Kızlar yenen arkadaşları tebrik ederim yenemeyenler umutlarını kaybetmesinler. 2-3 hafta öncesine kadar ömrüm boyunca yenemeyeceğim gibi karamsar şeyler düşünüp ağlıyordum . Artık tamamen bittiiiiiii....

Allah’ıma şükürler olsun...Önemli olan kafaya koymak ve cesaret etmek. Cesaret etmeyen hedefine ulaşamaz.
Bugün bunları artık uyusturucu krem ve egzersizsize ihtiyaç duymadan , direkt olarak iliski yasayabilen birisi olarak yazıyorum. Kafaya koyun cesaret edin ve ne olur egzersizleri bırakmayın. Büyük büyük koca koca aparatlara gerek yokkk. Ben iki parmakla esnettim sonrasında iliski oldu. Egzersizle esnetin parmak ya da aparat icinizdeyken sağa sola yukarı asagı baskı yapın esnesin. Ve tek yapmanız gereken nefes egzersizi o esnada eşiniz milim milim ilerleyecek hepsi bu kadar. Kasıldıgınız anda kegellll.. anlamıcaksınız ne olduğunu.
Sadece şunu çok iyi anladım ki ben kaşlarımı aldırırken daha çok acıyormuş... siz anlayın :)
Çok güzel bi duygu allahım herkese nasip etsin dualarım sizinle... ve bana destek olan herkese çok teşekkür ederim
S
Sevdeeee1
@sevdanolmasaaa
Papatyalardaguzel
M
mtluuuuu_