Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Tebrik ederim bugün halaylar senin için gelsin artık sende gelin oldun

süleyman eserdağa tedavi oldum bende
bu kadar basit tedavi beklemiyordum
vajınusmus ne kadar kolay bi hastalıkmış
Bende süleyman beyde tedavi oldum.allah ondanda ekibindende razı olsun.onlar olmasaydı daha kaç yıl beklerdim kim bilir.4.5 yıllık sıkıntım 3 günde bitti.fiyatı yüksek ama bu acıları çekmemeye değer.tabi tercih meselesi zorla değil.yeni evliler kendi çabalarıyla buradaki yardımlarla denemelerini tavsiye ederim.ama 2 yıl üstü evliler daha fazla zaman kaybetmeyin bence

Tebrik ederim canım zaten kendini hazır hissedip o anda soğuk kanlı olman büyük bi kısmını çözmüş. Ne mutlu sana. Darısı başımıza inş

Kızlar birşey soracam. Ailenizde dayak yiyen şiddet gören var mıydı. Yani babanızın annenizi yada sizi dövdüğü olmuş muydu. Doktor bana bunu sormuştu. Sizden de cevap alabilir miyim ???
Evet küçükken gözümün önünde dovmustu babam annemi ve küçük olduğum için çok korktum korkudan napacagimi bilemedigimden tek oyuncağım olan üç küçük yapbozum vardı ona sarilmistim. Onla oynuyor gibi yaparak babam beni de dovmesin diye gidip annemi kurtaramadim bile

İşte bunlarda bizim böyle olmamızı etkileyen faktörler arasında.

Tebrik ederim canım zaten kendini hazır hissedip o anda soğuk kanlı olman büyük bi kısmını çözmüş. Ne mutlu sana. Darısı başımıza inş

Evet hazır olmak çok önemli zaten başlayınca devamı geliyor hala çok rahat değilim ama zamanla oda geçer herhalde. .. teşekkür ederim cnm darısı başınıza :)

Kızlar bircogumuz baskıyla buyuduk genelde psikolojik baskıyla buda bilincaltimizda yer etti vajinusmus olduk tamam mantıklı ama Allah aşkına neler çeken kızlar var.. Amerikayi dusunun yada ortadoguyu yada uzakdoguyu bizden kat kat olumsuz durumlara maruz kalan birçok insan var ben anlamıyorum biz bu kadar mi hassasiz? Ben babamdan ne fiziksel bir şiddet gördüm ne de namusla ahlakla ilgili zirvaliklar.. Tek çocuk olduğum için aşırı düşkündü bana, Allahın her günü işten gelirken ne getireyim sana diye arardi. Ben neden vajinusmus oldum? Hiçbir erkekle en ufak bişey yaşamadim hanı korktum da böyle oldum diyecek e o da yok. Ailesinden baskı yada şiddet gören kızlar hepsinin cinsel hayatı kötü mu geçiyor ya da ailesinden intikam almak için tam ters mi yöne gidiyor. Bilmiyorum hanı kişinin çocukken bilinçaltını etkilediğine inanirim ama biz bence suçlu arıyoruz ya da abartiyoruz. Sözüm babasından her anlamda cokk şiddet gören kişilere değil sadece sıradan, bizim toplumumuzun aile yapısından bahsediyorum. Hanı ülkemizde ki kadınların %10u vajinusmusmuş ya demek ki diğer aile babalarının maşallah var hepsi çok modern com duyarlı ve bilinciler!!

nefes terapisi ise yaramadi mi ? nerde ve kimden aldiniz terapiyi ?

İşte bunlarda bizim böyle olmamızı etkileyen faktörler arasında.
Aynen cnm bi çok faktör var aslında böyle olmamizda. Bazı kızlar soğukkanlı olunca böyle şeyler başına gelmiyor. Ama biz ince ruhlu kızlar kaçınılmaz oldu bizim için .ama Rabbim kulu için hayırlı olmayan birseyi yasatmaz. Ve ya da gunahlarimiza Kefaret olur inşallah yasadiklarimiz :)

Amin inşallah canım. elbet kurtulacaz.

herkesin tedavisi farklı didem
sana yapılanı anlatarak kafa karıştırmıssın bence
Herkesin tedavisi farkli diyip cildirmayin insanı ya aparatlarla egzersiz yaptırıyolar diyin açık açık iste üstü kapali cevaplar veriyorsunuz sanki o pahali kliniklerinde farkli bisey yapıyorlar gibi sonucta nereye gidersen git çözüm olarak hepsi EGZERSIZ diyo ha gidenlerin durumuna göre kimi 3 gunde yeniyordur kimi 5 günde kimi 1 ay da süresi değişebilir o ayri kendisi yapamayip doktor kontrolünde yapmak isteyenler o sekilde daha rahat hissedecek kisiler icin ideal olabilir ama sonuc olarak egzersiz yaptiriyolar orda da kişiye göre değişiyor tedavi sekli diyip insanlarda merak uyandirmaya ne gerek var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…