- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #232.121
Bundan sonra tekrar tekrar basarabilirmiyim bilmiyorum. Insallah bu korkuyu yendim hep boyle gider
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl yendiniz yani kendinizi nasıl hazırladınız bu duruma. Şuan bende öyle bir durumdayımki artık boşverdim takmıyorum bile ve isteksizimde.
Cnm eger imkanin yoksa önce beyninde kendini sartlandir yapacagim de ve aparat al sonra ultrasyon jeli ile basla ben inan 1 hafta yada 3 gün aparatla calistim sonra eşli denemede oldu cok şükür ilk denemeyi üstte yap bol bol dua et inan gerisi oluyor inancini kaybetme bendeNasıl yendiniz yani kendinizi nasıl hazırladınız bu duruma. Şuan bende öyle bir durumdayımki artık boşverdim takmıyorum bile ve isteksizimde.
Bende yeneli 1 ay oldu 7 aylik evliyimCnm eger imkanin yoksa önce beyninde kendini sartlandir yapacagim de ve aparat al sonra ultrasyon jeli ile basla ben inan 1 hafta yada 3 gün aparatla calistim sonra eşli denemede oldu cok şükür ilk denemeyi üstte yap bol bol dua et inan gerisi oluyor inancini kaybetme bende
Benimde 8ay oldı evlendğim ama hala olmadı sprey aldım uyuşturan hafif dün gircek gibi oldu ama yine ittim eşimi bunseferde onda sertleşme sorunu başaldı adamıda delirttim sonunda hayırlısı artık cok ama cok sıkldmBende yeneli 1 ay oldu 7 aylik evliyim
Cnm eger imkanin yoksa önce beyninde kendini sartlandir yapacagim de ve aparat al sonra ultrasyon jeli ile basla ben inan 1 hafta yada 3 gün aparatla calistim sonra eşli denemede oldu cok şükür ilk denemeyi üstte yap bol bol dua et inan gerisi oluyor inancini kaybetme bende
Ilk once bu olayi kafamda buyutmeyi biraktim sayfayi hic okumadim. Saglikli beslendim. Is stresinden uzak durmaya gayret ettim. Yataga girdigimde kafam bombos boyle bir sorunum yokmus gibi davrandım. Ne kayganlaştırıcı ne sprey kullanmadim. Kayganlik cok onemli o ortami saglayabildikten sonra, adim adim gittikce acimadigini farkettim. Sonra kendi bıraktım. O ittirdigim bacaklarimi rahat bıraktım ve oldu. Olsun bitsin kafasinda degil de ben keyif alayim düşüncesindeyken oldu . Onceden hep oldu olacak kafamda buyutuyordum. Aklimda surekli o an gelecek diye korku yaratiyordum. Olayi akisina biraktim ve esimi ben yonlendirdim.
Valla ben parkmak yapamam ama o cubuklar cok kolay oluyor. Vala cikarandan allah razi olsun onlar olmasa yapamzdim.. kol degneklerim.diyorum.ben onlaraAma ben parmak egzersizi filan yapamıyorum onu hiç yapamam
4 yilda benmde oyle artik hic bisey yaomak istemyordu cnm ama bebekte istyrdm. Internette bunun 3 gunde kesin cozum yazn biyer buldum. Dedik.imkansz 3 gunde nasil olucak. Ama hem kadin dogumcu hem hemsire hem cinsellik terapistiyle yendim. Cok ilgilendiler 3 gun birleme tamamen oldu cok sukur.. evde olsa yapamzmsim bunu anladim. Sizde yardim alin lutfen
Valla biraz pahali oldu ama benm kizlik zarimda sorun cikti cok kalinmis oyuzdn olmuyormus onunda ameliyti varKaça maal oldu peki bunların hepsi
Kuzum inancin yoksa doktora gitt bence bu benim nacizane düşüncem sen bilirsinAma ben parmak egzersizi filan yapamıyorum onu hiç yapamam
Hayir zaten çalışan bir insanim günümün 2 saati yollarda geciyor sadece 3 gun ust uste oldu. 2.ve 3. Gun rahatladim oldu.Bende şuan öyle artık dert etmeyi bıraktım olmuyor diye ama sürekli deneyin diyorlarya sende mi sürekli denedin
Nasıl ama illa biBende dün yendim cok mutluyum Allah'ım herkesın yardımcısı olsun hiç de düşündüğümüz gibi değilmiş inanın kendınızı bırakınca hersey oluyor
Peki onlar ne acaba ya bide bu zar o etlerin daha ilerisimdemiEvet öyle. Bizde kapalı sanıyorduk ama ittirince gidiyo onlar
Hic kadin dogumcuya gttiniz mi muayeneye bence gitmelisinjz.. kizlik zarinjz durdugu icin ellemeden bakabilir.. en azindan bilgi verir.. cunku kulaktan dolma bilgilerle olmuyor inanin.. zar en önde oluyor.. bende gittigimde aynayla gosterdi doktor ve cok kalindi. Mecburen almalari gerekti. Doktira gitmesem bilemicektim. Oyuzden once bir doktora gorunmenizde fayda varPeki onlar ne acaba ya bide bu zar o etlerin daha ilerisimdemi