- 11 Temmuz 2014
- 10.907
- 17.518
- 498
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #207.561
Çok kolay yavaş yavaş ıkınarak al. Vajinanı sık bırak acı geçene kadar böyle yapİki parmağı nasıl yapıyorsunuz geçmiyor geçmiyor geçmiyor tek parmakda sorun yok iki parmak olmuyor nasıl nasıl yapıcam
Tek parmağımı kolaylıkla yapıyorm ama iki parmak olmuyor iki parmağımı sokarken 1-2 cm girdikten sonra o dar yer geliyor orayı geçemiyorum sizdede böyle oldumu yoksa hop diye kayıp girdimi düşünmekten kötü oldum acaba bende bi sorunmu var diye nasıl hissediyosunuzÇok kolay yavaş yavaş ıkınarak al. Vajinanı sık bırak acı geçene kadar böyle yap
Tek parmak nasıl alıştı girdi. O da öyle o da alışacak. Yavaş yavaş ıkın nefes al ver olacak. Parmak içindeyken sık bırak kaslar alışsın.Tek parmağımı kolaylıkla yapıyorm ama iki parmak olmuyor iki parmağımı sokarken 1-2 cm girdikten sonra o dar yer geliyor orayı geçemiyorum sizdede böyle oldumu yoksa hop diye kayıp girdimi düşünmekten kötü oldum acaba bende bi sorunmu var diye nasıl hissediyosunuz
İnceyi zar zor alabiliyodum ama kalını alamıyodum resmen ağlıyodum yaparken.ama operasyondan sonra ağrı kalmadı.Peki zara çizik atılmadan önce kalin aparat yada iki parmak yapabiliyormuydun canim.
Yani şunu demek istiyorum mesela benim zarim kalin olsa kalin aparatta yapamzdim degilmi gecmezdi.egzersizlerde falan hic kanamam olmadigini icin acaba benimkide kalinmi diye düşünur oldum acikcasi
Inşallah canim ne kadar zamandır egzersiz yapiyorsunÇok mutluyum az kaldı zafere. Sizler ve emeklerim sayesinde yakında mutlu haberi verecem inşallah.
Doktora gidiyorum. Malesef 3 ay olacak araya adet dönemi falan girince uzuyo. Ama az kaldıInşallah canim ne kadar zamandır egzersiz yapiyorsun
Hangi aşamadasınBende yeni baslayanlardanim
Hadi inşallah canım bu derdi çeken kimse kalmasın inş. Ben daha uzağım ama yapıcam inş bendeÇok mutluyum az kaldı zafere. Sizler ve emeklerim sayesinde yakında mutlu haberi verecem inşallah.
Hani herkes diyo ya ben yaptıysam herkes yapar aynen öyle. Aslında çok basit olan birşey kendimiz zorlaştırıyoruz. İnşallah yenmeyen kalmasınHadi inşallah canım bu derdi çeken kimse kalmasın inş. Ben daha uzağım ama yapıcam inş bende
Henuz tek parmak sonuna kadar almayı deniyorum daha dün başladım egzersiz yaparken bile kasiliyorum ama alisacam sen hangi asamadasin neden üç ay suruyo doktora gidenler üç beş gunde hallettik diyolarHangi aşamadasın
Özel bi doktora gitmiyorum. Tıp fakültesine gidiyorum ben. 2 Parmak 2 boğumHenuz tek parmak sonuna kadar almayı deniyorum daha dün başladım egzersiz yaparken bile kasiliyorum ama alisacam sen hangi asamadasin neden üç ay suruyo doktora gidenler üç beş gunde hallettik diyolar
Hem parmak çalışıyorum hem de rimelden aparat yaptım onunla çalışıyorumFarklı bi aparat kullaniyo musun sadece parmakla mi halledeceksin
Evet ilk başlarda öyle oluyo üstüne git yapacam de yap. Tek parmak kasılmayana kadar devam et. Sonra ikisi rahat giriyoTek parmaktan daha kalin biseye gecemedim henuz denedim ama olmadi
Evet aynen öyle keşke daha önce doktora gitseydim çözerdim şimdiye. Evde kendim cesaret edip yapamadım egzersiz falan. Birinin dürtmesi lazımBenim regl bitti. Bugün devam edicez inşallah :)
Özledim kocamı :)
Arkadaşlarım daha azimli olun, daha güçlü olun, inanınki bizim kastığımızın haricinde bi acı yok. Ve doktora gitmeyi ihmal etmeyin sakın. Ertelemeden halledin. Sonra ertelediğinize çok pişman olacaksınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?