- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #231.761
Valla ben de çok kötü bir haldeyim parmak sokamıyorum herkesler hamile kaldı ya benim de yaşım geçiyor çok korkuyorum yaşıtlarımın 2 -3 çocuğu var herseyin hayırlısı tabiki ama herşey de zamanında güzel kac ay oldu evleneli aileler bizden bebek bekliyor biz daha bunu atlatamadık yaklaşık 9 aydir evliyim ben kendimi suçlu hissediyorum siz kac aylık evlisiniz tamamen yendiniz miince eldivenle dene istersen valla ben öyle bi yerdeyim ki eltim falan hamile bi ben yapamiyorum esimede neler cektiriyorum diyerekten basladim denemeye
yok daha maalesef tamamen yenemedim sadece yarisini alabiliyorum ondada cok kasiyorumValla ben de çok kötü bir haldeyim parmak sokamıyorum herkesler hamile kaldı ya benim de yaşım geçiyor çok korkuyorum yaşıtlarımın 2 -3 çocuğu var herseyin hayırlısı tabiki ama herşey de zamanında güzel kac ay oldu evleneli aileler bizden bebek bekliyor biz daha bunu atlatamadık yaklaşık 9 aydir evliyim ben kendimi suçlu hissediyorum siz kac aylık evlisiniz tamamen yendiniz mi
Emla kremi ben de denedim ama hiç etkisi olmadı yaktı beni çok acıyor bi arkadaşın tavsiyesi üzerine anestol pomad aldım reglden sonra onu denycemben yarin emla kremi alicam baska türlü yenemem bugun hic olmadi
Valla dengelerimiz alt üst oldu ben de parmak yapamıyorum oraya biseyin girme düşüncesi bile korkmama yetiyorBayanlar bende parmak egzersizi aptim iki parmakta sıkıntı yaşıyorum bu nasıl bisi yaaaaartık dengem bozuldu ☹
ben 2 parmak alabiliyorum ama esli denemeye gecince cok kasiyorum piskolojim alt üst oldu nasil yapicam bilmiyorumParmak o kadar zor değil aslında kızlar iyice elinizi yağlayın ucunda tutun nefes alın verirken yavaş yavaş sokun göreceksiniz girecek bir boğum girsin bekleyin çıkarmayın nefesi unutmayın parmak la orası genişliyor p. Kolay giriyor İnan’ın sadece inanın herşey daha güzel olacak parmak olmuyorsa kulak çubuğu üç beş yapıp deneyin orası çok geniş parmak korkutsada İnan’ın giriyor hiç girmiyor değil yavaş yavaş nefes ve ıkınma ile
Bayanlar bende parmak egzersizi aptim iki parmakta sıkıntı yaşıyorum bu nasıl bisi yaaaaartık dengem bozuldu ☹
ben 2 parmak alabiliyorum ama esli denemeye gecince cok kasiyorum piskolojim alt üst oldu nasil yapicam bilmiyorum
Vajinismus yendikten kaç ay sonra hamile kaldiniz
Deneye deneye olacak hiç denemeyim olmaz deme deneyerek biraz biraz olacak inşallah hepinizi çok iyi anlıyorum allah kurtarsın bu durumdan 8 ay denemediğim kalmamıştı sonunda kurtuldum elbette hemen çocuk istemıyoruz çünkü alışma süreci olmalıBen 7 aylik evliyim doktora gittim hic bir problemim olmadigini soyledi kasilmalarim var ama cok degil korku var biraz parmak egzersizi yapiyorum ama sanki iliski denesem olacak gibi hissediyorum ama olmazsa motivem duser mi bilemiyorum
Deneye deneye olacak hiç denemeyim olmaz deme deneyerek biraz biraz olacak inşallah hepinizi çok iyi anlıyorum allah kurtarsın bu durumdan 8 ay denemediğim kalmamıştı sonunda kurtuldum elbette hemen çocuk istemıyoruz çünkü alışma süreci olmalı
Yani nasil yendin demek istedimDeneye deneye olacak hiç denemeyim olmaz deme deneyerek biraz biraz olacak inşallah hepinizi çok iyi anlıyorum allah kurtarsın bu durumdan 8 ay denemediğim kalmamıştı sonunda kurtuldum elbette hemen çocuk istemıyoruz çünkü alışma süreci olmalı
Bende jinekologa gittim kesinlikle vajinismus degil seninki sadece korku dedi bi tane krem verdi siringa gibi birseyle vajinanin icine surulecekmis onunla dene rahat olur dedi. Ama soyle birsey var ben parmagimi alabiliyorum ama dun onu alamadim ilk parmagimi alirken nasil hissettiysem onu degsirince de ayni seyi hissettim bugun tekrar deneyecegin eger parmagim disinda yabancı birset alabilitsem iliskide olur diye dusunuyorum yanılıyor muyum bilmiyorum burdaki yazilardan cesaret almaya çalışıyorumAçıkcası parmak önerdim burda ben doktordan terapi gördüm bulunduğum Şehirde ücretsiz o bölüm açıldı ödevler verdi çoğunu yaptım parmak çok az yaptım. Ben hiç yapamam diyenlerden değildim en son aşamada vajınusmus zaten yendim bir yerde gitmiyordu orda da hep üzerine düştük nefes pozisyon en sonunda uyuştırucu sprey aldım onunla o an oldu inancımı yitirmedim eşim en büyük destekti dua ettim tabi bu aşamada psikolojim bozuldu olmaz olmaz diyerek başlayınca hiç olmuyor bugün olacak ha yarın olacak derken oldu çok şükür. İnancınızı yitirmeyin anlık birşey evet sonrası gayet güzel üstünüzden resmen bir yük kalkıyor demesi kolay diyen olur belki ama ben de bu zamanlar dan geçtim ama hep inandım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?