- 5 Ocak 2018
- 377
- 84
- 18
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #232.481
Dış gebelik amaliyati oldum cnmm.Cevabinizi göremedim, sitedemi sorun var acaba, yeni kullaniyorum bu siteyi pek anlamiyorum da
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dış gebelik amaliyati oldum cnmm.Cevabinizi göremedim, sitedemi sorun var acaba, yeni kullaniyorum bu siteyi pek anlamiyorum da
Cok gecmis olsun, Allah beterinden saklasin,Dış gebelik amaliyati oldum cnmm.
Cok tesekkur ederim cok SağolCnm burdan bir arkadas mum aldim demisti banada sonra pecete ile sarip strecledim demisti bende öyle yaptim. İşe yaradi yanii ama herkes kendinbilir yapar yapmazz
Insallah işe yarar sizin icinde aşırı büyük mum almaSiniz düşünürseniz ultrasyon jeli ile baslamistim ben denemelereCok tesekkur ederim cok Sağol
size özelden mesaj attim, bakabilirmisiniz.Insallah işe yarar sizin icinde aşırı büyük mum almaSiniz düşünürseniz ultrasyon jeli ile baslamistim ben denemelere
Ben ikinmadim nefes alırken ittim dilatoru öncesinde biraz masaj yapın kremlerinizle iyi geliyoSurekli nefes al ver seklinde yapılacak yani, peki dilatörü iceri iterken nefes mi verecegiz nefes mi alacağız, birde ikinmak gerekiyormu
Bi doktora gittiniz mi muayene oldunuz mu?kızlar bıktım artık, yemin ederim dayanamıyorum. 4 senedir evliyim. 3 ay kadar önce egzersize başladım ama tek parmak tek boğumdan ileri gidemedim. bugün yine başlayayım dedim, kafamda hallettiğimi zannediyorum, korkum da geçti. ama parmağımı zorlasam da ilerlemiyo, öyle kalıyo girişte. ıkınmayı da denedim. ne yapmam gerek. ne olur yardım edin. oturarak deniyorum, ondan mı olmuyor acaba, çömelmek mi gerek
Evet bepanthol ve biolyn anastezi krem kullandmKrem kullandinizmi siz dilator kullanırken, acitiyormu peki dilatör
Benim durum daha vahim hala zar gitmedi o kadar ilerleyemedik o bana güvenşyor ama ben onunla olsun onun olduğumu hissetsin istyrm şimdi bide ramazan geldi işim zorEvet benim zar çoktan gitti :)ilişki denedik ama zevk alırız umuduyla başladık penis girdi çıktı öyle aman aman bir acı yoktu ama farketmeden oldu bunlar kalktım baktım kan olmuştu yatak korktum ağladım eşim sakinleştirdi o günden sonra aylarca korku arttı bende resmen o bölgeyi koruma altına almıştım bi daha kanamasın diye gerçekten psikolojik:)
Canım parmak egzersizi ben yapamam hayatta yapabiliyorsan eşin de yanında olsun en azından kanı çok görmek istiyorsa ama kendimizi çok kastigimiz için kan geliyor aslında gevşek bıraksak gelmez tabuları yıkamadık hiçbir zaman kızlığa takılırsan egzersiz yapamayacaksın ve sorunun günden güne artacak devam edecek seninle birlikte yaşayacak bu illet sakın buna izin verme eşinle uygun bir dille konuş diretirse illâ kanı görcem diye onun yanında yap egzersizi boşuna vakit kaybı güven önemli görse nolur görmese nolur toplumun hepimize dayattığı basmakaliplar ne yazık ki !
Canım erteleme bak o kadar pişman oluyor ki insan egzersiz yap iftardan sonra niye zor olsun kiBenim durum daha vahim hala zar gitmedi o kadar ilerleyemedik o bana güvenşyor ama ben onunla olsun onun olduğumu hissetsin istyrm şimdi bide ramazan geldi işim zor![]()
Aslında kadın doğumcuya gittim oda kesin vaji diyemem muaneye şart dedi anatomik bişey yoksa vajidir başka bir uzman arkadaşıma yönlendircem dedi alttan baktıs çatala yattım doktora güvendim erkek olmasına rağmen kardeşimn doğum yaptırdğındoktordu eliyle bişeyler yaptı belki o buji bişey sokmuştur ama kastım biraz pelvik kaslarını serbets bırak dedi bıraktık baktı vaji dedi ama yine iiyisin çok büyük aşamada değilsin dedimdiğer arkadşın. Üceretide 300tl suan bütçem yok diye ertleedim ama ne biliyim ayna karşısında nefesle elimle açtırınca açılıyor orasınbaşka yürlü açılmıyor siiznde öylemi aynasız egserzi yapamıyorumCanım erteleme bak o kadar pişman oluyor ki insan egzersiz yap iftardan sonra niye zor olsun ki
bende öyle yapıcam bakalım ne olacak ya ben kendim normal doğum istiyorum sezeryan değil ama muayene olamıyorum hadi doğumu bir şekilde atlattım diyelim başka birşey olucam muayene illaki olmak zorundayım bir yerdeHayirlii olsunn inss ama cok zorlamayin uzmeyin kendinizi ins hayrlisi olur. Ben terapileri bitirdikten sonra bana doktorum gidecegim kadin dogumculara gostermem icin bir yazi verdi ve yazida su yaziyor. Vajinusmus tedavisi oldu. Jinokolik muayenelerde lutfe. Dikkatli olunuz. Nornal dogum yapabilir. Ama istemezse zorlamayiniz hastaligi yeniden nüksedebilir diye. Sende lutfen zorlama kendini. Rahatlamak icin bir uzmanla gorus bence
haklısın canım da işte normal olsun istiyorum herkes gibi artık alışmak istiyorum muayene olabilmek ist,yorum sezeryan çok zor sonrası zor diyorlar ondan korkuyorumCanim bende ayni durumdayim normale pek sicak bakamiyorum agrisindan ziyade cati muayenesi ve sanci sirasindaki acilma var mi diye surekli parmak sokuluyormus dusuncesi bile kotu benim icinhakkimizda hayirlisi olsun insallah normal dogurabilirsin ama cok da sartlama kendini ikinizde saglikla cikin hastaneden hicbir sey bundan onemli degil sezaryenden kim olmus
![]()
Bujiyi soktuğunda kastıysan vajinusmus evet ama ileri derece değil bütçen yoksa o kadar 60tlye dilator al internetten hemen başla erteleme yazık etme zamana .Aslında kadın doğumcuya gittim oda kesin vaji diyemem muaneye şart dedi anatomik bişey yoksa vajidir başka bir uzman arkadaşıma yönlendircem dedi alttan baktıs çatala yattım doktora güvendim erkek olmasına rağmen kardeşimn doğum yaptırdğındoktordu eliyle bişeyler yaptı belki o buji bişey sokmuştur ama kastım biraz pelvik kaslarını serbets bırak dedi bıraktık baktı vaji dedi ama yine iiyisin çok büyük aşamada değilsin dedimdiğer arkadşın. Üceretide 300tl suan bütçem yok diye ertleedim ama ne biliyim ayna karşısında nefesle elimle açtırınca açılıyor orasınbaşka yürlü açılmıyor siiznde öylemi aynasız egserzi yapamıyorum
Teşekkür ederim denicem hep aklımda bir an olsun çıkmıyor çevrem hamile dolu çok özeniyorum rabbşm bizede. Aİp etsin inşallah siz ne kadar oldu yendeniz kaç aylık evlisinizBujiyi soktuğunda kastıysan vajinusmus evet ama ileri derece değil bütçen yoksa o kadar 60tlye dilator al internetten hemen başla erteleme yazık etme zamana .
Ayrıca ayna karşısında dudakları kenara ayır nefes al ver ve ıkın açıldığını göreceksin bi süre ayna ile yap mesela kendine hedef koy bugün ayna ile yaptım yarın sadece deliğin yönüne bakıcam aparatı yerleştircem nefes alıp verdiğim aşamada ileri ittirince aynayı çekicem gözünün önünden bakmiyicam gibi böyle yaparsansa zaten alışıyorsun ve egsersiz yaptıkça orası genişliyor artık rahatca almaya başlıyorsun
Rica ederim vazgeçme sakın psikolojik kökenli bir hastalık olabilir ama ondan önce gerçekten bir erteleme hastalığı Rabbim bu mübarek ayda hepimizin yardımcısı olsun inşallahTeşekkür ederim denicem hep aklımda bir an olsun çıkmıyor çevrem hamile dolu çok özeniyorum rabbşm bizede. Aİp etsin inşallah siz ne kadar oldu yendeniz kaç aylık evlisiniz
Dilatör ile yapınca jeli dilatöre sürüyoruz değil mi? Bir de aşağı doğru mu iteklemek gerekiyor, dilatör ile vajina içini hissedemeyeceğim için nasıl kestireceğim iteceğim yönü :/Rica ederim canim .
Egzersizleri ben iftardan sonra yapicam canım çünkü az da girse gusül almak gerekiyor oruçluyken yapmasak daha iyi bozabilir orucu o yüzden ben risk almam sen de alma bence farz oruç sonuçta iftardan sonra egzersiz yapicam sonra da gusül alcam öyle yapicam.
Ben hiç kulak çöpü bile sokamıyordum ağlama krizlerine giriyordum ama şimdi 3.boy dilatoru alıyorum vajinaya kesinlikle dilator al parmakla ben şahsen yapamam yapmadım da zaten tırnak rahatsız ediyor bi kez eşim denedi bi daha asla izin vermedim dilator çok rahat pürüzsüz plastik olmasına rağmen girdikten sonra gerisi ise kayıp gidiyor içeriye doğru nefes egzersizleri çok önemli ben dilatoru şiddetle tavsiye ederim Allah razı olsun @Lacivert711 tavsiye etti ve onunla başardım, sen de hiç bekleme canım boşa zaman kaybı vallahi
Canım evet bepantol al dilatore sür tahriş olmasını da önler eczanede 12tl bepantol. Ve evet aşağı doğru itele nefes alıp verdikçe kendisi içine alıyor ve kayıp gidiyor ben inanamadım vallahi dedikleri kadar varmışDilatör ile yapınca jeli dilatöre sürüyoruz değil mi? Bir de aşağı doğru mu iteklemek gerekiyor, dilatör ile vajina içini hissedemeyeceğim için nasıl kestireceğim iteceğim yönü :/