• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kuşum sen başını aldın ya gerisi de gelir gerisinde bişey yok öyle boşluk , gerisi daha kolay yemin ederim. Zor olan başının girmesi çünkü ilk giriş yeri zorluyor sadece . O da alışkın olmayıp kastıgımız icin. Ben cumartesi çok rahat aldım sanki yıllardır yapıyormuş gibi. ama dün gece Girişte baya zorlandım uğraştık biraz ama zorlansam da yaptım yine oldu .

Eşim bana dün dedi ki ilk kez alkol içtiğini düşün sana alkol versem bunu iç desem eğer daha önce içmediysen genzini yakar ıyyy bu ne der bırakırsın . bi sonraki gün verdiğimde yudum yudum temkinli içersin. bi sonraki gün versem bardağı bi dikişte bitirebilirsin. Bu da onun gibi bişey.
Evet haklısın canım gerçekten vajina girişi zorluyor dilatorle bile yapınca en başta zorlanıyorum ama ta ki girene kadar sonra girince de hareket ettiriyorum ileri geri yapıyorum sonra eşim güldürüyor dilatorle ilişkiye gireceğin hiç aklıma gelmezdi beni bununla mi aldatıyorsun diyince töbe de dedim Allah korusun tedavi amaclı bu dedim ama yinede esprisine gülmemek elde değildi kahkahayı koyverince dilator pıt diye düştü eşimle gülme krizlerine girdik ama benim çabamı takdir ediyor yakında olacak biliyorum diyor çünkü korkaktim bacaklarımı açamıyordum her anıma şahit oldu kendisi o yüzden ne kadar çok yol katettimi biliyor zevkli geçiyor dilatorle çalışmak hele ki anlayışlı ve düşünceli bir eş olduğunda çok şükür.
Ve canım yardımların için çok tesekkur ederim inşallah ben de o aşamaya gelicem :KK49::KK54:

Vazgeçme erteleme hastalığı bu üstüne git.
Parmak ben yapamam aparat edin kendine dilator al ben de yapamam dedim şimdi 3.boyla çalışıyorum aparat daha iyi olur çünkü parmak tırnak ta batıyor oraya pürüzsüz bişey girsin dilator bu hastalık için üretilmiş al bence hemen başla.
Adet döneminden sonra tekrar bi motive olmayı deneyeceğim o zaman. Çok teşekkür ederim. Sanırım bu egzersizler oruca engel değil?
Dilatör parmaktan daha mı kolay o zaman? Yani parmakla girmiyor bi yere ama dilatör ile daha mı kolay yolunu buluyor?

Adet döneminden sonra tekrar bi motive olmayı deneyeceğim o zaman. Çok teşekkür ederim. Sanırım bu egzersizler oruca engel değil?
Dilatör parmaktan daha mı kolay o zaman? Yani parmakla girmiyor bi yere ama dilatör ile daha mı kolay yolunu buluyor?
Rica ederim canim .
Egzersizleri ben iftardan sonra yapicam canım çünkü az da girse gusül almak gerekiyor oruçluyken yapmasak daha iyi bozabilir orucu o yüzden ben risk almam sen de alma bence farz oruç sonuçta iftardan sonra egzersiz yapicam sonra da gusül alcam öyle yapicam.
Ben hiç kulak çöpü bile sokamıyordum ağlama krizlerine giriyordum ama şimdi 3.boy dilatoru alıyorum vajinaya kesinlikle dilator al parmakla ben şahsen yapamam yapmadım da zaten tırnak rahatsız ediyor bi kez eşim denedi bi daha asla izin vermedim dilator çok rahat pürüzsüz plastik olmasına rağmen girdikten sonra gerisi ise kayıp gidiyor içeriye doğru nefes egzersizleri çok önemli ben dilatoru şiddetle tavsiye ederim Allah razı olsun L Lacivert711 tavsiye etti ve onunla başardım, sen de hiç bekleme canım boşa zaman kaybı vallahi

SANIRIM bir tembel benim. Arkadaşlar ben kafama koyup hırs yaptığımda bugün bu iş olacak dediğimde inanın daha çok korkuyorum 1,5 sene oldu hala aynı tık yok. Zaman zaman girip okuyorum yazanları yenenleri bir girişimde bulunanları. bıktım artık yoruldum.
Hep dua ediyorum ama hem sizler hem kendim için.
Keşke tembellik etmeyip o hırsla bişeylere başlasan 1.5 yıl çok olmuş ben 6 aylık evliyken yendim ve sinirlerim aşırı yıpranmıştı şuan seni düşünemiyorum bilee

SANIRIM bir tembel benim. Arkadaşlar ben kafama koyup hırs yaptığımda bugün bu iş olacak dediğimde inanın daha çok korkuyorum 1,5 sene oldu hala aynı tık yok. Zaman zaman girip okuyorum yazanları yenenleri bir girişimde bulunanları. bıktım artık yoruldum.
Hep dua ediyorum ama hem sizler hem kendim için.
Merhaba bende sizin gibi 1.5sene yapamadım doktora gittim ancak yenebildim bunu onlarda evde yapabileceğimiz şeyler yaptırıyorlar aslında dilator ve bazı kremlerle küçükten büyüğe yavaş yavaş ilerliyorlar umarım bi an önce yenersin

Bende dilatör alma istiyorum ama yapabilirmiyim bilmiyorum, dilatorle yenenlerden bilgi istiyorum, parmak egzersizimi kolay, dilatör mü, yani dilatorlerler daha sert oldugundan daha zormu olur, yardim edin lütfen

Merhaba bende sizin gibi 1.5sene yapamadım doktora gittim ancak yenebildim bunu onlarda evde yapabileceğimiz şeyler yaptırıyorlar aslında dilator ve bazı kremlerle küçükten büyüğe yavaş yavaş ilerliyorlar umarım bi an önce yenersin
Dilatorlerin dogru kullanimi cok onemli diyorlar, ozel bir kullanim sekli varmı, doktorlar bununla ilgili bir yöntem veriyorlarmi

Özel bir yöntem bilmiyorum en küçüğünden başladı her gün 4.gün bitmişti eşli deneme istendi zaten her gün her boyunu ilk klinikte deniyorlar evde sen devam ediyosun :110:ilk boydan sonrası geliyor umarım herkes bu şeyden kurtulur bi an önce

Bende dilatör alma istiyorum ama yapabilirmiyim bilmiyorum, dilatorle yenenlerden bilgi istiyorum, parmak egzersizimi kolay, dilatör mü, yani dilatorlerler daha sert oldugundan daha zormu olur, yardim edin lütfen
Merhaba canım dilator al mutlaka ben gecikmeli aldım keşke önceden alsaymışım diyorum dilator sert ama plastik sonuçta ben de oraya bişey sokamam diyordum şimdi 3.boyu alıyorum

Özel bir yöntem bilmiyorum en küçüğünden başladı her gün 4.gün bitmişti eşli deneme istendi zaten her gün her boyunu ilk klinikte deniyorlar evde sen devam ediyosun :110:ilk boydan sonrası geliyor umarım herkes bu şeyden kurtulur bi an önce
Bu taktikler tanidik geldii adi H ile baslayan yerdemi yendinjz sizde

kızlar bıktım artık, yemin ederim dayanamıyorum. 4 senedir evliyim. 3 ay kadar önce egzersize başladım ama tek parmak tek boğumdan ileri gidemedim. bugün yine başlayayım dedim, kafamda hallettiğimi zannediyorum, korkum da geçti. ama parmağımı zorlasam da ilerlemiyo, öyle kalıyo girişte. ıkınmayı da denedim. ne yapmam gerek. ne olur yardım edin. oturarak deniyorum, ondan mı olmuyor acaba, çömelmek mi gerek

Krem kullandinizmi siz dilator kullanırken, acitiyormu peki dilatör

kızlar bıktım artık, yemin ederim dayanamıyorum. 4 senedir evliyim. 3 ay kadar önce egzersize başladım ama tek parmak tek boğumdan ileri gidemedim. bugün yine başlayayım dedim, kafamda hallettiğimi zannediyorum, korkum da geçti. ama parmağımı zorlasam da ilerlemiyo, öyle kalıyo girişte. ıkınmayı da denedim. ne yapmam gerek. ne olur yardım edin. oturarak deniyorum, ondan mı olmuyor acaba, çömelmek mi gerek
Dilator seti al bi an önce ve yerde sırtını duvara yasla öyle yap nefes ve kegel egzersiziyle açılıyor orası

Krem kullaniyormusunuz egzersiz de, bir de can acitiyormu
Bepantol kullanıyorum içine ise emla ve anestol sürüyorum uyuşuyor birkaç dk içinde de sokuyorum bebeyagi da kullanabilirsin dilatorun ucuna sokarken pürüzsüz oldgu için nefes al ver kendisi hop diye kayıp gidiyor önemli olan vajinanın girişi yavaş yavaş sok ilk etapta sonra nefes alıp vererek kendisi kayıp gidiyor acı yok aşağı doğru eğimli yapıyorsun sadece bir dolgunluk hissi o da normal ilişkide bile o his olacak o yüzden normal bi an önce vakit kaybetme dilator edin canım

Bepantol kullanıyorum içine ise emla ve anestol sürüyorum uyuşuyor birkaç dk içinde de sokuyorum bebeyagi da kullanabilirsin dilatorun ucuna sokarken pürüzsüz oldgu için nefes al ver kendisi hop diye kayıp gidiyor önemli olan vajinanın girişi yavaş yavaş sok ilk etapta sonra nefes alıp vererek kendisi kayıp gidiyor acı yok aşağı doğru eğimli yapıyorsun sadece bir dolgunluk hissi o da normal ilişkide bile o his olacak o yüzden normal bi an önce vakit kaybetme dilator edin canım
Peki ilk yaptiginiz zamana göre daha kolaylaştımı esneme oldumu sizce

Peki ilk yaptiginiz zamana göre daha kolaylaştımı esneme oldumu sizce
Tabiki ilk başlarda aynada deliği bile göremiyordum delik yok ki nereye girecek diyodum sonra ilk kulak çöpüyle başladım birazı girince bile seviniyordum kulak çöpüne bebeyagi sürdüm önce birini soktum sonra girmedi ama pes etmedim ıkındım 2, 3 derken en sonunda beş tane kulak çöpünü vajinaya soktum ileri geri yaptım sonra bunlar ince dedim kalın olmalı dilator seti tavsiye ettiler burdan hanım arkadaşlar sağolsunlar, korktum erteledim almadım bir ay boşu boşuna bekledim sanki 10 aydır bekleyen ben değilmişim gibi yine bekledim yine erteledim en sonunda dedim ki alicam herşeyi denedim bunu da deniyicem ve nihayet aldım başladım en küçüğünden başladım en küçüğü bile benim kendime evde yaptığım 5 tane kulak çöpünden daha kalındı korkmadım değil ama o an cesaret geldi vajinanın içine önce emla sürdüm en küçük boyun ucuna da bepantol sürdüm başladım yavaş yavaş sokmaya içi girdi ben tabi şok ve gerisini sokmam lazım dedim merak ediyorum bi de gerçekten duvar var mı orda vurup geri mi döner diye komik tabi :)
Nefes alıp verdikçe kendisi gidiyor ben de elimle yavaş yavaş ittim girdi hepsi çok sevindim ileri geri yaptım hareket ettirdim kendime güvenim geldi sanki ıkındım pıt diye kendisi cıktı dilatorun sonra onu kenara bıraktım 2.boya geçtim biraz daha kalındı ama onu aldıysam bunu da alırım dedim ve yine ucuna bepantol sürdüm vajina çevresine ve dudaklara da bepantol sürdüm yavaş yavaş soktum nefes alıp verdim bolca önce nefesi alıyorum dilatorun ucunu gireceği yere denk getirdim ilerletmeye başlayınca yavaş yavaş nefesi veriyorum ve kendisi giriyor 2.boyu da soktum çok mutlu oldum sonra içinde hareket ettirdim birkaç kez ve elimi çektim ıkındım kendisi cıktı gözüm artık 3.boydaydi eşim istersen onu diğer günler yap dedi hayır dedim deniyicem cesaret gelmişken yapıcağım dedim ve başladım penise yakın bir boy kalın yani ama dedim ki kendi kendime sen bunu başaracaksın onları soktuysan bunu da sokabilirsin aldım ucuna yine bepantol sürdüm bu sefer vajinaya birazcık anestol sürdüm içine sonra yavaş yavaş sokmaya başladım girmedi önce ama pes etmedim girecek dedim çünkü oranın açıldığını gördüm nefes aldım verdim ittim içeriye gözlerimi kapattım pelvik kaslarıma biryandan eşim masaj yaptı çok gevşemiş hissediyordum kendimi ileri götürdüm yavaş yavaş ve evet girmişti içerideydi ileri geri yaptı eşim hareket ettirdi dilatoru bi dolgunluk hissi var ama kesinlikle aci değil aşağı doğru yapıyorsun dik götürürsen dilatoru acıyor popoya eğimli yaptım ve çok güzel bir duygu çok mutlu oldum çıkardım ve aynada baktım kendim bile inanamadim sanki orası dilatorun şeklini almıştı o kadar esnek ki bayağı bi genişlemişti orası ve artık korkmadan yapabiliyorum.
Korkak olan ben aynı gün dilator geldi ve aynı gün başladım ilk günden 3.boya kadar gelerek hepsini aldım 4.boy çok kalın ona da önyargıyla yaklaşmak istemedim seni de birkac hafta sonra alicam dedim denemedim mi meraktan denedim elbet ama girmedi dün çok uğraştım ama en sonunda yarısına kadar aldım. Demem o ki canım aslında orası esnek biz egzersiz yapınca daha çok esniyor zamanla genişliyor vallahi ben hâlâ yapabildigime inanamıyorum küçücük delik oldu kocaman dilatorun çok.faydasini gördüm vakit kaybetme başla egzersize hiçbişey için geç değil ve çaresi olmayan tek şey ölümdür.
Hayırlı ramazanlar canım

Back
X