- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #233.561
[/QUOTE]Bu sekilde denemeden geçmeyin....arkalarda kaldiği icin arada paylaşiyorum yardimci olsun sizlere boyle yapip yenen cok kisi var
[QUOTE="Palaspandaras, post: 56801097, member: 749005"
########### oncelikle yatak ucu gibi biyere uzanin,belinizin altina yastik koyun pozisyon onemlii..ayaklarinizla biyerden destek alin sandik vardi benim oraya koydum ayaklarimi.esiniz icine dogru cubukla sıksın spreyi yedi sekiz fıs, evet yanicak ama geciyor...esiniz vazelin sursun yavasca ice girmeye baslasin sakin olun hissettiginiz sadece baski aci yok cunku orasi uyustu...zorlandiginiz yerde nefes alip verip oranizla ıkının zaten esiniz ice dogru girmeye baslamis olacak ve siz aci vs hissetmiceksiniz..iki uc denemede spreyle yapin ve vazelin sevsmeyide uzun tutun esinize odaklanin...daha sonra pens pıt diye kendi girecek zaten.ilk evlenilen zamanlarda orasi herkesin hassas zaten, zamanla alisicak hassaslik gecicek ve zevk almaya baslicaksiniz...tahris olayini cogu kisi yasamadi bence denemeye değer aparatlara doktorlara bosa para vermeyin esinizede sizede yazik...not: aylarca ugrastim bu sorunla dusununce bile tansiyonu dusup bayilan kusan durumu cok vahim olan o zamanlar,sizleri cok iyi anlayan bir eski vajili:)
Tamam canım bu yazına denk gelmiştim spreyi aldım ben de eşli denemede sıkacağım.inş.zamanla açıldığını görürüm.Şimdi benim giriş dar ya normal doğum istesem yapamaz mıyım?Çatı dedikleri şey bu mu onu da düşünmeden edemedim