarinixi eksik etmeyin bugün denedim ilk girişte baş kısmı ordaydi ve nefes alip vererek fahatamaya çalıştım fakat eşim söndü ve yarım kaldı olay .... aslında gerçekten belkide çok kolay bir olay ben kendimde sunu farkettim nasıl bir duygu acaba girince ne olacak o panukliklik var bende duygu durumu ne olacak bide bana üstte olmak zor geldi oturamiyorm açıkçası daha çok kasıyor um yatıyorum bel altına yastık kafa altına yastık gözler kapalı ve eşimin omuzlarına koyuyorum ayaklarımı ama acaba otursammi diyorum hangisi daha kolay olur diye soruyorum hep kendime

Aynen Can'ım
Vajiyi yendiniz mi
Ne bileyim bir bayan arkadaş ve birkaç kişi daha bu yolla hamile kalınca Zaman kaybetmemek adına deniyorum
Yaşım 31 olduğu için
Denemeye devam et cnm niye olmasın. Rabbim nasip eder inşallah bende o yolla deniyorum. Ayrıca Sperm üç gün yasayabiliyor yumurtaliklar bir günde oluşuyor. O yüzden ovulasyon döneminden bi hafta önce bir güne bir yapın .

Cnm kendini en az kastigin pozisyonu seç öncelikle bu herkeste değişiyor o yüzden deneyerek bul zaten o denemelerle bi adım daha yaklasiyorsun yenmeye. Bende altta çok daha kasildigim için sonrasında hep üstte denedim. Önemli olan bi de pnsi tam vaji deliğine oturtup yavaş yavaş ilerlemek

Arkadaşlar merhaba birkaç gün önce olmuyor olmuyor boşanıcam diye bir mesaj yazmıştım buraya. Ümitlerim tükenmişti. Ama dün kendi kendimi bir odaya kapatıp saatlerce bağıra bağıra ağladım. Allah'ıma yalvardım. Ağlamaktan gözlerim mosmor oldu gücüm tükendi ama sanki manevi bir kuvvet geldi. Şimdi kararlı bir şekilde kaldığım yerden devam edicem inşallah. Ben kendi parmaklarımla egzersiz yapabiliyorum. Kocamla da daha bir parmağın birinci boğumunu yapabildik ama bugun onunla da konuştum. Yarın tekrar denicez önce parmakla denicez yapabiliyorsak penisle denicez. Dua edelim birbirimize. Gücüm tükendiğinde sizlerin yazdıklarını okumak cok iyi geliyor. Bir gün buraya "arkadaşlar yendim "yazana kadar çabalamaya devam edicem. O, aslında cok kolaymış cümlesini Kurana kadar devam edicem. Allah yardımcımız olsun

Çünkü bazen laf atmak için arkadaşlarıma soruyorum hepsi iğne daha çok girişte canımı yakıyor diyor yada adet sancısı çok çekenler mesela saatlerce sürüyor bu iş ise saniyelik diyorlar tabii bilmiyorlar vaji olduğumu.... aklıma bunları getiriyorum diyorumki hepsi bu saniyelik hisset ve Birak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…