Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlarrrr
Ben emlasız deniyorum tek yag ile ama p...s boyutuna dün emla ile geçtim bugun yag ile deniyorum gitmiyor sizce acelemi ediyorum emla kullanmaya devam mı etmeliyim çap kalınlığı 4 cm ve bi yere kadar alo sonra tıkanıyorum eşimle emla sürerek deniycem ama sonrasında hep krem mi olucak diye aklıma takılmıyor degil

Akliniza bunlari takmayin ben ilk 3 aparatimi emlasiz calismistim ama 4. Aparatimi hep emlayla yapabildim..snra iliskimde emlayla oldu hatta buraya yazmistim bikac sayfa geride acaba hep emlaylami yapabilcem diye ilk 3 iliskim oyle oldu snra biraktim...zaten emla sadece yuzde bes uyusturuyo aslinda cok onemli degil yani sadece psikolojik iste

Canım kulak çubuğunun sadece pamuklu kısmını sokman yeterli. Alışana dek çubuğa devam et. Egzersizi yapmadan önce tuvalete git muhakkak.

Aynen Allah razi olsun eslerimizden ki cok anlayislilar ara sira kotu seyler olmuyo diyemem ama gercekten bu hastaligin iyi diyebilecek taraflarindan biriside onlarin sevgisini ve sabrini boyle net gorebilmek bundan sonrasini bilemem ama bu ana kadar cok iyi bir es oldu bana insallah bende onun hakettigi gibi esi olabilirim hepimizin Allah yardimcisi olsun

Teşekkür ederim canım Allah razı olsun inşallah

Kizlar bu vemcaine spreyi 20 defa falan skıyoruz yazmişsiniz herhangi bir zarari yok dimi yanma aci enfeksiyon bise olurmu tahriş falan oldumu.bir arkadas bana cvp yazmsti yok cnm egzersiz bile yapamiyorum hic cesaretim yok

Canım kulak çubuğunun sadece pamuklu kısmını sokman yeterli. Alışana dek çubuğa devam et. Egzersizi yapmadan önce tuvalete git muhakkak.
Gidiyorum ama vajina kaslarım ile idrar kasımı ayıramıyorum zaten kegel yaptığımda da bu kasların hepsi birbirine bağlı olduğu için hepsi aynı anda çalışıyor ya da ben ayırt edemiyorum bilmiyorum. Pamuk çöpünün tamamını sokmayım mı? Ve yarısından sonra batıyo gibi his oluşuyor sivri olduğu için mi ben mi beceremiyorum anlamıyorum. Dilatör set sipariş ettim gelince denemeye çalışıcam fakat bir çöpü bile alamayınca onları Nasıl yapıcam bilmiyorum. Pozisyonu değiştirmek gerek belki de pozisyon ile ilgili başka tüyolarınız varsa yardımcı olun lütfen.

Merhabalaar kizlaar egzersiz yapiyorum suan. Vemcaine sprey kullandm cok acayip yakiyo ve hic uyusturmuyo beni. Biolyn kullanan varmii

Kizlar bu vemcaine spreyi 20 defa falan skıyoruz yazmişsiniz herhangi bir zarari yok dimi yanma aci enfeksiyon bise olurmu tahriş falan oldumu.bir arkadas bana cvp yazmsti yok cnm egzersiz bile yapamiyorum hic cesaretim yok
Hafif yanma oluyor tahriş hiç olmadı aksine eskiden denerken daha çok tahriş oluyordu benim her ikisinde de butun gün hafif acim oldu ama,spreyden değil zirlik zarının yırtılması dandi bence benim esim hep eki rahatlama ya calisir tek parmak alıyordum genelde o egzersiz sayılırsa

Canım ben arkamda iki yastık oturur gibi ama biraz kaykılmıș bir şekilde aynadan bakarak yapıyordum. Sadece pamuklu olan kısmını sokman yeterli. Vajina dışına ve kulak çubuğuna jel sür. Çubuğu sokmadan önce 5 - 6 kez kegel yap. Yavaşca kulak çubuğunun pamuklu kısmını sok. Çubuk içindeyken kegel yap. Birkaç dakika içinde tut. Sonra çıkar ve 5 dk sonra tekrar aynı egzersizi yap. 3-4 gün devam et. Zamanın varsa aynı gün içinde sabah akşam yapabilirsin. Böylelikle alışman daha kolay olur.

Selam...ben yapamiyorum denemeyi bile erteliyorum..oysaki egzersiz yapabiliyorum...yani icimdeki korku gecmiyooo...psikologa gitmem lazim sanirim...bi doktorla gorustum 3500 tl dedi..her seans da odersek 250 tl imis gitmeye karar verdim...3 sene olacakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…