- 7 Ağustos 2015
- 337
- 259
- 33
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #207.541
evet canim aynen öyle, pn.de hissizlesiyorArkadaslar bisey merak ediyorum peki bu spreyi esli denemelerde kullanirsaniz acaba penisi etkilemezmi?daha once bir yerde okumusdum bir bayanda bu bahsedilen spreyden kullaniyormus ve penis eraksiyonunu kaybediyormus uyusdugu icin ne derece dogru bilmiyorum o yuzden bayan condom kullanmalimiyim diye yazmisdi oyle hatirliyorum
Geç kalmadan başlayın. Benimde 10 ay oldu geç kaldığıma pişmanım. Doktora gidemiyosanız evde çalışma yapın. Aparat yada parmak. Cesaretlendirin kendinizi
Geç kalmadan başlayın. Benimde 10 ay oldu geç kaldığıma pişmanım. Doktora gidemiyosanız evde çalışma yapın. Aparat yada parmak. Cesaretlendirin kendinizi
Eşin öyle istiyosa bi süre eş denemesi yap hepsini değil az az girerek deneyin. Yada parmak egzersizi de yapabilirsin.Kendiliğinden olan yok mu hic eşiyle denerken egzersiz şart mı
Eşin öyle istiyosa bi süre eş denemesi yap hepsini değil az az girerek deneyin. Yada parmak egzersizi de yapabilirsin.
Aynen öyle. İlk önce kendin rahatla sonra eşinle deneme yap dediğim gibi eşine söyle az yapın bi kaç gün öyle deneyin sonra yavaş yavaş ilerlersin.Bu isi ilk seferinde yapan nasıl yapiyor ki bazıları girdiğini bile hissetmemis
Sakinleştirici işe yaradı mı acaba bende aldım ama kullanmaya çekiniyorumDoktorum bana sakinleştirici hap da vermişti. Spreyin bi zararı yok diye biliyorum. Ben sanırım iki ya da üç kez kullandım. Zaten ilk kullandığımda penisin yarısından fazlası girmişti ve zar da gitmişti.
Herkes spreyin penisi etkilediğini söylüyor ama eşim etkilenmedi. Ben spreyi sıkınca iyice yedirdim, spreyin ıslaklığı yoktu. Sonra kayganlaştırıcı sürdük ikimiz de. Öyle yaptık.
İnterneten alabilirsinizaparatı nereden aldınız....
MerhabaMerhaba
MerhabaMerhaba Kizlar
Bazı kişilerin kızlık zarı kalın olabiliyor ama bunu her doktor anlamıyor malesef.bende bi kaç doktora gittim egzersiz yaptım hep canım acıyaya acıya bi kaç defada leke şeklinde kan geldi.en son gittiğim doktor kalın olduğunu anladı.belkide bu kadar ileri derecede vajili değildin ağrıların seni korkuttu ileri dereceye geldin dedi.ama benim kızlık zarımı almadılar çizik attılar ertesi günde hemen ağrısız egzersize başladım.Ya deneme mesaji attim kusura bakmayin. Hikayemi anlatmak istedim bende. Bendede olmadi hemen , cok aci cekiyodum ve iki farkli doktora gittim. Hymenin yapisi normal dedi ikiside. Denemeye devm edin kasiliyosun dediler. 1 senemi harcadm olmadi Sonra inat yaptim bosu bosuna acimiyodur aldircam kizlik zarim dedim ve gittim doktora . gerek yok ama cok istiyosan alalim dedi. Piskolojim cok bozuldu o aralarda tabi. Ameliyati oldum. Ve ameliyattan uyandigimda duydugum sey zar kalinmis.. Bir hafta kanamam oldu . Demek istedigim Doktorlara hemen inanmayin. Simdi normallesmeye calisiyorum tabi daha amleiyat acisi var ama doktorlarin yanlisi yuzunden bir senemi kaybettim. Kizlik zari daha yirtilmayanlar ve aci cekenler.. Iyi dusunup karar verin. Herkeste bendeki gibi olmayabilir. Ama doktorlar kisa yoldan vajinismus tesisi koyuyolar bazen. Burayi aylardir takip ediyorum. Yasandiginiz zorluklari bende yasadim halada kismen yasiyorum. Bunlari paylasmak istedim.
Peki zara çizik atılmadan önce kalin aparat yada iki parmak yapabiliyormuydun canim.Bazı kişilerin kızlık zarı kalın olabiliyor ama bunu her doktor anlamıyor malesef.bende bi kaç doktora gittim egzersiz yaptım hep canım acıyaya acıya bi kaç defada leke şeklinde kan geldi.en son gittiğim doktor kalın olduğunu anladı.belkide bu kadar ileri derecede vajili değildin ağrıların seni korkuttu ileri dereceye geldin dedi.ama benim kızlık zarımı almadılar çizik attılar ertesi günde hemen ağrısız egzersize başladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?