- 13 Temmuz 2015
- 304
- 58
- 98
- 35
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #231.741
Adana da Necla hnm var Allah Razı olsun ondan 2günde bitti .incele canım kelebek kadın danışmanlık Necla erkoca ..belki çare olur sana da canımNasıl yendiniz bize de yardımcı olur musunuz evliligimin 8.ayi bitecek 9.aya gireceğiz ama olmuyor yapamıyorum çok moralim bozuk ve vicdanen artık tükendim eşime karşı ☹
Nasıl yendiniz bize de yardımcı olur musunuz evliligimin 8.ayi bitecek 9.aya gireceğiz ama olmuyor yapamıyorum çok moralim bozuk ve vicdanen artık tükendim eşime karşı ☹
Canım benım ben de çok çektim .necla Erkoca cinsel terapi uzmanı kelebek kadın danışmanlık incele ara sor bakalım sana da şifa olurlar inşalllahNasıl yendiniz bize de yardımcı olur musunuz evliligimin 8.ayi bitecek 9.aya gireceğiz ama olmuyor yapamıyorum çok moralim bozuk ve vicdanen artık tükendim eşime karşı ☹
Canım benım ben de çok çektim .necla Erkoca cinsel terapi uzmanı kelebek kadın danışmanlık incele ara sor bakalım sana da şifa olurlar inşalllah
Canım benım ben de çok çektim .necla Erkoca cinsel terapi uzmanı kelebek kadın danışmanlık incele ara sor bakalım sana da şifa olurlar inşalllah
Canım sen hangi sehirdesinAparat falan da mı yoktu ? Birde ücreti ne kadar
Adana canımCanım sen hangi sehirdesin
Evet oradaydı Necla hnm.yenı ayrılmış orada da Necla hnm. Terapi yaptı canım zatenCanım sen Epc hastanesinde Pınar hanıma gitmemiş miydin ?
Boşanmak üzereydim ben vallahi.kaynanam zorladı gittım o zamanlar hastane de çalışıyordu Necla hnm.şimdi kelebek kadın danışmanlık merkezinı açmış .iki günde ıyılestım Allah'ım kımseyı darda koymasınAdana canım
Kelebek Kadın danışmanlık canım insallah şifa bulursunHmm hemen bir araştırayım canım çok sağol :)
Ben izmirdeyim adanada değil gidemem ki nasıl bir tedavi uyguladılar sizeBoşanmak üzereydim ben vallahi.kaynanam zorladı gittım o zamanlar hastane de çalışıyordu Necla hnm.şimdi kelebek kadın danışmanlık merkezinı açmış .iki günde ıyılestım Allah'ım kımseyı darda koymasın
Tedavide neler yaptılar bilgi verirmisin ? Adana olmayanlar için ?Kelebek Kadın danışmanlık canım insallah şifa bulursun
Nasıl yendin pekiBen parmak egzersizi olmadan yendim
O zamanla olur canım sen içine alırken ıkın ıkınırken it içine rahat olur kendini çok kasıyorsan üstte sen ol o zaman kasamıyorsun benim bile 75 kadarı oluyo tamamı zamanla sen farketmeden olurmesaj yazma yerini bulamadim umarim dogru yerde cikar yazim :)) ben demin denedim yarisi girdi ama galiba cok kastigim icin baski oldu ve gerisi girmedi git gel yapmaya calisti biraz ondada asiri baski oldu ve hic devami girmedi devam etme dedim bendene yapmam gerek tamaminin girmesi icin??
Hepimizde oluyordu ilk başlarda normal o o esnafa idrarını tutar gibi kendini sık bırak geçer o sivri sızı ömrümüzü yedi zaten vajinanı kastığında oluyor sık sık dene zamanla kaybolucaktır canım :)ay insaallah böyle yanma aci gibi bisey oluyor girdiginde oda gecermi zamanla ama girisde medela hic anlamiyorum girdigini sirf yarisinda yanma hissi ve aci gibi bisey var ve affedersiniz cisim geliyor hahah :))
cevapladigin icin ve destekledigin icin cook tsk ederimm yarin tekrar deneyecez güzel haberler veririm insaallah :))Hepimizde oluyordu ilk başlarda normal o o esnafa idrarını tutar gibi kendini sık bırak geçer o sivri sızı ömrümüzü yedi zaten vajinanı kastığında oluyor sık sık dene zamanla kaybolucaktır canım :)
İnş canım benim ya bekliyoruz:))))cevapladigin icin ve destekledigin icin cook tsk ederimm yarin tekrar deneyecez güzel haberler veririm insaallah :))
Ben parmak egzersizi olmadan yendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?