- 30 Haziran 2018
- 14
- 0
- 16
- 32
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #233.601
Darisi insallah yapmayanlara olsunArkadaslarmerhaba hic caninizi sikmayin ben 4 aylik evliyim 1 ay kadar oldu yeneli.cok sukur okdr rahatimki simdi. Surekli erteliyodum biraz icine girunce acisi beynimden cikcak gbi oluyodu icimde koca bi tasayfi hergun bunu dusunuyodum.ama burda bi arkadasimin tavsiyesi ile vemcain spreyi aldim vajinain icine dogru 4.5 fis falan siktim biraz yaniyor ama ufleyincr geciyo sabredin 20 sn yanmasi zaten merak etmeyin dayanilmicak bi yanma degil.bu arada on sevisme yapin esinizle 10 dakika sonra falan yavasca icine sokun kontrol sizde olsun bacaklarnizi acin cokca.hic aci olmaycak korkmayin cunku sprey uyusturuyor inanamazsinz.elinizle yavasca sokarken ikinin sonra bi bakmissinz tamamen icinzde.sprey hic tahris falan etmedi.sonrasinda 5.6 kez spreyle yaptik daha sonra spreyide biraktim vazelin suruyorum simdi rahat girsin diue allaha sukur acinin a si yok.okdr rahatki.eskiden napsamda ertelsem diye dusunen ben gunde 2 kez iliskiye girebilyorum bende kebdime inanamiyorum ama gerck bu