- 2 Ocak 2013
- 3.929
- 4.462
- 448
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #206.961
Evet cnm ben egzersizlerde zevk almiyorum normaldir herhalde.Kızlar deneme esnasında zevk almiyorsunuz değil mi hiç? O yüzden kayganlastirici kullanıyorsunuz soruyorum çünkü zevk alırsak korkumuz azalir ama kalem gibi ince şeylerde bile zevk alamiyorum normal dimi bu?
Masallah canim sevin 1-2 gune haberlerini aliriz Darisi basima veHic korkma canım bende korka korka 5 yılım gecti.sakın ihmal etme ustune git.ben 5 gundur hergun aparat ile eksersiz yaptım aparat penis boyunda artık rahatca alabiliyorum esli deneme yapıcam bugun allahın yardımıyla kurtulucam.sana tek tavsiyem ustune git erteleme vaz gecme inan hiç acı yok
canim ya çok sevindim senin adına darısı bizim de başımıza ama normalde bu söylediklerini biliyoruz da işte o an herşey bitiyor isteAsla pes etmeyin arkadaşlar.
Yeni arkadaşlarımı hoşgeldi bu arada.
Asla pes etmeyin ve güçsüz gözükmeyin. Ciddi bişeymiş gibi bakmayın vajiye. Dalga geçin onunla. Beni görseydiniz gülerdiniz. Kendi kendime vajiyle alay etmeler falan.
Ama sonrası mutluluk gözyaşları.
Çok dua edin, Rabbimize sığının.
Ama asla karamsar ve güçsüz durmayın.
Beni bilen arkadaşlar, yendiğimi bilir. Herşey daha güzel olacak zamanla. Yarısına kadar lap diye girdirebiliyorum, yarısından sonra hızı bi tık düşürüyorum. Ama zamanla onu da aşıcam. Çok hafif gitgeller de yapabiliyoruz. İnanın eşinizin mutluluğunu görünce daha bi güçleniyosunuz. Dün gece mesela tamamını girdirdiğimde biraz bekledim öyle, iyice alışsın diye(doktorum da böyle yapmamı söylemişti)
Sonra eşime bu kadar yeter çıkarıyorum dedim.
Nolur çıkarma karıcım, biraz daha kal böyle, dedi.
Dedi ve ben bittim ya
Onlar da sabrediyor bizim gibi ve onlar da biz kadar mutlu oluyor
Lütfen güzel arkadaşlarım, inanın bizi korkuttukları gibi bişe yok.
Ve hissettiğimiz o acı, sadece biz kasları normalden fazla kastığımız için oluyor. Kas sızısı yani. Ben de zarımın gittiğinü kanı görünce anladım. Ve o abarta abarta anlatanlara birkez daha çok kızdım!
Çüş dedim ya çüşşşşş !
Hani nerde o acı !?
Yokkkkkk !
Daha çok yüklenin egzersizlere.
"Kadın" olmak , olabilmek...
Eşinizin size o içten "karım" deyişi...
Çok az kaldı, az daha sabır ve daha çok motivasyonla en kısa zamanda sizin de mutluluk yazılarınızı göreceğimize eminim!
canim ya çok sevindim senin adına darısı bizim de başımıza ama normalde bu söylediklerini biliyoruz da işte o an herşey bitiyor isteAsla pes etmeyin arkadaşlar.
Yeni arkadaşlarımı hoşgeldi bu arada.
Asla pes etmeyin ve güçsüz gözükmeyin. Ciddi bişeymiş gibi bakmayın vajiye. Dalga geçin onunla. Beni görseydiniz gülerdiniz. Kendi kendime vajiyle alay etmeler falan.
Ama sonrası mutluluk gözyaşları.
Çok dua edin, Rabbimize sığının.
Ama asla karamsar ve güçsüz durmayın.
Beni bilen arkadaşlar, yendiğimi bilir. Herşey daha güzel olacak zamanla. Yarısına kadar lap diye girdirebiliyorum, yarısından sonra hızı bi tık düşürüyorum. Ama zamanla onu da aşıcam. Çok hafif gitgeller de yapabiliyoruz. İnanın eşinizin mutluluğunu görünce daha bi güçleniyosunuz. Dün gece mesela tamamını girdirdiğimde biraz bekledim öyle, iyice alışsın diye(doktorum da böyle yapmamı söylemişti)
Sonra eşime bu kadar yeter çıkarıyorum dedim.
Nolur çıkarma karıcım, biraz daha kal böyle, dedi.
Dedi ve ben bittim ya
Onlar da sabrediyor bizim gibi ve onlar da biz kadar mutlu oluyor
Lütfen güzel arkadaşlarım, inanın bizi korkuttukları gibi bişe yok.
Ve hissettiğimiz o acı, sadece biz kasları normalden fazla kastığımız için oluyor. Kas sızısı yani. Ben de zarımın gittiğinü kanı görünce anladım. Ve o abarta abarta anlatanlara birkez daha çok kızdım!
Çüş dedim ya çüşşşşş !
Hani nerde o acı !?
Yokkkkkk !
Daha çok yüklenin egzersizlere.
"Kadın" olmak , olabilmek...
Eşinizin size o içten "karım" deyişi...
Çok az kaldı, az daha sabır ve daha çok motivasyonla en kısa zamanda sizin de mutluluk yazılarınızı göreceğimize eminim!
canim ya çok sevindim senin adına darısı bizim de başımıza ama normalde bu söylediklerini biliyoruz da işte o an herşey bitiyor iste
Canım su an aparatlarla denerken zevk alamıyoruz ya bu sorunu halledince zevk almaya başlarız dimi ? Bazen korkuyorum isteksizlikten mi var bende diye ama inşallah sadece vajiden oturudurBen de öyle diyordum hep. Doktorum bana böyle söylediğinde hep kızıyodum o an herşey gidiyo kafadan diye. Ama o söylemekten bıkmadı. Ben de evde telkinlerde bulundm kendime. Ciddiyim, vajiyle konuşun. Dile getirdiğinizde daha iyi hissedeceksiniz kendinizi. Ve zamanla beyin de kabul edecek.
Canım su an aparatlarla denerken zevk alamıyoruz ya bu sorunu halledince zevk almaya başlarız dimi ? Bazen korkuyorum isteksizlikten mi var bende diye ama inşallah sadece vajiden oturudur
Sanmıyorum canim. Ben hayatta böyle olacagimi tahmin etmezdim ama evlenince şok oldum. Dolayısıyla bekarken kendini vajinusmus sanan bi insan evlenince öyle olmadigini gorebilirNe çok kişi varmış bu dertten muzdaripbu derdi aşan üyeleri tebrik ediyorum sizin adınıza çok sevindim.
Şimdi benim sorunum şu; bu hastalığı artık o kadar kişide ve her yerde görünce bende korkmaya başladım. Bu hastalığın var olup olmadığını cinsel birliktelik yaşamadan anlamak mümkün mü?
Ne kadar korkarsan ve paniklersen bence ihtimal o kadr artıyor ben evlenmeden ömce çok korkar o anı düşününce paniklerdim ve korktuğum gibi oldu öncesinde burayı okudum netten arastırdım sacma sapan ne kadar sey okuduysam hepsine inandım ama bir doktora gitmek ya da dogru düzgün biriyle konusmak aklıma gelmedi benimki 2 ay kadar sürdü Allahtan ben oldukca azmettim suan sıkıntısız yaşıyoruz ama bende zevk almak istiyorum artıkNe çok kişi varmış bu dertten muzdaripbu derdi aşan üyeleri tebrik ediyorum sizin adınıza çok sevindim.
Şimdi benim sorunum şu; bu hastalığı artık o kadar kişide ve her yerde görünce bende korkmaya başladım. Bu hastalığın var olup olmadığını cinsel birliktelik yaşamadan anlamak mümkün mü?
Canm benmde aynisi oldu doktor 1 hafta kadr beklemem gerektigini söylemisti yirtik olusmus olabilir sennde o yüzden biraz daha sabirli ol gecsinYenen arkadaşlar dün üç gün oldu ve mumla gidip gitmediğini kontrol etmek istedim ama daha mumun başını sokar sokmaz kanadı .çok panik oldum.yardimci olur musunuz
Peki cnm teşekkür ederim :)Canm benmde aynisi oldu doktor 1 hafta kadr beklemem gerektigini söylemisti yirtik olusmus olabilir sennde o yüzden biraz daha sabirli ol gecsin
canim zevk almak.senin elinde iliskiyi zevkli hale getir normal yatakdayken holduru hop yapma esin icin onceden hazirlan sevdigin geceliklerini giyin sevismeyi uzun tut o zaman zevk aliyosun ben yeneli kisa bi zaman oldu ama ben iliskiyi zevkli hale getiriyorum 7 aylik bebegim olmasina ragmen özellikle hazirlaniyorum esim daha mutlu oluyo o zmnNe kadar korkarsan ve paniklersen bence ihtimal o kadr artıyor ben evlenmeden ömce çok korkar o anı düşününce paniklerdim ve korktuğum gibi oldu öncesinde burayı okudum netten arastırdım sacma sapan ne kadar sey okuduysam hepsine inandım ama bir doktora gitmek ya da dogru düzgün biriyle konusmak aklıma gelmedi benimki 2 ay kadar sürdü Allahtan ben oldukca azmettim suan sıkıntısız yaşıyoruz ama bende zevk almak istiyorum artık
canim zevk almak.senin elinde iliskiyi zevkli hale getir normal yatakdayken holduru hop yapma esin icin onceden hazirlan sevdigin geceliklerini giyin sevismeyi uzun tut o zaman zevk aliyosun ben yeneli kisa bi zaman oldu ama ben iliskiyi zevkli hale getiriyorum 7 aylik bebegim olmasina ragmen özellikle hazirlaniyorum esim daha mutlu oluyo o zmnve beyninden vajini olusturdugu o hasari tamanen sil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?