Merhaba öncelikle hayırlı ramazanlar herkese.. Bi süredir takip ediyorum burayı ama kendimi açmak için yeni cesaretlendim. 10 aylık evliyim ve malesef hala şu illeti yenemedim. Aslında evlenmeden önce hiç korkum falan yoktu ama her şey gerdek gecesi ortaya çıktı. Bi sorun olduğunu anladik ve hemen doktora gittik. Kızlık zarimdaki deliğin çok küçük oldugunu bu yuzden acı cektigimi küçük bir ameliyatla açılması gerektiğini söyledi doktor. Ama balayi icin tatildeydik ve evimize dönünce bunu yaptirmayi düşündük. Ancak gittigimiz baska doktor aslında ameliyata gerek olmadığını soyledi sakinleştirici hap ve emla krem verdi bunlarla deneyin dedi hatta eşime 'sen de gözünün yaşına bakma artık' falan diye aklinca espri yapti. Ama tabiki bu benim psikolojimi daha çok alt üst etti

o sekilde de basaramadik.. Psikoloğa da gittik kendi parmagimla egzersiz yapamadim eşimin parmağıyla denedik ona zamanla alıştım ama tek boğumdan ileri gidemedik. Psikologda kendimi rahat hissetmemeye baslayinca onu da bıraktık.. Bu arada kpss ye hazirlaniyorum diye her seye biraz ara verelim dedik. Haftaya baska bir jinekoloğa gidicem parmak egzersizlerine de eşimle tekrar baslayalim diye karar verdik. Artik bu durumdan kurtulmak istiyorum ağlama krizlerim azalsa da hala devam ediyor kimseye anlatamiyorum o kadar doldumki sizlere anlatıp biraz rahatlamak biraz da tavsiyelerinizden yararlanmak istedim.. Bu uzun hikayemi sabırla okuduysaniz teşekkür ederim