- 11 Temmuz 2014
- 10.907
- 17.518
- 498
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #207.201
Yok canım girmedi acı falanda yok ama girmedi. Daha deneme yapmam lazım :)girer tatlım hepside girer. kasma kendini. derin nefesl al ağzından üfler gibi nefesini verirken itttir. hepsi girer
Kızlar vajinke uğraşırken birde çikolata kistim varmış hiç bir zaman çocuğum olmayacak benim[/QUO
canim neden boyle dusunuyorsun artik teknoloji cok ileride lutfen kendini boyle uzme.buarada cok gecmis olsun.nedemek bu cikolata kistti ?duzei adet oluyormusun?Kızlar vajinke uğraşırken birde çikolata kistim varmış hiç bir zaman çocuğum olmayacak benim
Nasıl yani ?Kızlar başardı demeyi yazmadan ayrıldık bitti bir buçuk yaşındaki kızımı bile benden ayırdı aldı gitti
Nasıl yaaa?Kızlar başardı demeyi yazmadan ayrıldık bitti bir buçuk yaşındaki kızımı bile benden ayırdı aldı gitti
Canm yani senin bunca zaman sessiz kalmanı ve hala direnmeni ben zaten anlamadim cocugu senden kaciramaz en yakin zamnda bir avukatla konus lütfen senn olayın vajinusmusn cok ötesinde seni dövmesinin hicbir aciklanasi durumu yok sende bunu kabullenme lütfen ailenden yardm iste onlara siğin eger korkun varsa savciliga git vee bunca zaman sonra senin yapman gerekeni o yapmis cocugun icin savas ve lütfen önüne bak o adamdan hayr gelmez kusura bakma seni hamileyken bile dövmüş adamn hiccbirseyine üzülmeKızlar başardı demeyi yazmadan ayrıldık bitti bir buçuk yaşındaki kızımı bile benden ayırdı aldı gitti
Anlayamadım vajinusmuslu mu arkadaş o şekildeyken mi çocuğu oldu da hala yenemediCanm yani senin bunca zaman sessiz kalmanı ve hala direnmeni ben zaten anlamadim cocugu senden kaciramaz en yakin zamnda bir avukatla konus lütfen senn olayın vajinusmusn cok ötesinde seni dövmesinin hicbir aciklanasi durumu yok sende bunu kabullenme lütfen ailenden yardm iste onlara siğin eger korkun varsa savciliga git vee bunca zaman sonra senin yapman gerekeni o yapmis cocugun icin savas ve lütfen önüne bak o adamdan hayr gelmez kusura bakma seni hamileyken bile dövmüş adamn hiccbirseyine üzülme
Nasıl yendiniz pekiVajinismusu evlendikten sonra 33 gün yaşadım ve o 33 gün neler çektiğimi bir ben bilirim bir de Allah. Sürekli gözyaşı caresizlik neden beceremiyorum diye ozguvenimi kaybetmeye baslamistim icten ice mutsuz bir insan olmuştum esimin de gergin ve mutsuz oldugunu hissetmekse en kotusuydu. Yenmemin uzerinden uc ay geçti. Allah bu sıkıntıyı yaşayan herkesin yardımcısı olsun. Duamdasiniz. Bu yüzden yuvalar dagilmasin insanlar senelerce mutsuzluga mahkum olmasin nolur :-(
Egzersizler hakkinda bilgi verebilirmisinnCnm sakin oyle dusunme sadece sen degilsin bunu yasayan onceden bende boyle dusunuyodum kendimi ise yaramaz hissediyodum ama egzersizleri basardikca kendime guven geldi dogrusu. Canim bes aylik evlisin henuz yeni evlisin ben 2 bucuk yillik evliyim ustelik benim durumum burdakilerdende kotu kayinvaldemlerde biliyor esime devamli soruyorlarmis bende daha cok hirs yaptim basarmaya egzersizleri yapmaya calis cnm
Bana da ulasirmisin ozeldennnnCanim banada yardımcı olur musun ozel den
Ne güzel darısı başımıza. Dün eşimin p...s girmiş hissetmedim bile. Tabi tamamı değil. Buna bile yenmiş kadar çok mutlu oldum. Mutluluk benim için yakında inşallah. Az kaldı. Şuan eşimin iki parmağındayız ama dün çok yandı. İnşallah ona da alışacak.Öncelikle bir psikiyatra gittim. Parmak egzersizleri verdi. Bu olayın sırrı bence parmak egzersizleri ve pes etmemek. Önce bir parmak sonra iki parmak derken bir gün eşim denemek istedi ve olmuştu. Çok şaşırdım bu muymuş dedim hiç mi hiç acımıyor aslında. Sadece biz öyle duyduklarımızdan dolayı korkuyormuşuz. Beyni korkudan uzak tutun. Hep kendinize bu dünyanın en güzel duygusu, dünyada bir sürü kadın bunu yapmış ve yapıyor ben neden yapamayayım diyip durun, müzik açın mum yakın en güzel geceliklerinizi giyin kendinizi havaya sokun.
canım bende deniyorum bu aralar esimle ama tam olarak yönünü mü bulamıyoruz kasılıyomuyum ne anlamadım tam pozisyonu nasıl özelede mesaj atabilirsn bz normalde esim düz bi sekilde uzanıyor ben üste duruyorum arkam dönük ama neden bilmiyorum olmuyo acaba baska yapmam gereken bişey varmıCok tşk ederim canım inşallah darısı yüm arkadaslarıma ben üstte eşime arkam dönük olarak denedim ve oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?