- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #207.221
Vajinismus yaşayan arkadaşlar, ne olur erteleme bu hastalığı bir gün erteleme bile evliliğe o kadar zarar veriyor ki ben geçirdiğim 7 ay için o kadar pişman oluyorum ki tabi yaşanması gerekiyormuş ama evlilik için eşim derdi bu olmadan da biz evliliğini sürdürebilir üzülme diye beni telkin ederdi.. ama ben hep çabaladim.. araştırdım.. Çünkü herkesin o kadar kolay yaptığı şeyi bizim yapmamanız tuhaf geliyordu.. ve bu hastalığı yendikten sonra anladım ki.. evlilikte iki tarafı birbirine daha çok bağlayan aslında buyms. . Aşan diğer arkadaşlar nasıl düşünüyor bilmiyorum ama ben eşime bir kere daha aşık oluyorum.. biliyorum ki o da bana.. şükür ki Allah bizim karşımıza böyle anlayışlı eşler çıkarmış. . Çünkü bi erkeğin bence buna sabretmesi çok zor.. yani inanin sadece bizi sevdikleri için böyle bir şeye sabrediyorlar.. o yüzden lütfen ertelemeyin. . Bir gün bile bu hastalıkla geçirmeyin, mutlu huzurlu yaşamak varken.. her gece ağlardim ve üzülürdum. . Ve gergin olduğum için ister istemez eşimle tartışmalarımiz olurdu her tartışma hemen büyürdu. . Ama şimdi daha farklı her şey. . Allah herkesin en kisa zamanda asmasini nasip etsin.. Bu hastalığı yaşamayan bilmez..
Suan ilsikiyi sorunsuz yasamama ragmen giriste hala sknti cekiyorum esinize yavas olmasini söyleyin orasi alisana kadr pnsin seklini alana kadr biraz aci olabiliyor ama sonra geciyor siz o anda kendinizi cekiyrsnz tahmn ettgm kadryla ama cekmeyin disinizi skn biraz daha egzersiz yapin bol bol
Evet canm bendaha ilk yendigimden beri git gellerde sknti yasamayrm hatta git gel kismj giris kismindan cok cok daha kolay ve hicbirsey hissetmyrsn bir zman önce iliskiye girmednde egzersiz yapyrdm simdi yapmyrm ama ilk giriste yine agri aci oluyor esimj istemsiz itiyorum sonra girince rahatlyrmGitgellerdeki durumunuz nasıl canım? Seri bi şekilde oluyor mu?
canim ayni durum bazen bende de oluyor bunun icin bi çözüm var mi acabaEvet canm bendaha ilk yendigimden beri git gellerde sknti yasamayrm hatta git gel kismj giris kismindan cok cok daha kolay ve hicbirsey hissetmyrsn bir zman önce iliskiye girmednde egzersiz yapyrdm simdi yapmyrm ama ilk giriste yine agri aci oluyor esimj istemsiz itiyorum sonra girince rahatlyrm
Evet canm bendaha ilk yendigimden beri git gellerde sknti yasamayrm hatta git gel kismj giris kismindan cok cok daha kolay ve hicbirsey hissetmyrsn bir zman önce iliskiye girmednde egzersiz yapyrdm simdi yapmyrm ama ilk giriste yine agri aci oluyor esimj istemsiz itiyorum sonra girince rahatlyrm
zamanla rahatliyor canim gitgeller yaptikca kolaylasiyor
yok canim zamanlar geciyor normaliz yaniSağol canım :)
Anormal bi durum değil yani :)
yok canim zamanlar geciyor normaliz yani
Zamanla alisicaksn canm zor kismi gectin bile yakinda daha seri hale gelirHımm ben de gitgel aşamasındayım. Ama seri olmuyor henüz. Penis hala sıkışık duruyor vajinada. Sanırım zamanla rahatlayacak dimi?
Zamanla alisicaksn canm zor kismi gectin bile yakinda daha seri hale gelir
Zamanla alisicaksn canm zor kismi gectin bile yakinda daha seri hale gelir
Benim parmak egzersizinde kanama olmadı. Ama eşim dün biraz ucu girdi yine pembemsi renk geldi çok esnek galiba. Parmak soktuğumda bile hissetmiyorum.kizlik zari henüz bozulmamis olan arkadaslar bu parmak egzersizlerini yapinca herhangi bir kanamalari oluyor mu zar bozulmus yirtilmis mi oluyor yoksa sadece esniyor mu, lutfen cevap misinizben egzersizlere ufak ufak basladim ancak cok tedirgin oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?