- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #207.341
Tebrik ederim bugün halaylar senin için gelsin artık sende gelin oldunSelam kızlar,
Bende 2 gün önce başardım bu işi ve dün tekrar yapınca kendimi yenmis sayıp buraya yazıyorum.
5 aylık evliyim . Burda çok yorumum yoktur bi kaç tane sadece. . Özetle nasıl olduğuna gelirsek son 1 aya kadar doğru dürüst dememem bile yoktu . Sonra burdan arkadaş olduğum aynı sorunu yaşayan arkadaslarimla birbirimize destek olmaya başladık .. ve 1 ay önce denemelerim de başladı kas gevşetici meshur sprey zeytin yağı hepsini kullandim ama pek ise yaramadı .. ve farkettim ki ben daha kocam yaklasmadan itiyordum onu yani acı olmadan sonra aciyana kadar bekleyeceğim demeye basladim ve başı girdi bi süre ole devam etti daha sonra zaten bi yerden sonra tüm ekstralari bıraktım ve sadece bebeyagi kullanmaya başladım. .. 2 gün önce eşimle ufak bi tatile çıktık 2 günlük ve doncegimiz gece deneme yaptık sadece sabırlı oldum esimde erken boşalma vardı aksine o gün geç boşaldı ve benim de zamanım olmuş oldu... parmak aparat ben bunları yapmadim yapamadım hep penisle denedim. Neyse ilk giriş oldu esimde sabırlı oldu aciyana kadar ilerledi sonra dur dedim durdu ordaki acı geçince biraz daha git dedim gitti aciyinca dur dedim geçince biraz daha ilerle dedim böyle böyle hepsini aldım tabi biraz yanma oldu ve ilk sefer için gayet güzel sayılabilecek şekilde git gel oldu ve eşim bosaldiktan sonra 15 20 dk sonra wc ye gittigimde kanama olduğunu gördüm yani çok değildi ama az da değildi damla ile ifade edilecek olsa 15 20 damla kadar zaten devam etmedi bitti ertesi gün biraz sizi oldu sonra oda geçti ve 2 gün sonra yani dün tekrar denedim yine aynı şekilde sadece bebeyagi ile ve oldu.... yani ilaçlar spreyler bende bi işe yaramadı sadece hazır hissettim ve biraz acıya dayandim. ..gerçekten acı çok değil dayanilamayacak kadar ... darısı başınıza kızlar neyseki ben bu işi evliliğin 5. Ayında bitirdim .. şu bi gercekki ertelemeyin üzerine gidin :))))simdi sırada bebis var inşallah oda olur kısa zamanda :))) sizlerinde güzel haberlerini duyarız inşallah
Emla kremuyuşturucu krem markası nedir sprey?
Tebrik ederim bugün halaylar senin için gelsin artık sende gelin oldun
Bende süleyman beyde tedavi oldum.allah ondanda ekibindende razı olsun.onlar olmasaydı daha kaç yıl beklerdim kim bilir.4.5 yıllık sıkıntım 3 günde bitti.fiyatı yüksek ama bu acıları çekmemeye değer.tabi tercih meselesi zorla değil.yeni evliler kendi çabalarıyla buradaki yardımlarla denemelerini tavsiye ederim.ama 2 yıl üstü evliler daha fazla zaman kaybetmeyin bencesüleyman eserdağa tedavi oldum bende
bu kadar basit tedavi beklemiyordum
vajınusmus ne kadar kolay bi hastalıkmış
Tebrik ederim canım zaten kendini hazır hissedip o anda soğuk kanlı olman büyük bi kısmını çözmüş. Ne mutlu sana. Darısı başımıza inşSelam kızlar,
Bende 2 gün önce başardım bu işi ve dün tekrar yapınca kendimi yenmis sayıp buraya yazıyorum.
5 aylık evliyim . Burda çok yorumum yoktur bi kaç tane sadece. . Özetle nasıl olduğuna gelirsek son 1 aya kadar doğru dürüst dememem bile yoktu . Sonra burdan arkadaş olduğum aynı sorunu yaşayan arkadaslarimla birbirimize destek olmaya başladık .. ve 1 ay önce denemelerim de başladı kas gevşetici meshur sprey zeytin yağı hepsini kullandim ama pek ise yaramadı .. ve farkettim ki ben daha kocam yaklasmadan itiyordum onu yani acı olmadan sonra aciyana kadar bekleyeceğim demeye basladim ve başı girdi bi süre ole devam etti daha sonra zaten bi yerden sonra tüm ekstralari bıraktım ve sadece bebeyagi kullanmaya başladım. .. 2 gün önce eşimle ufak bi tatile çıktık 2 günlük ve doncegimiz gece deneme yaptık sadece sabırlı oldum esimde erken boşalma vardı aksine o gün geç boşaldı ve benim de zamanım olmuş oldu... parmak aparat ben bunları yapmadim yapamadım hep penisle denedim. Neyse ilk giriş oldu esimde sabırlı oldu aciyana kadar ilerledi sonra dur dedim durdu ordaki acı geçince biraz daha git dedim gitti aciyinca dur dedim geçince biraz daha ilerle dedim böyle böyle hepsini aldım tabi biraz yanma oldu ve ilk sefer için gayet güzel sayılabilecek şekilde git gel oldu ve eşim bosaldiktan sonra 15 20 dk sonra wc ye gittigimde kanama olduğunu gördüm yani çok değildi ama az da değildi damla ile ifade edilecek olsa 15 20 damla kadar zaten devam etmedi bitti ertesi gün biraz sizi oldu sonra oda geçti ve 2 gün sonra yani dün tekrar denedim yine aynı şekilde sadece bebeyagi ile ve oldu.... yani ilaçlar spreyler bende bi işe yaramadı sadece hazır hissettim ve biraz acıya dayandim. ..gerçekten acı çok değil dayanilamayacak kadar ... darısı başınıza kızlar neyseki ben bu işi evliliğin 5. Ayında bitirdim .. şu bi gercekki ertelemeyin üzerine gidin :))))simdi sırada bebis var inşallah oda olur kısa zamanda :))) sizlerinde güzel haberlerini duyarız inşallah
Evet küçükken gözümün önünde dovmustu babam annemi ve küçük olduğum için çok korktum korkudan napacagimi bilemedigimden tek oyuncağım olan üç küçük yapbozum vardı ona sarilmistim. Onla oynuyor gibi yaparak babam beni de dovmesin diye gidip annemi kurtaramadim bileKızlar birşey soracam. Ailenizde dayak yiyen şiddet gören var mıydı. Yani babanızın annenizi yada sizi dövdüğü olmuş muydu. Doktor bana bunu sormuştu. Sizden de cevap alabilir miyim ???
İşte bunlarda bizim böyle olmamızı etkileyen faktörler arasında.Evet küçükken gözümün önünde dovmustu babam annemi ve küçük olduğum için çok korktum korkudan napacagimi bilemedigimden tek oyuncağım olan üç küçük yapbozum vardı ona sarilmistim. Onla oynuyor gibi yaparak babam beni de dovmesin diye gidip annemi kurtaramadim bile
Tebrik ederim canım zaten kendini hazır hissedip o anda soğuk kanlı olman büyük bi kısmını çözmüş. Ne mutlu sana. Darısı başımıza inş
Hayır canım ne ailemde ne de akrabalarimda vardiKızlar birşey soracam. Ailenizde dayak yiyen şiddet gören var mıydı. Yani babanızın annenizi yada sizi dövdüğü olmuş muydu. Doktor bana bunu sormuştu. Sizden de cevap alabilir miyim ???
tebriklerTeşekkürler canım :)))
nefes terapisi ise yaramadi mi ? nerde ve kimden aldiniz terapiyi ?2 yıl boyunca gördüm bu tedaviyi çok faydası oldu ama ben hep ertelediği için başarılı olamadim şimdi doktor yardımı almadan devam ediyorum çünkü ben dok torun verdiği ödevleri bile yapmıyorum ancak aklim basıma geldi hipnoz nefes terapisi görmediğim tedavi kalmadı çünkü gerçekten istemiyormusum ama artık istiyor um
Öyle dene canım bende öyle yaptım hep egzersizleri ve misyoner pozisyonda yendim vajiyi.illa üstte olman gerekmiyor kendini nasıl rahat hissedersenEgzersizi sirt ustu yatip ayaklarimi iki yana acarak daha rahat yapabiliyorum.esli denemede de boyle denesem mi??baska pozisyon yapamam herlade
Aynen cnm bi çok faktör var aslında böyle olmamizda. Bazı kızlar soğukkanlı olunca böyle şeyler başına gelmiyor. Ama biz ince ruhlu kızlar kaçınılmaz oldu bizim için .ama Rabbim kulu için hayırlı olmayan birseyi yasatmaz. Ve ya da gunahlarimiza Kefaret olur inşallah yasadiklarimiz :)İşte bunlarda bizim böyle olmamızı etkileyen faktörler arasında.
Amin inşallah canım. elbet kurtulacaz.Aynen cnm bi çok faktör var aslında böyle olmamizda. Bazı kızlar soğukkanlı olunca böyle şeyler başına gelmiyor. Ama biz ince ruhlu kızlar kaçınılmaz oldu bizim için .ama Rabbim kulu için hayırlı olmayan birseyi yasatmaz. Ve ya da gunahlarimiza Kefaret olur inşallah yasadiklarimiz :)
Öyle dene canım bende öyle yaptım hep egzersizleri ve misyoner pozisyonda yendim vajiyi.illa üstte olman gerekmiyor kendini nasıl rahat hissedersen
herkesin tedavisi farklı didempeki bu doktor nerde istanbuldamı birde muayene ücreti nedir
Herkesin tedavisi farkli diyip cildirmayin insanı ya aparatlarla egzersiz yaptırıyolar diyin açık açık iste üstü kapali cevaplar veriyorsunuz sanki o pahali kliniklerinde farkli bisey yapıyorlar gibi sonucta nereye gidersen git çözüm olarak hepsi EGZERSIZ diyo ha gidenlerin durumuna göre kimi 3 gunde yeniyordur kimi 5 günde kimi 1 ay da süresi değişebilir o ayri kendisi yapamayip doktor kontrolünde yapmak isteyenler o sekilde daha rahat hissedecek kisiler icin ideal olabilir ama sonuc olarak egzersiz yaptiriyolar orda da kişiye göre değişiyor tedavi sekli diyip insanlarda merak uyandirmaya ne gerek varherkesin tedavisi farklı didem
sana yapılanı anlatarak kafa karıştırmıssın bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?