- 20 Haziran 2016
- 425
- 1.128
- 63
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #211.661
arkadaslar herkese cok selam
ben de 1.5 aylık evliyim ve sanirim bu problemle basbasayim
evlenmeden once iliskiye dair korkularim vs yoktu aksine cok rahattim kiz arkadas grubumuzda bu tarz mevzulara kafasi rahat bakan relax takilan bi bendim neredeyse. o yuzden cok kolay olur biter sorun olmaz yahu diyordum. ama öyle olmadı
birlesme anina kadar güzel giderken esimle temasi kurdugumuz zaman ben geri cekiyorum kendimi ama tamamen bilincdisi sekilde. bidaha deniyoruz bi daha deniyoruz derken elimde kalan kocaman bir HUSRAN. allaha hamdolsun esim anlayisli hatta bu vajinismus meselesini kendi arastirdi ya boyle bi durum var sanırım bunu cozelim dedi. ben biliyodum az cok ama simdi birlikte karar verdik cozume gitmek icin. malum yeni evlenmis olmak yaninda borçları harclari da getiriyor o yuzden suan bi doktora milyarlar veremeyiz.
bismillah dedim sabit konuya girdim inş. ben de bu durumdan kurtulabilirim. fakat tam olarak nerden nasil baslayacagim BILMIYORUM.. yardim destek oneri vs sunabilecek tum arkadaşlardan allah razi olsun simdiden
ben de 1.5 aylık evliyim ve sanirim bu problemle basbasayim
bismillah dedim sabit konuya girdim inş. ben de bu durumdan kurtulabilirim. fakat tam olarak nerden nasil baslayacagim BILMIYORUM.. yardim destek oneri vs sunabilecek tum arkadaşlardan allah razi olsun simdiden