Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sen hangi asamadasin suan? parmak alabiliyormusun?
Hayır parmak kesinlikle yapamıyorum kulak çöpü ile denedim bi tanesini ondada yapamadım duvar var sanki orda ilerleyemiyorum benim yaşımda herkesin ya da benden küçüklerin bebeleri oldu eşim de gittikçe bıkıyor çok caresizim

hayir hic öyle düsünme inan bende senin gibi düsünüyordum hala yenmis degilim ama cok yakin olduguna inaniyorum sen önce orani tani ikin bak aciliyor inan serce parmaginla basla hemen giriyor orasi acik dar ama acik. orasini ici düz degil ondan duvar var gibi geliyor ama parmakla hissediyorsun duvar yok kasiyorduz diye öyle oluyor

Evet haklısın ıkınınca açılıyor aynada gördüm ama valla yapamıyorum her deneme sonrası ağlıyorum parmak bana çok itici geliyor

ince eldivenle dene istersen valla ben öyle bi yerdeyim ki eltim falan hamile bi ben yapamiyorum esimede neler cektiriyorum diyerekten basladim denemeye
Valla ben de çok kötü bir haldeyim parmak sokamıyorum herkesler hamile kaldı ya benim de yaşım geçiyor çok korkuyorum yaşıtlarımın 2 -3 çocuğu var herseyin hayırlısı tabiki ama herşey de zamanında güzel kac ay oldu evleneli aileler bizden bebek bekliyor biz daha bunu atlatamadık yaklaşık 9 aydir evliyim ben kendimi suçlu hissediyorum siz kac aylık evlisiniz tamamen yendiniz mi

yok daha maalesef tamamen yenemedim sadece yarisini alabiliyorum ondada cok kasiyorum

Ben de şöyle vajina girişinde kalıyor ilerlemesine izin veremiyorum nasıl olcak nasıl yeneceğiz bu illeti hiç bilmiyorum

Parmak o kadar zor değil aslında kızlar iyice elinizi yağlayın ucunda tutun nefes alın verirken yavaş yavaş sokun göreceksiniz girecek bir boğum girsin bekleyin çıkarmayın nefesi unutmayın parmak la orası genişliyor p. Kolay giriyor İnan’ın sadece inanın herşey daha güzel olacak parmak olmuyorsa kulak çubuğu üç beş yapıp deneyin orası çok geniş parmak korkutsada İnan’ın giriyor hiç girmiyor değil yavaş yavaş nefes ve ıkınma ile

ben 2 parmak alabiliyorum ama esli denemeye gecince cok kasiyorum piskolojim alt üst oldu nasil yapicam bilmiyorum

Bayanlar bende parmak egzersizi aptim iki parmakta sıkıntı yaşıyorum bu nasıl bisi yaaaa artık dengem bozuldu ☹

2 parmakta bende basta cok zorlanmistim pes etme inan olacak hergün mutlaka egzersiz yap nefes egzersizi ve ikinma en önemlisi. bi yerden sonra gitmiyo diye düsübüyo insan ama sen gitmek istemiyosun veya kasiyosun bunu kendimde anladim bu is kafada bitiyor cesaretini topla ve yavas yavas parmagini iceriye ittir olacak insallah dualarim hepinizle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…