Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Beni burası çok mutive ediyo tesekkurler

Can'ım bu bahsettiğin dilstörün kalınlığı ne kadar
Yani eşli denemeye geçmeden önce çalıştığımız don aparatın kalınlığı ne kadar olmalı
4 tane boyu var.ama 4.cü çok kalın pek kullanmıyodum ben.1.boy parmağının kalınlığında.2biraz daha büyük yani gitgide böyle büyüyo.penis kalınlığı ise genelde 3 numaraya yakın.3.yaptıktan sonra penis denemesi yapıyorum ve çok kolay giriyo çünkü orası artık genişlemiş sayılıyo

Diktatör almayı bende çok istedim ama eşim sıcak bakmiyo o alet evde yaptığımız aparatlardan daha yumusakmi acaba

Penis ucunu vajiye denk getirdiğin zaman bir kaç defa nefes al ver ve verirken hafif hafif ittir.sonrada sıkıca ıkın bak öyle çok kolay olur.veya pozizyon değiştir.canın ağrıyosa biraz uyuşturucu krem kullabilirsin.git gel yapmada zorlanman çok normal.bende yendim ama halen yavaş yavaş yapmaya çalışıyoruz.

Teşekkürler denicem :)

Arkadaşlar uyuşturucu bir spreyden bahsediliyordu bana onun ismini yazarmsnz ben anlamıyorum vaji kendini kapatıyor resmen çok kötü hissediyorum egzersiz yaparken oysa çok rahat yapıyordum isyan etmet istemiyorum ama yollar arıyorum kendime tam karar verdim günde iki kez yapayım egzersiz diyorum ama sanki kilitlendi sikiyo kasiliyo

Bu söylenen spreyi vajinin içine nazil sıkıca uzun bir ucu olmalı sanırım yoksa sadece dış kısmı uyusturur

Spreyin adi vemcain canim eczanelrde var.yoksada getiriyorlar

Çok teşekkürler siz yendinizmi bdn 5 yıllık evliyim ve artik bitsin istiyorum bu
Hayir canim bende aparatla egzersiz yapiyorum.esli denemelere geçeceğim artik.insllah yenicem az kaldi umitliyim ben.5 yil cok uzun bir zaman sende zaman kaybeyme artik hırslanmalisin.egzersiz yapıyormusun parmak yada aparat

Kaş gevşetici veya sakinleştirici alsam faydası olurmu ki çünkü beynim ikna olmuyo ben üstüne gittikçe acilmiyo hep kasiliyo
Hayir canim bende aparatla egzersiz yapiyorum.esli denemelere geçeceğim artik.insllah yenicem az kaldi umitliyim ben.5 yil cok uzun bir zaman sende zaman kaybeyme artik hırslanmalisin.egzersiz yapıyormusun parmak yada aparat
Yapıyorum mumdan pens genişliğinde aparat yaptim onu bile alabildim adet sonrası bir haftadır deniyorum olmuyo cok kasiyorum sanki kapandıbu ay olsun diye sartladim kendimi ondanmi bilemiyorum çok zor günler geçirdim hep uyuyarak ama pes etmicem

E
imkanın varsa emla krem al o daha iyi uyuştutuyo.30 sn kadar yanar ama dayan geçiyo bir kaç dürmeden sonra artık yanmıyo bile.egzersizler arasında çok vakit kaybetme günde 2 kez yapmaya çalışki esnesin.baktın girmiyo pes etme tekrar tekrar dene.nefes ve ıkınma deliği açılacaktır.öyle alışacaksınki bacağını ne kadar çok açtığına şaşıracaksın.kalçanın altına yastıkta koyabilirsin

Adet sonrasında biraz zor oluyo ama sen devam et geçer

Benimde 5 yıl.ne demek koskoca 5 yıl.yapınca kolay olduğunu anladım.bu zamana kadar doğru düzgün yapmıyodum erteliyodum.olmuyo diyoodum bırakıyodum.işte böyle 5 yıl geçti.o yüzden bu işi başarmaya karar vermek işin yüzde 80 nini tamamladın demektir

sizde anlamadan konuşmayı bilmeden söylemeyi ne de çok iyi beceriyorsunuz :)

Anlamadan konuşmam !
Bilmiyorsam susarım !
Sen rahat ol tatlım !
Siz de ne kadar merhametsizsiniz ya!!
Burdaki insanların zayıflıklarından yararlanan fırsatçılar gibisiniz!
Burdaki bayanlara destek olmayacaksanız gidin başka yerde "hera hera" diye sayıklayın!
Yemin ediyorum çok komiksiniz!
Hayır yani kimse de sizden bilgi almak istemiyor, hala burdasınız!
Siz sadece moral bozuyorsunuz burda!
Tek çarenin orası olduğunu zannediyorsunuz!
Ama YANILIYORSUNUZ !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…