Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Yaklaşık penis boyunda bir aparatı aldım bugün ama yanma çok oluyo. Bi kaç gün yapmam gerekiyo
Canim bende kendime Penis boyutunda bir aparat yaptim ama kac cm olmasi gerektiğini bilemedim.seninkinin cevresi kac cm acaba.
Bide o yanma 2 3 yapmadan sonra azliyor.bende ilkinde cok zorlanmistim sonrasinda yanma batma olmustu ama sonrakilerde olmadi.ve hatta sanki orasi daha genisledi git gel bile yapiyorum artik,icinde yarim saat bekletiyorum varligini bile unutuyorum

Cm olarak hiç bilmiyorum ya rimele baya bi peçete sarıp streçledim. Evet hiç girmiyodu sadece ucu giriyodu bugün iki kez yapabildim.

oofff yav he he tamam

Sen zor kısmı atlatmissin canm panik yapma yapsanda kacma ben kan ter icinde kaliyrdm zaten panik atak hastasym sorma bendeki kalp atislarini o yüzden hic kacma anlamadan olup biticek
İşte panik yapınca kasmamam gerektiğini nasıl yapmam gerektiğini biliyorum ama o anda yapamıyorum. Ama yapacam yeter artık 10 ay olacak :)

Cm olarak hiç bilmiyorum ya rimele baya bi peçete sarıp streçledim. Evet hiç girmiyodu sadece ucu giriyodu bugün iki kez yapabildim.
Valla bende bilmiyorum o zaman bilen arkadaslar bizi aydinlatsin.benimkinin cevresi 11 cm.yeterlimi bilmiyorum daha kalinlasrirmam gereklimi onuda bilmiyorum.bide ben egzersiz yaparken sürekli idrar yapma hissi oluyor,patliycakmis gibi sanki.
Sanirim mesaneye basinc yapiyor

Aynen öyle sürekli tuvalete gidiyorum

Bende en son 10-11 cmden sonra iliski denenesi yaptm oldu idrar hissi cok normal gercke iliskidede yasycaksn bunupopoyada baski oluyor hatta ikisininde bir sknti vericek durumu yok gayet normal

Bende en son 10-11 cmden sonra iliski denenesi yaptm oldu idrar hissi cok normal gercke iliskidede yasycaksn bunupopoyada baski oluyor hatta ikisininde bir sknti vericek durumu yok gayet normal
Ay super o zaman yeterli boyut,bende 2 3 deneme daha yapıp hemen esli denemeye gecicem.umarim egzersizler gibi soğukkanlı olabilirim,panik yapmassam korkmuyorum aslinda

Canım 11cm cok iyi bende bu kalınlıkta bir aparat ile calısırken eşimle denedim ve basardım.rahatlıkla bu aparat ile eksersiz yapabiliyormusun?

Canım 11cm cok iyi bende bu kalınlıkta bir aparat ile calısırken eşimle denedim ve basardım.rahatlıkla bu aparat ile eksersiz yapabiliyormusun?
Evet canim bu aparatla 3 4 gundur sabah aksam yarimşar saat egzersiz yapiyorum.oncesinde daha ince bir aparatla bol bol bepanthen ve birazda anestol pomad sürüyorum,sonra kalin aparata geciyorum.bu sayede hem yumuşuyo,hem kayganlasiyor hemde uyusuyor.giriste biraz ikininca rahat giriyor,çok rahatda gitgel yapabiliyorum.hatta dun gece icimde yarim saat bile beklettim.idrar vasinci disinda bişey hissetmedim bile.

Canım benim sana tavsiyem artık eşli denemeye gecenilirsin.ilişki öncesi aynen bu anlattıklarını yap sonra esini cagır ve eksersizi hangi pozizyonda yapıyorsan o şekilde dene inanki başarırsın

Ama gercek bu canım benim aynısını bende yasadım okadar iyi anlıyorumki sizleri ve sunu söyleyebilirim hazırlanan aparat sert oldugundan penisden daha zor yani penis daha kolay
O zaman az kaldı. Doktora da gidiyorum. 2 Parmağım rahat giriyo acı yanma hissi yok. Hatta doktora dedim ki ben rimelden aparat yaptım onu yaptım dedim doktor rimel deyince fırçası zarar verir dedi. Yapma dedi. Tabi dinlemedim :)

Canım benim sana tavsiyem artık eşli denemeye gecenilirsin.ilişki öncesi aynen bu anlattıklarını yap sonra esini cagır ve eksersizi hangi pozizyonda yapıyorsan o şekilde dene inanki başarırsın
Aynen canim bende istiyorum artik,hafta sonuna kadar mutlaka 1 2 esli deneme yapmak istiyorum.hafta sonu misafirimiz olacak o yuzden öncesinde deneyecegim allahim izniyle

Canm tebrikler sen artik esli deneyebilirsin esli denemeden hemen önce egzersiz yap ben burdaki arkadaslari okuyunca üstte basardimlari görünce üstte denedim ama basarili olamadim tabi kafaya takmistim yapicam diye sonra yine egzersiz yaptim baktm giriyr eslide olmuyor en sonunda egzersizi nasil yaptysam öyle pozisyon aldim koltugun ucuna kadr kaydim oturrarak cünkü ayna karsisindada öyle yapiyrdm bacaklari actm ayni aparati ittigim gibi esim.girdi ikindim tabi girmeden önce sonra nefes al ver bjr baktm gitgellerde olmus bitmis popoya ve idrar tarafina dogru hafif baskidan baska hicbirsey hissetmedim o yüzden iliski öncesi tuvalete girmis olun bence yapana kadr ugrasin valla benm 1 saat sürmüştür dogru poziyonu bulmak bir ara öyle bir ter dökmüstm ki kisin cami actim o derece bayilcaktm yani panikten sanki ne varsa ben yaptysam oo herkes yapar simdi gayette oluyor sknti yapma esliye gec bence hayrli haberlerini beklyrm canm

Canım şimdi doktorum dediğine bi yorum getiremicem sonucda doktordan iyi bilemem ama bana bişey olmadı yani tahriş yanma bayma vs bunları yasadım suan yenmiş olmama ragmen gunde bikere bile olsa aparatımla calısıyorum ve ilk zamanlar zorlanırdım ilk girişte şimdi banamısın demiyor kayıp gidiyor sunu diyebilirimki vajınaya neyi denersen girer cocuk cıkıyor bea ötesi varmı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…