Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bende vajinusmusu Yen'i atlattım bebek istiyorum bende vajinal muayene mi olmalıyım
şart değil tabiki ama benim yaşım büyük olduğu için tedbir Amaçlı muayene oldum.kimisinde kist,miyom,polip filan bişeyler oluyormuş bunları eğer varsa vakit kaybetmeden Öğrenmek istedim.Folik asit yazdı her gün tok Karına iç dedi.bebişin zeka Gelişimini desteklemek için.Eğer düşünüyorsan sen de başla canım folik asite..yalnız şu var ki hamile kalmadan önce vajiyi iyice yenmek yararına olacaktır.Daha rahat muayene olmak için.Ben yeneli 4.5 ay oldu ama kontrolü elde tutmaya alıştım,ilk vajinal muayenemdi bu o yüzden tedirgin oldum ama bişey yokmuş.sen kadar oldu yeneli ?kontrol sende mi eşinde mi ?bu arada kan tahlili de vermiştim daha önceden ,ondaki amaç hormonlar normal mi değil mi ..rahim ve Yumurtalık Kontrolü için vajinal muayene

Ben 1 yıl 3 ay sonra yendim geçen ay yendim .insan bu vajinusmusu da yaşayınca korkuyor artık bir şeylerin önlemini önceden almak istiyor korkuyor 1 yıl bununla uğraştım bebek için de uğraşacaksam bunu ilk başta öğrenmek istiyor insan

Kızlar ben ilk parmak egzersizlerimi bugün başlıcam ama tam olarak ne yapmam gerekiyor hic bir fikrim yok özelden veya burdan anlatıcak biri var mı acaba?

Kızlar vajiyi yendikten sonra regli geciken varmi acaba.benim 1 gün gecikti bebek çok istiyorum ama daha yeneli 20 gün oldu,imkansız diye umutlanmakla istemiyorum.hic bir regl belirtimde yok daha,normalde 3 4 önceden göğüs ağrılarım ve kasik ağrım olurdu.

Bende yendikten sonra ilk bebek deneyimimiz oldu çok merak ediyorum bu ay ilkinde olur mu diye

BEn yumurtlama dönemini çözemiyorum Onur'da Yen'i Yen'i çözücem galiba.adetim tam gününde gelmiyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…