Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Yani hergn esli denemmi ypim ama ilerlyrmyrm bi noktada kalıyrm sanki lastgi gerersniz ya vjnm öyle gbi hssdyrm dha fzla griş yapamyrm yarıdan biraz az alblyrm anck oda deneme en fazla 20 25dk olabiliyor

Yani hergn esli denemmi ypim ama ilerlyrmyrm bi noktada kalıyrm sanki lastgi gerersniz ya vjnm öyle gbi hssdyrm dha fzla griş yapamyrm yarıdan biraz az alblyrm anck oda deneme en fazla 20 25dk olabiliyor
Bol bol egzersiz yapın aparatla ve nefes egzersizlerini de yapın esli denemeden oonce aparatla çalışın krem falan kullaniyomusunuz

evet

evet canım bazı günler hiç canın istemesede üşensende egz şart kendine zorlamalısın bu konuda ve hergün üşenmeden yapmalısınki sonuca ulaşabilesin eminim düzenli egz sonrası yenmeyen kalmaz

evet

evet canım bazı günler hiç canın istemesede üşensende egz şart kendine zorlamalısın bu konuda ve hergün üşenmeden yapmalısınki sonuca ulaşabilesin eminim düzenli egz sonrası yenmeyen kalmaz
İnş.3yldr ara ara denemlrm olsada uzun süredr ilglnmiyrdum taki 2ay öncesnde burayı keşfedene dek snra dedmki ne çok kadın var ve bunun bi çözümü var çok heweslndim arart yapp denedm basarılıda oldum aslnda ama işte insanz ya hemn olsn artk düşüncesi olmayncada neden o kdar egzrsze ragmen olmuyr neden sorusu zamn zamn beni umutsZLAştırsada yine yeniden diorum sizleri okudukça rabbimin büyük bi sınavı bu aşırı sabır ve tahammül gerektiren herks bunu çözsn tüm kadınlar hem duamda bunu yasayan tüm kadınlarıda katıyorum duama herkse rabbim şifa versn zor süreçler bunlar biz kadınlar için

Selam kızlar.2 yıllık vajinismus sınavı 19 eylul gecesi bitti çok şükür.
Dualarimdasiniz.
Buradaki yazılanları okudugumda ben vajinama bakamam dokunamam igrenc nasil yapiyolar diye düşünmüştüm.
Şuan geldiğim aşama p.. şeklindeki farklı boyutlu aletin en büyük olaniyla egzersiz
yapip eşimle devam etmek.
Vajinama birseyin girebilecegini anladıktan sonra egzersiz ve pozisyonla bitirdim işi.
Egzersiz olmadan yapamiyorum hala ama olsun buna şükür.
Bumuymuş diyorum şimdi.
Beynimin yönetmesi beni sadece.
Ama sabredip dua edip birde egzersiz yapinca inanin oluyo.
Hepinize nasip etsin bu mutlulugu insaallah Rabbim..

caım benim kafan beynin bu oolayı ne kadar kabullenir hazır hissedersen o kadar iyi pes etmeden egzersizleri yap p....s girişi deneme ilişki deneme eşinin parmaklarını faolan hiç yaptın mı

canı denediğin pozisyonndan da kaynaklanabilir tabiki illaki kaygıdan dolayı kasıyorsundur da farklı pozisyonşarda da dene bence

Kızlar selam ben 9 ay ıstune burası sayesınde egzersiz yaparak yendım vajiyi. Hemen hamile kaldım malesef, malesef diyorum cunku deneyımıme gore ıyıce ılıskıye alısmadan hamıle kalmak ileride sıkıntı yaratabılıyor. İlk 3 ay bulantılar yuzunden hiç yakınlaşamadım eşimle daha sonrada hamılelık psikolojısıyle devam etti bu durum. Bebegım dogduktan sonra isteksizlik başladı ve suan 2 yasında bebegım galıba tekrarladı vajınısms.

Yendikten ne kadar sonra hamile kaldım canım,aslında bende çok istiyorum hamilelik ama dediğim gibi olursa diye de icimde bir korku var.
Korundaki korunmasakmi bilemiyorum,hamilelikte normal olarak ara verilecek tekrarlaraysa diye korkuyorum

yendiğinde de sonuçta oraya girebild,igini rahat olabildiğini gördün bu durumu nasıl yendiysen aynı sekilde yap egzersizleri ve zaten bir iki defa yaptıgında eminim vücudun hatırlayacaktır ve uzun sürmeden yeniden ilişi yaşayacaksın ben yeneli bir ay olmadı bu ay hamile kalmak istiyorum ama suan bu dediklerin biraz düşündürse de beni stiyorum ya başa dönmeyecegimi düşüünüyorum cünkü girebildigini gördüm hissettim diye düşünüyorum

1 yıl 3 ay vajinusmusla uğraştım 3 doktor değiştirdim son doktorumla yendim bunu Ağustos ayında yendim bu işin kafada bittiğini yendikten sonra anlıyor insan bu işi asla yapamam diyen bir insandım .şimdi ise bebek için bekliyor insan çok tuhaf herkes yenebilir bunu .ilk bebek için deneyimde olmasını bekliyor insan ilkinde olur mu acaba olsun istiyorum

Arkadaşlar bana kayganlastirici onerebilirmisiniz sprey şeklinde olmicak krem turu kayganlastirici memnun kaldığınız birini söyler misiniz gidip alicam hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…