- 15 Şubat 2016
- 102
- 39
- 28
- 40
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #207.001
Ben 8cm kadar aparat aliyorum yavs yavasÜzülcek bir durum yok gecici bir durum bu sadece bu kadr seyi düsünüp üzülmen yerine harekete gecicek cabalycaksn ertelemyceksn kim anne olmussa olmus bosver kendi hayatina mutluluguna bak ama düsünmekle gecmiyr egzersiz.lazim.deneme yapmak lazim azmetmek lazim.dayanmak lazim ne asamadasin suan mesela egzersiz hic yaptn mi mesela benm esim iliski tam anlamyla olana kadr hic sürtünme yoluyla vs ile iliski istemedi tatmin olmak istemedi ne kadr bu yollara basvurursanz o kadr ertelenir esim sinirlendi ben hirslandm inandm aparat yaptim canm acisada dayandim kendinize inanin lütfen
Canim bence uzulmeyi bir kenara birak ve basla benim 5yil uzulerek gecti.kendine inan aparatani hazirla ve basla eksersiz yapma uzulerek gecmiuor arkadasim zaman cok degerli inan acinin aaaaa si bile yok ben aparat ile calisiyorum allaik fircami aparat yaptim gergun havlu kagitla kalinlastirarak suan p kalinligina yaklasdim ve inan bunu 5gunde basardim.kendine inan ve basla eksersizlwrwNeye uzulecegimi sasiyorum bazen ;( evleneli ne kadar zaman gectiginemi uzulsem.benden kucuklerin anne olduguna mi...yoksa esime miii
Ama esimle denerken bi heycan bi panikkBen 8cm kadar aparat aliyorum yavs yavas
Aynen bu soylediklerini yasadim cok tsk ederim icim rahatladiCok normal sislik hissetmen kimi zaman hafif hafif agri bile hissettigim oldu benm iliski sirasindada hissedebilirsin karina baski popoya baski idrar istegi hepsi oluyor
Bu süper iste niye üzülüyorsun yolun sonuna gelmissin nerdeyse aparati almissin biraz git gel yap ondan sonra pnsle denemeye gecebilirsin benceBen 8cm kadar aparat aliyorum yavs yavas
Canim 8 cm alamiyom.oraya kadar yavas yavas 12 cm kadar calismammi lazimBu süper iste niye üzülüyorsun yolun sonuna gelmissin nerdeyse aparati almissin biraz git gel yap ondan sonra pnsle denemeye gecebilirsin bence
Alabildgn kadarini al git gel yap uzun süre kendini sartlama illaki 12 cm vs diye ben rimel ile denedim sonra esli denedim oldu bu senin kendino hazir hissetmenle ve inanmanla ilgili biraz daha dene egzersizleri git geli yap burnundan nefes al agzindan ver ve ikin girdirmeye calisirkenCanim 8 cm alamiyom.oraya kadar yavas yavas 12 cm kadar calismammi lazim
Git gel yapmanin en kolayi alirkende ikin cikarirkende ve tamamen cikarma once col kucuk git gel yap sonra ama ikinmayi unutmaGit gel yapamiyom.her aparati 1 kere yapiyom
ben 1.5 yillik evliyim evliligimn ilk gunu normal birlesme oldu daha sonra korkuya bagli olmadi.sonra vajinismus tanisi koydular 1.5 aylik evliyken denemeler esnasinda sadece p.. bas kismini alarsak hamile kaldim hamileligim boyuncada denemedim cunku dr. um izin vermedi. dogum yaptim suan 7 aylik bi oglum var bende gecen ay evde egzersiz yaparak yendim.umutlu46 nasıl yani hamile kaldıktan sonra mı vajiyi yendin? Kısa bi süre demişsin ya ondan sordum
ben dilatör kullanmadim ama evde kendim aparat hazirladim mumla eve genislettu diyebilirim yaptigim aparat bi p... boyutundaydi esimle birlikte oldugumda hic agri vs.hissetmedim diyebilirimBir de dilatör rahimin ağzını genişletiyor mu kullandıkça
Col afedersiniz ama bir p eni kac cm oluyor?benim hazirladigim aparat 10cm kalinligindaben dilatör kullanmadim ama evde kendim aparat hazirladim mumla eve genislettu diyebilirim yaptigim aparat bi p... boyutundaydi esimle birlikte oldugumda hic agri vs.hissetmedim diyebilirim
ereksiyona gecmis bi p....12.5 cm oluyoms:)Col afedersiniz ama bir p eni kac cm oluyor?benim hazirladigim aparat 10cm kalinliginda
Arkadaşım öncelikle Tebrikler. .her insanın fitrati farklıdır. Kana takılma cnm.önemli olan oraya pnsn rahatlıkla girip çıkması. Kan çoğunda ya gelir ya gelmez. Esnek zar olabilir ne bilim çok yumuşak bi zar olabilir ondan kanamamis olabilir cnm. :)Arkadaslar merhaba çok şükür bende ilk birlesmeyi başardım darisida sizlere. Benim tek tavsiyem sizlere o an kesinlikle baska bir seye odaklanmaniz eğer esinizin yapacağı seye odaklanirsaniz yapamiyosunuz ama o an için dikkatiniz başka biseye kayarsa oluyo ki bende öyle oldu ilk girmede hic bisey anlamadım ki eşim en az 10 defa gel git yapmış yani ama sonraki iki dakika aralikli denemelerde odaklanamadigim için aci degil ama yanma hissi oldu. Yani demem o ki o an kafanizdan silip atmaniz baska bisey düşünmeniz baska biseye bakmaniz. Benim sizlere bi sorum olacak. Bu aşamada bende kan falan gelmedi cok moralim bozuldu. 3ay önce bi denememizde biraz da olsa iceri girmisti penis o zamanda kan yoktu ama tuvalette peceteyle sildigimde nokta kadar bi kan vardı sadece. Aklim almıyor su an neden kanamam olmadi bi fikri olan var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?