- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #207.441
Beni burası çok mutive ediyo tesekkurlerHeh işte bööyylleeeee
Süperrrrrr
Ben bi randevumda doktorumun yanında ağlamştm artk sinirden
Doktorum bana "ya Allah aşkına yüzünü asmaaaa, dalga geç şu vajinismusla, o neymişki seni böyle üzecek" vs vs diye konuştu. Ay ben ağlarken öyle konuşunca daha bi sinir oldum
Ama bu dediklerimi yaptım, buraya üye oldum, burdaki arkadaşların desteğiyle motivasyonum çok yükseldi
Daha güçlendim
Pes etmeden devam ettimmm
Veeee yendimmm
Sen zaten zoru aşmışsın, yakındır senin de yazını görürüz burdaa
4 tane boyu var.ama 4.cü çok kalın pek kullanmıyodum ben.1.boy parmağının kalınlığında.2biraz daha büyük yani gitgide böyle büyüyo.penis kalınlığı ise genelde 3 numaraya yakın.3.yaptıktan sonra penis denemesi yapıyorum ve çok kolay giriyo çünkü orası artık genişlemiş sayılıyoCan'ım bu bahsettiğin dilstörün kalınlığı ne kadar
Yani eşli denemeye geçmeden önce çalıştığımız don aparatın kalınlığı ne kadar olmalı
Diktatör almayı bende çok istedim ama eşim sıcak bakmiyo o alet evde yaptığımız aparatlardan daha yumusakmi acabaBen dilotör yardımıyla yendim çok ama çok faydasını gördüm.daha önceden kullanmak istemiyodum bana çok itici geliyodu ama doktorum artık son çare dilatörle çalışmalıyız dedi.çünkü parmak egzersizinde bi başarı sağlayamadım.yani aslında en azından deliği tanımış oldum.parmak egzersizini çok rahat yapıyıdum ama eşli denemeye gelince ilerletemiyodum.tabi bu düşüncem sizi yanıltmasın parmak egzersiziyle yenen arkadaşlarımız çok oldu burda.sanırım dilatör biraz daha kalın olduğu için daha çok fayda sağladı.ama emin olun penis 3 numaralı dilatörden daha kolay giriyo.
Yok yumuşak değil çok sert.yani bunu başarırsan penis daha esnek ve yumuşak olduğu için canın acımıyo.evde kendi hazırlayanlarda varDiktatör almayı bende çok istedim ama eşim sıcak bakmiyo o alet evde yaptığımız aparatlardan daha yumusakmi acaba
Penis ucunu vajiye denk getirdiğin zaman bir kaç defa nefes al ver ve verirken hafif hafif ittir.sonrada sıkıca ıkın bak öyle çok kolay olur.veya pozizyon değiştir.canın ağrıyosa biraz uyuşturucu krem kullabilirsin.git gel yapmada zorlanman çok normal.bende yendim ama halen yavaş yavaş yapmaya çalışıyoruz.Herkese iyi akşamlar diliyorum,
İlişkinin tam anlamıyla olması için p...sin tamamının girmesi ve gel git yapması gerekiyor diil mi? Bende hepsi girmiyor. Kendimi kastığım , rahat bırakmadığım için mi acaba? Neden böyle oluyor anlamıyorumBizler ne zaman rahat bi ilişki yaşicaz yaa
Teşekkürler denicem :)Penis ucunu vajiye denk getirdiğin zaman bir kaç defa nefes al ver ve verirken hafif hafif ittir.sonrada sıkıca ıkın bak öyle çok kolay olur.veya pozizyon değiştir.canın ağrıyosa biraz uyuşturucu krem kullabilirsin.git gel yapmada zorlanman çok normal.bende yendim ama halen yavaş yavaş yapmaya çalışıyoruz.
Neden sıcak bakmıyo.nedeni özel değilse tabi.Diktatör almayı bende çok istedim ama eşim sıcak bakmiyo o alet evde yaptığımız aparatlardan daha yumusakmi acaba
Onu ben ilk başlarda doktora bile zorla ikna ettim utaniyo galiba erkekler bizim kadar rahat deillerNeden sıcak bakmıyo.nedeni özel değilse tabi.
Bu söylenen spreyi vajinin içine nazil sıkıca uzun bir ucu olmalı sanırım yoksa sadece dış kısmı uyustururArkadaşlar uyuşturucu bir spreyden bahsediliyordu bana onun ismini yazarmsnz ben anlamıyorum vaji kendini kapatıyor resmen çok kötü hissediyorum egzersiz yaparken oysa çok rahat yapıyordum isyan etmet istemiyorum ama yollar arıyorum kendime tam karar verdim günde iki kez yapayım egzersiz diyorum ama sanki kilitlendi sikiyo kasiliyo
Spreyin adi vemcain canim eczanelrde var.yoksada getiriyorlarArkadaşlar uyuşturucu bir spreyden bahsediliyordu bana onun ismini yazarmsnz ben anlamıyorum vaji kendini kapatıyor resmen çok kötü hissediyorum egzersiz yaparken oysa çok rahat yapıyordum isyan etmet istemiyorum ama yollar arıyorum kendime tam karar verdim günde iki kez yapayım egzersiz diyorum ama sanki kilitlendi sikiyo kasiliyo
Çok teşekkürler siz yendinizmi bdn 5 yıllık evliyim ve artik bitsin istiyorum buSpreyin adi vemcain canim eczanelrde var.yoksada getiriyorlar
Hayir canim bende aparatla egzersiz yapiyorum.esli denemelere geçeceğim artik.insllah yenicem az kaldi umitliyim ben.5 yil cok uzun bir zaman sende zaman kaybeyme artik hırslanmalisin.egzersiz yapıyormusun parmak yada aparatÇok teşekkürler siz yendinizmi bdn 5 yıllık evliyim ve artik bitsin istiyorum bu
Yapıyorum mumdan pens genişliğinde aparat yaptim onu bile alabildim adet sonrası bir haftadır deniyorum olmuyo cok kasiyorum sanki kapandıbu ay olsun diye sartladim kendimi ondanmi bilemiyorum çok zor günler geçirdim hep uyuyarak ama pes etmicemHayir canim bende aparatla egzersiz yapiyorum.esli denemelere geçeceğim artik.insllah yenicem az kaldi umitliyim ben.5 yil cok uzun bir zaman sende zaman kaybeyme artik hırslanmalisin.egzersiz yapıyormusun parmak yada aparat
imkanın varsa emla krem al o daha iyi uyuştutuyo.30 sn kadar yanar ama dayan geçiyo bir kaç dürmeden sonra artık yanmıyo bile.egzersizler arasında çok vakit kaybetme günde 2 kez yapmaya çalışki esnesin.baktın girmiyo pes etme tekrar tekrar dene.nefes ve ıkınma deliği açılacaktır.öyle alışacaksınki bacağını ne kadar çok açtığına şaşıracaksın.kalçanın altına yastıkta koyabilirsinArkadaşlar uyuşturucu bir spreyden bahsediliyordu bana onun ismini yazarmsnz ben anlamıyorum vaji kendini kapatıyor resmen çok kötü hissediyorum egzersiz yaparken oysa çok rahat yapıyordum isyan etmet istemiyorum ama yollar arıyorum kendime tam karar verdim günde iki kez yapayım egzersiz diyorum ama sanki kilitlendi sikiyo kasiliyo
Adet sonrasında biraz zor oluyo ama sen devam et geçerKaş gevşetici veya sakinleştirici alsam faydası olurmu ki çünkü beynim ikna olmuyo ben üstüne gittikçe acilmiyo hep kasiliyo
Yapıyorum mumdan pens genişliğinde aparat yaptim onu bile alabildim adet sonrası bir haftadır deniyorum olmuyo cok kasiyorum sanki kapandıbu ay olsun diye sartladim kendimi ondanmi bilemiyorum çok zor günler geçirdim hep uyuyarak ama pes etmicem
Benimde 5 yıl.ne demek koskoca 5 yıl.yapınca kolay olduğunu anladım.bu zamana kadar doğru düzgün yapmıyodum erteliyodum.olmuyo diyoodum bırakıyodum.işte böyle 5 yıl geçti.o yüzden bu işi başarmaya karar vermek işin yüzde 80 nini tamamladın demektirHayir canim bende aparatla egzersiz yapiyorum.esli denemelere geçeceğim artik.insllah yenicem az kaldi umitliyim ben.5 yil cok uzun bir zaman sende zaman kaybeyme artik hırslanmalisin.egzersiz yapıyormusun parmak yada aparat
:)Hadi ya öyle mi naptilar sana sihirli deynek mi dokundurdular
sizde anlamadan konuşmayı bilmeden söylemeyi ne de çok iyi beceriyorsunuz :)Yav he he !
Sihir yaptılar da öyle yendiniz siz !
He tamam tamam siz haklısınız !
Töbe ya !
Ay ne kadar komik olduğunuzu görmeyecek kadar da KÖR olamazsınız!
sizde anlamadan konuşmayı bilmeden söylemeyi ne de çok iyi beceriyorsunuz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?