- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #207.321
rimeli iyice jelleyip uyuşturucu krem sür.5 defa nefes al ver.ya verirken yavaş yavaş ittir yada sıkıca ıkınarak ittir.baktın olmuyo yinede pes etme girdiği kadar bekle o yavaş yavaş esner sonra biraz daha ittirirsin.Egzersiz yapmaya çalılıyorum sadece bir parmağımı yapabiliyorum 1 parmakda takılmış durumdayım naparsam yapıym iki parmak yapamadım giriş çok dar girdiremedim rimeli strecfilme sarıp denedim oda olmuyor sadece işaret parmağımı yapabiliyorum oda çok ince işe yaramıyor yardım edin
Aynen öyle. Giriyo ve hissetmiyosun bile. Mutlu oluyosunBakırköy mazhar osmani aradım keske aylar once orayi arasaymisim emen randevu verdiler bir ay sonrası ama olsun en azından randevu için diğeri gibi ucu açık tarih vermediler neyse zamanima acidim o hastaneyi saf gibi bekledigim için kendime kizdim
O güne kadar evde kendin birşeyler yapsan 1 ay çok uzun bi süre. Burda çoğu kişi hastaneye gitmeden yendi.Bakırköy mazhar osmani aradım keske aylar once orayi arasaymisim emen randevu verdiler bir ay sonrası ama olsun en azından randevu için diğeri gibi ucu açık tarih vermediler neyse zamanima acidim o hastaneyi saf gibi bekledigim için kendime kizdim
Aynenöyle. Giriyo ve hissetmiyosun bile.Mutlu oluyosunCanım heyecan yapıyorsun belli ki bende iki parmagi denemedim ama herkes alışınca tek parmakla iki parmağın hiç farkı olmadığını soyluyor
Nefes al ver ıkın önemli olan ıkınmak o zaman açılıyoBebe yağı kullanıyorum ama ilerletemiyorum , aslında gayet sakinim egzersiz yaparken, kendi parmağım daha güven verici sanırım bilmiyorum bayadır deniyorum ama ilerleyemedimçok zaman kaybetim eşimle denemelerdede hiç bi gelişme sağlayamıyorum yetersiz hissetmekden bıktım
Evde zaten deniyorum sürekli ama o zamana kadar yenemezsem en azından yardım alırımO güne kadar evde kendin birşeyler yapsan 1 ay çok uzun bi süre. Burda çoğu kişi hastaneye gitmeden yendi.
Evet hergün ihmal etmeden yap ve not al kaç giriş çıkış yaptığınıEvde zaten deniyorum sürekli ama o zamana kadar yenemezsem en azından yardım alırım
Ikınıp aynayla bakdığımda minicik bi delik görüyorum küçüçük bi açıklık bu normalmi minicik bi yer o kocaman genişlikteki pnsi nasıl alır içineNefes al ver ıkın önemli olan ıkınmak o zaman açılıyo
Canım esimle deneme yapiyorum parmakla yapamiyorum pek eskiden aparatla yapardım çok cekiniyorum aparatla, esimle daha fazla yapasim geliyorEvet hergün ihmal etmeden yap ve not al kaç giriş çıkış yaptığını
Bebeyağı ince olduğu için pek etkili olmuyo.bende yapamamıştım.bebanten krem daha iyiBebe yağı kullanıyorum ama ilerletemiyorum , aslında gayet sakinim egzersiz yaparken, kendi parmağım daha güven verici sanırım bilmiyorum bayadır deniyorum ama ilerleyemedimçok zaman kaybetim eşimle denemelerdede hiç bi gelişme sağlayamıyorum yetersiz hissetmekden bıktım
O küçüçük delik öyle bi genişliyoki sen bile şaşırırsınIkınıp aynayla bakdığımda minicik bi delik görüyorum küçüçük bi açıklık bu normalmi minicik bi yer o kocaman genişlikteki pnsi nasıl alır içine
uyuşturucu krem markası nedir sprey?Spreyin yakması 1 dk bile sürmüyor. Hemen geçiyor.
Vemcaineuyuşturucu krem markası nedir sprey?
Selam kızlar,
Bende 2 gün önce başardım bu işi ve dün tekrar yapınca kendimi yenmis sayıp buraya yazıyorum.
5 aylık evliyim . Burda çok yorumum yoktur bi kaç tane sadece. . Özetle nasıl olduğuna gelirsek son 1 aya kadar doğru dürüst dememem bile yoktu . Sonra burdan arkadaş olduğum aynı sorunu yaşayan arkadaslarimla birbirimize destek olmaya başladık .. ve 1 ay önce denemelerim de başladı kas gevşetici meshur sprey zeytin yağı hepsini kullandim ama pek ise yaramadı .. ve farkettim ki ben daha kocam yaklasmadan itiyordum onu yani acı olmadan sonra aciyana kadar bekleyeceğim demeye basladim ve başı girdi bi süre ole devam etti daha sonra zaten bi yerden sonra tüm ekstralari bıraktım ve sadece bebeyagi kullanmaya başladım. .. 2 gün önce eşimle ufak bi tatile çıktık 2 günlük ve doncegimiz gece deneme yaptık sadece sabırlı oldum esimde erken boşalma vardı aksine o gün geç boşaldı ve benim de zamanım olmuş oldu... parmak aparat ben bunları yapmadim yapamadım hep penisle denedim. Neyse ilk giriş oldu esimde sabırlı oldu aciyana kadar ilerledi sonra dur dedim durdu ordaki acı geçince biraz daha git dedim gitti aciyinca dur dedim geçince biraz daha ilerle dedim böyle böyle hepsini aldım tabi biraz yanma oldu ve ilk sefer için gayet güzel sayılabilecek şekilde git gel oldu ve eşim bosaldiktan sonra 15 20 dk sonra wc ye gittigimde kanama olduğunu gördüm yani çok değildi ama az da değildi damla ile ifade edilecek olsa 15 20 damla kadar zaten devam etmedi bitti ertesi gün biraz sizi oldu sonra oda geçti ve 2 gün sonra yani dün tekrar denedim yine aynı şekilde sadece bebeyagi ile ve oldu.... yani ilaçlar spreyler bende bi işe yaramadı sadece hazır hissettim ve biraz acıya dayandim. ..gerçekten acı çok değil dayanilamayacak kadar ... darısı başınıza kızlar neyseki ben bu işi evliliğin 5. Ayında bitirdim .. şu bi gercekki ertelemeyin üzerine gidin :))))simdi sırada bebis var inşallah oda olur kısa zamanda :))) sizlerinde güzel haberlerini duyarız inşallah
Dayak filan görmedim cok şükür ama piskolojik baski vardi tabi aman dikkat et kendine, evlenmeden sakın haa vs. gibi cümleler cok duyduk tabi bu yüzden evlenince bile evlendigimizi kabullenip kendimizi koruma iç güdüsünden cıkamiyoruz ayrica ben kendi adima kilo olarak zayif oldugum icin ve genel anlamda agri esigim düşük olduğu icin sen buna dayanamıyorsun evlenince o işi nasil yapcan gibi sacma cümlelere maruz kaldik elbette o zaman takmiyordum tabi bunları ama bilinç altina yer etmiş ve sonuc bu haldeyiz işteKızlar birşey soracam. Ailenizde dayak yiyen şiddet gören var mıydı. Yani babanızın annenizi yada sizi dövdüğü olmuş muydu. Doktor bana bunu sormuştu. Sizden de cevap alabilir miyim ???
Sana katılıyorum kesinlikle arkadaşım zaten en başta da benzediğimizi söylemiştik. Ben eşimi milletle tanıştırınca sen bu kadar zayıf o şişman nasıl olacaksınız denirdi. Ağda yaptırıken falan acıyo derdim Bu kadarcık acıya dayanamıyosan o acıya nasıl dayanıcan kaç gün oturamıyo yürüyemiyo insan derlerdi bana. Olmayacağını biliyorum ama bi yanım hala olursa acaba sonraki gün oturabilecek miyim diye düşünmeden edemiyorum. Sonuç bu işte dediğin gibi Allah yardımcımız olsunDayak filan görmedim cok şükür ama piskolojik baski vardi tabi aman dikkat et kendine, evlenmeden sakın haa vs. gibi cümleler cok duyduk tabi bu yüzden evlenince bile evlendigimizi kabullenip kendimizi koruma iç güdüsünden cıkamiyoruz ayrica ben kendi adima kilo olarak zayif oldugum icin ve genel anlamda agri esigim düşük olduğu icin sen buna dayanamıyorsun evlenince o işi nasil yapcan gibi sacma cümlelere maruz kaldik elbette o zaman takmiyordum tabi bunları ama bilinç altina yer etmiş ve sonuc bu haldeyiz işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?