- 11 Ağustos 2017
- 1.249
- 876
- 73
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #225.681
Baya büyük kutu 4 tl çok uygunmus☺ aliyim bari bunu da deneyim yenerim Inşallah artık yetti☺Sanırım fotodaki olur ultroson jeli olmalı bunlar çünkü hiç bir zararı Yok elinize döktüğünüzde yoğun bir krem
Olur olur merak etmeBaya büyük kutu 4 tl çok uygunmus☺ aliyim bari bunu da deneyim yenerim Inşallah artık yetti☺
Bu baskıyı azaltirmiki acaba en buyuk skntim o .. egzersizdede surekli kullanbilirim demiSanırım fotodaki olur ultroson jeli olmalı bunlar çünkü hiç bir zararı Yok elinize döktüğünüzde yoğun bir krem
şart değil tabiki ama benim yaşım büyük olduğu için tedbir Amaçlı muayene oldum.kimisinde kist,miyom,polip filan bişeyler oluyormuş bunları eğer varsa vakit kaybetmeden Öğrenmek istedim.Folik asit yazdı her gün tok Karına iç dedi.bebişin zeka Gelişimini desteklemek için.Eğer düşünüyorsan sen de başla canım folik asite..yalnız şu var ki hamile kalmadan önce vajiyi iyice yenmek yararına olacaktır.Daha rahat muayene olmak için.Ben yeneli 4.5 ay oldu ama kontrolü elde tutmaya alıştım,ilk vajinal muayenemdi bu o yüzden tedirgin oldum ama bişey yokmuş.sen kadar oldu yeneli ?kontrol sende mi eşinde mi ?bu arada kan tahlili de vermiştim daha önceden ,ondaki amaç hormonlar normal mi değil mi ..rahim ve Yumurtalık Kontrolü için vajinal muayeneBende vajinusmusu Yen'i atlattım bebek istiyorum bende vajinal muayene mi olmalıyım
Glietgelen kesınlıkle superArkadaşlar bana kayganlastirici onerebilirmisiniz sprey şeklinde olmicak krem turu kayganlastirici memnun kaldığınız birini söyler misiniz gidip alicam hemen
ne farkı var gleitgelenin pekiGlietgelen kesınlıkle super
iç kısma canım ama brzda çevresne sürKızlar emla kremi tam olarak nereye sürüyoruz ?
Tamam canım teşekkürler peki etkisi oluyor muiç kısma canım ama brzda çevresne sür
oluyor canım ama peçetli aparatla yap dha kolay olur bebeyagıda kullanTamam canım teşekkürler peki etkisi oluyor mu
Tamam canım çok teşekkür ederim tekraroluyor canım ama peçetli aparatla yap dha kolay olur bebeyagıda kullan
rica canım herzamn destege hepimiz hazrzTamam canım çok teşekkür ederim tekrar
Bende yendikten sonra ilk bebek deneyimimiz oldu çok merak ediyorum bu ay ilkinde olur mu diyeKızlar vajiyi yendikten sonra regli geciken varmi acaba.benim 1 gün gecikti bebek çok istiyorum ama daha yeneli 20 gün oldu,imkansız diye umutlanmakla istemiyorum.hic bir regl belirtimde yok daha,normalde 3 4 önceden göğüs ağrılarım ve kasik ağrım olurdu.
Benim yendikten sonra erken bile geldi Regl.bende Ağustos ayında yendimBende yendikten sonra ilk bebek deneyimimiz oldu çok merak ediyorum bu ay ilkinde olur mu diye
Çok umutlanmamak lazım galiba.benim hamile olmam mümkün değil zaten yumurtlama dönemim geçmişti ve uyuşturucu,kayganlaştırıcı ne varsa denedim yenerken.insllah hayırlısı olur hepimiz için ama insanda umutlanıyor işteBenim yendikten sonra erken bile geldi Regl.bende Ağustos ayında yendim
BEn yumurtlama dönemini çözemiyorum Onur'da Yen'i Yen'i çözücem galiba.adetim tam gününde gelmiyor kiÇok umutlanmamak lazım galiba.benim hamile olmam mümkün değil zaten yumurtlama dönemim geçmişti ve uyuşturucu,kayganlaştırıcı ne varsa denedim yenerken.insllah hayırlısı olur hepimiz için ama insanda umutlanıyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?