Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Evet, Serapa katılıyorum. Zaten doktora gittiğinizde de doktor ilk haftalar kegel ve ayna egzersizleri veriyo. Onun dışında eşim ve bana fantezi yazmamızı söylemişti, sora birbirimize masaj yapmamızı istemişti. Özel bölgelere dokunmadan, bebe yağıyla masaj. Bunlar yavaş yavaş egzersizlerede hazırlıo. Bide cinsel eğitim. Ben gerçekten vajinamı hiç tanımadığımı anlamıştım.

Tamam cok teşekkür ediyorum başlayayım ilk öncelikle ondan sonra yazarım yine açıklamalarınız için cok sağolun

Merhaba kızlar hepinizin Allah yardımcısı olsun.sabir ve dua gerek gerçekten.
Ben de yeneli 3 buçuk ay kadar oldu ama hala yariya gelince bi yanma zorlanma oluyor. Iyice ikinarak o yariyi da geçebiliyorum. Yenen arkadaşlar bu durumu yaşıyor mu acaba? ??

Bende halen yanma ve biraz acı oluyor canım. Sanırım hala kasıyoruz. 2-3 günde bir ilişkiye gir. Ne kadar sık olursa o kadar çabuk alışırsın

http://dilatorsatinal.com/ burada dilatör 40 TL ye buldum. Almak isteyenler bakabilir.
Bende bu aparatlarla yendim. Tavsiye ederim. Çaplar yanlış yazılmış en büyüğünün çapı 11cm e yakın ama en büyügünü kullanmaya gerek kalmamıştı çok şükür. Bepanten ve kayganlaştırıcı nefes verirken yavaş yavaş itip egzersiz yaptım. Toplamda 7-8 egzerizle 2haftafa bitti çok şükür. Eşimle denemeden önce de 3numaralı aparatla çalışıp öyle denedim.

Çap dediğiniz çevresinin uzunluğu değil değil mi. Çünkü ben aparat hazırlarken çevresinin uzunluğunu ölçüyorum o konuda yardımcı olur musunuz çevresini ölçtüğünüzde kaç cm

Cap cevresi oluyor, kalinligi yani. 11 12 cm olmali esle deneme icin
Tamam teşekkür ederim on cm deyim şimdi ben. İlerleyemiyorum bi türlü. Gene regl girdi. Kısa sürede çözebilseydim iki üç aylık evliyken atlatmış olacaktım. Ama on ay oldu şimdi nerdeyse altı aydan fazladır egzersiz yapıyorum adamın da inancı kalmadı sözde egzersiz yapıyosun diyo

Neden o kadar sürdü canim egzersiz? Yavas mi yaptin, isteksiz misin? Benim de iki ay oldu. Insallah bu ay çözecegiz bu sorunu cok kararliyiz. Bak her gun iki defa yapmani oneririm, ben bir gunduz bir de aksam. Ve her iliskiden once de yapiyorum. Boylece her defasinda biraz daha ilerliyoruz onu farkettik. Kendine inan, korkma ve nefes al ver sakince ilerlet aparati. Hic zor degil oluyor ve acimiyor

Egzersiz yapmakla ilgili sıkıntım yok korkmuyorum rahatsız da olmuyorum sorun şu ki yapacak vakit sıkıntı oluyo. Eşimin ailesi yakın onlar sürekli gelip gidiyo. Reglim uzun sürüyo on gün bazen daha fazla. Egzersiz yapınca da kanıyo sürekli onun iyileşmesini bekliyorum. Çalıştığım için bazen vakit olmuyo sonuç olarak uzadı bu kadar

Olsun cnm sen azimli ol gerisi gelir mümkünse tatile cık rahatlamakta cok faydalı olur

Olsun cnm sen azimli ol gerisi gelir mümkünse tatile cık rahatlamakta cok faydalı olur
Ben hiç bi zaman pes etmem de eşim biraz sabırsızlanmaya başladı boşanalım lafları falan böyle olacağını bilseydim evlenmezdim falan. Bazen ben de ne için uğraşıyorum diye sorgulamıyo değilim. Ama yine de vazgeçmem. Bakalım ayarlayabilirsek inş tatil mevzusunu ben de düşünüyorum

Esının oyle yapması bencıllik olmus onlar ıcın ugrasıyoz sonucta ama yenince pişman olur bu sözlerıne o yuden takma yenmek ıcın elinden geleni yap cnm.

Esının oyle yapması bencıllik olmus onlar ıcın ugrasıyoz sonucta ama yenince pişman olur bu sözlerıne o yuden takma yenmek ıcın elinden geleni yap cnm.
Haklısın canım gerçekten hepimiz onlar için uğraşıyoruz. Tamam anlayışlı doğrudur mesela bi iki arkadaşım var mevzuyu bilen bizim eşimiz bi gün olmasa bile kavga çıkarıyo o kadar zamanı mümkün değil kabul etmez diyolar. O yüzden gerçekten minnettarım. Ama bunun bizim tercihimiz olmadığınız istemsiz bi durum olduğunu bazen unutup ağır konuşup davranabiliyo. İnş yenince bu laflarına pişman olduğu günleri de görücem. Sen atlattın mı peki kusura bakma forumda çok arkadaş var bi an hatırlayamadım senin hangi aşamada olduğunu

Cnm esine kizma aslinda bi bakima hakli...egzersizlerin baya uzun surmus bu seni de yipratmistir..10 cm yapabiliyosan hemen arkasindan dene 11cmi..aparatini kendin hazirliyosan ayri hazirla yani ve hemen arkasindan dene zaten 1cmlik fark hissedolmiyo yani..zaten 11 veya 12 cm yeterli esle deneme yapman icin..bence bitirebilirsin bu isi

On cm i alırken bile kanıyo hala iyice alışmadan büyütmek istemedim. Tek sıkıntım o benim. Eşli denemede de sürekli kanadığı için yarıda kalıyo. Yoksa kalınlıktan falan korkmuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…