Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Çok kolay yavaş yavaş ıkınarak al. Vajinanı sık bırak acı geçene kadar böyle yap
Tek parmağımı kolaylıkla yapıyorm ama iki parmak olmuyor iki parmağımı sokarken 1-2 cm girdikten sonra o dar yer geliyor orayı geçemiyorum sizdede böyle oldumu yoksa hop diye kayıp girdimi düşünmekten kötü oldum acaba bende bi sorunmu var diye nasıl hissediyosunuz

Tek parmak nasıl alıştı girdi. O da öyle o da alışacak. Yavaş yavaş ıkın nefes al ver olacak. Parmak içindeyken sık bırak kaslar alışsın.

İnceyi zar zor alabiliyodum ama kalını alamıyodum resmen ağlıyodum yaparken.ama operasyondan sonra ağrı kalmadı.

Henuz tek parmak sonuna kadar almayı deniyorum daha dün başladım egzersiz yaparken bile kasiliyorum ama alisacam sen hangi asamadasin neden üç ay suruyo doktora gidenler üç beş gunde hallettik diyolar
Özel bi doktora gitmiyorum. Tıp fakültesine gidiyorum ben. 2 Parmak 2 boğum

Benim regl bitti. Bugün devam edicez inşallah :)
Özledim kocamı :)
Arkadaşlarım daha azimli olun, daha güçlü olun, inanınki bizim kastığımızın haricinde bi acı yok. Ve doktora gitmeyi ihmal etmeyin sakın. Ertelemeden halledin. Sonra ertelediğinize çok pişman olacaksınız.

Evet aynen öyle keşke daha önce doktora gitseydim çözerdim şimdiye. Evde kendim cesaret edip yapamadım egzersiz falan. Birinin dürtmesi lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…