Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kesinlikle haklısın !
Helalimiz onlar bizim. Cinsel ilişkinin eşler arasındaki muhabbeti ziyadeleştirdiği hemen hemen bu konuyla ilgili olan tüm dini ve psikolojik kitaplarda yazar. Ben de zarım gittiğinde çok tuhaf şeyler hissetmiştim. Yüzüm gülüyor ama gözlerimden yaş akıyordu.
Eşimin o anki bakışları hala gözümün önünde. Bana: "sen şimdi benim karım mı oldun" diyerek sarılışını asla unutamam.
Evet arkadaşlar, ilişki olmadan elbet yaşanır ömür boyu, ama ilişkiyle bir başka yaşanır. Bunu asla unutmayın!

vajinismusu yenen arkadaşları tebrik ediyorum sizin adınıza çok sevindim. İnşallah darısı biz yenemeyenlere olur. Yenen arkadaşlar lütfen yardım eder misiniz? Ben de 5 aylık evliyim ve artık zaman geçtikçe de bunalıyorum kafamı çok yoruyor. Ben inanılmaz bir ağrı yaşıyorum ve eşime 'devam etmeyelim' diyorum. Doktora da gittik, çok şükür biyolojik bir sorun olmadığını söyledi de gerisi yine de sıkıntılı. Yardım bekliyorum nolur, özelden yazabilirsiniz. Herkesi Allah gönlüne göre versin.

Suan ilsikiyi sorunsuz yasamama ragmen giriste hala sknti cekiyorum esinize yavas olmasini söyleyin orasi alisana kadr pnsin seklini alana kadr biraz aci olabiliyor ama sonra geciyor siz o anda kendinizi cekiyrsnz tahmn ettgm kadryla ama cekmeyin disinizi skn biraz daha egzersiz yapin bol bol

Arkadaslar bana da yardımcı olun cok ara verdim egzersizlere ama beynımı ikna etmeye calıstım esimle denemekten korkarken iki defa farklı gunlerde deneme yaptık ustteydim sırtım dönük ama olmadı sanki kendimi biraz hazır hissediyorum ama hala ilk giriş olmadı lütfen tecrübelerinizi ve dualarınızı esirgememeyin Allah hepimizin yardımcısı olur insallah ve bu aradada gecenlerde esim dokunmak istedi ama kasılıp panik yaptıgımı unuttu galiba adamın bütün saclarına yapıştım nasıl cekiyorum bıraksın diye sanırsın beni kesiyolar sonra bizi bi gülme tuttu ahhhh su vaji ne hallere soktu bizi

Gitgellerdeki durumunuz nasıl canım? Seri bi şekilde oluyor mu?

Gitgellerdeki durumunuz nasıl canım? Seri bi şekilde oluyor mu?
Evet canm bendaha ilk yendigimden beri git gellerde sknti yasamayrm hatta git gel kismj giris kismindan cok cok daha kolay ve hicbirsey hissetmyrsn bir zman önce iliskiye girmednde egzersiz yapyrdm simdi yapmyrm ama ilk giriste yine agri aci oluyor esimj istemsiz itiyorum sonra girince rahatlyrm

canim ayni durum bazen bende de oluyor bunun icin bi çözüm var mi acaba

Hımm ben de gitgel aşamasındayım. Ama seri olmuyor henüz. Penis hala sıkışık duruyor vajinada. Sanırım zamanla rahatlayacak dimi?

kizlik zari henüz bozulmamis olan arkadaslar bu parmak egzersizlerini yapinca herhangi bir kanamalari oluyor mu zar bozulmus yirtilmis mi oluyor yoksa sadece esniyor mu, lutfen cevap misiniz ben egzersizlere ufak ufak basladim ancak cok tedirgin oluyorum.

Benim parmak egzersizinde kanama olmadı. Ama eşim dün biraz ucu girdi yine pembemsi renk geldi çok esnek galiba. Parmak soktuğumda bile hissetmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…