• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bu sekilde denemeden geçmeyin....arkalarda kaldiği icin arada paylaşiyorum yardimci olsun sizlere boyle yapip yenen cok kisi var
[QUOTE="Palaspandaras, post: 56801097, member: 749005"

########### oncelikle yatak ucu gibi biyere uzanin,belinizin altina yastik koyun pozisyon onemlii..ayaklarinizla biyerden destek alin sandik vardi benim oraya koydum ayaklarimi.esiniz icine dogru cubukla sıksın spreyi yedi sekiz fıs, evet yanicak ama geciyor...esiniz vazelin sursun yavasca ice girmeye baslasin sakin olun hissettiginiz sadece baski aci yok cunku orasi uyustu...zorlandiginiz yerde nefes alip verip oranizla ıkının zaten esiniz ice dogru girmeye baslamis olacak ve siz aci vs hissetmiceksiniz..iki uc denemede spreyle yapin ve vazelin sevsmeyide uzun tutun esinize odaklanin...daha sonra pens pıt diye kendi girecek zaten.ilk evlenilen zamanlarda orasi herkesin hassas zaten, zamanla alisicak hassaslik gecicek ve zevk almaya baslicaksiniz...tahris olayini cogu kisi yasamadi bence denemeye değer aparatlara doktorlara bosa para vermeyin esinizede sizede yazik...not: aylarca ugrastim bu sorunla dusununce bile tansiyonu dusup bayilan kusan durumu cok vahim olan o zamanlar,sizleri cok iyi anlayan bir eski vajili:)
[/QUOTE]
Tamam canım bu yazına denk gelmiştim spreyi aldım ben de eşli denemede sıkacağım.inş.zamanla açıldığını görürüm.Şimdi benim giriş dar ya normal doğum istesem yapamaz mıyım?Çatı dedikleri şey bu mu onu da düşünmeden edemedim

Kızlar bu şekilde benim gibi darlık sorunu yaşayan oldu mu yanı psikolojik olsa tek parmak da olmaz 2 parmağım neden sığmıyor.Dr. Gidip bir çare mi sorsam off ya hiç bitmiyor

Tamam canım bu yazına denk gelmiştim spreyi aldım ben de eşli denemede sıkacağım.inş.zamanla açıldığını görürüm.Şimdi benim giriş dar ya normal doğum istesem yapamaz mıyım?Çatı dedikleri şey bu mu onu da düşünmeden edemedim[/QUOTE]

Cati darligi dedikleri aslinda kemik yapin canim dr iki parmagiyla vajinadan girip olcum yapiyormus. Benimde eskiden girisim kapali gibiydi aynada bakip ikininca gorursun aslinda aciliyor ama ben egzersizlerle esnettim galiba seninde zamanla acilicaktir :)

Tamam canım bu yazına denk gelmiştim spreyi aldım ben de eşli denemede sıkacağım.inş.zamanla açıldığını görürüm.Şimdi benim giriş dar ya normal doğum istesem yapamaz mıyım?Çatı dedikleri şey bu mu onu da düşünmeden edemedim

Cati darligi dedikleri aslinda kemik yapin canim dr iki parmagiyla vajinadan girip olcum yapiyormus. Benimde eskiden girisim kapali gibiydi aynada bakip ikininca gorursun aslinda aciliyor ama ben egzersizlerle esnettim galiba seninde zamanla acilicaktir :)[/QUOTE]
İnş.canım yaaa parmağım girmeyince moralim bozuldu Dr. Da dar demişti çaresiz hissettim kendimi

Kizlar merhaba uzun zamandir bu başlığa girmiyordum tekrar yazayim belki umut olur sizlere. 2 yillik evliyim ve yarim iliskiyle hamile kaldim. Allah dileyen herkese nasip etsin hayirlisi ile. Hala vajiliyim ama yolun sonuna gelmis gibiyim. Gebeligimde 6. Aya girince yenmem gerektigi icin ve normal dogum denemek istedigim icin hep kactigim egzersizlerin ustune gittim. İki parmaktan sonra gecen ay dilator set aldim cok gec kalmisim keske daha erken alsaydim diyorum. Oraya bisey girdigini hatta cok rahat girebildigini hayretler icinde izliyorum:)) lutfen pes etmeyin ustune gidin kacmakla olmuyor. Bide bilgisi olanlar yazarsa sevinirim dilatorde 4.yu cok kolay yapabildim ilk defa ama zar esnek olmasaydi yirtilirdi herhalde diyorum siz ne dersiniz? Zaten dr muayenede 2 centik var demisti ama hala yirtilicak bi zar var mi merak ediyorum
Gerçekten ümit olmuşsunuz hamilelik konusunda. Sevindim buna.

Dr.gitsen sorarsın kalın mı diye ben de zarı hiç hissedemiyorum esnek mi daha ileride mi anlamadım sadece doktor zarın duruyor demişti o kadar
.
Doktora gittiğim dönemde öyle yoğundu ki bacak titremelerim muayene bile olamadım. Her doktor da sabırla yaklasmiyor kim bilir içinden gülüp dalga geçti. Şu spreyle denemek istiyorum ama bi enfeksiyon alerji ödem olursa diye cekiniyorum

Bu sekilde denemeden geçmeyin....arkalarda kaldiği icin arada paylaşiyorum yardimci olsun sizlere boyle yapip yenen cok kisi var
[QUOTE="Palaspandaras, post: 56801097, member: 749005"

########### oncelikle yatak ucu gibi biyere uzanin,belinizin altina yastik koyun pozisyon onemlii..ayaklarinizla biyerden destek alin sandik vardi benim oraya koydum ayaklarimi.esiniz icine dogru cubukla sıksın spreyi yedi sekiz fıs, evet yanicak ama geciyor...esiniz vazelin sursun yavasca ice girmeye baslasin sakin olun hissettiginiz sadece baski aci yok cunku orasi uyustu...zorlandiginiz yerde nefes alip verip oranizla ıkının zaten esiniz ice dogru girmeye baslamis olacak ve siz aci vs hissetmiceksiniz..iki uc denemede spreyle yapin ve vazelin sevsmeyide uzun tutun esinize odaklanin...daha sonra pens pıt diye kendi girecek zaten.ilk evlenilen zamanlarda orasi herkesin hassas zaten, zamanla alisicak hassaslik gecicek ve zevk almaya baslicaksiniz...tahris olayini cogu kisi yasamadi bence denemeye değer aparatlara doktorlara bosa para vermeyin esinizede sizede yazik...not: aylarca ugrastim bu sorunla dusununce bile tansiyonu dusup bayilan kusan durumu cok vahim olan o zamanlar,sizleri cok iyi anlayan bir eski vajili:)
[/QUOTE]
Sprey konusunda kullanan çok kişi olmuş acaba tahriş alerji vb yaşayan olmadı mı sahiden. Bir de bu olursa zaten doktor korkusu mevcut ekstra sorun demek olur bu

.
Doktora gittiğim dönemde öyle yoğundu ki bacak titremelerim muayene bile olamadım. Her doktor da sabırla yaklasmiyor kim bilir içinden gülüp dalga geçti. Şu spreyle denemek istiyorum ama bi enfeksiyon alerji ödem olursa diye cekiniyorum
Çoğu denemiş canım enfeksiyon kapanı hiç duymadım ben de ilk denememi onunla yapacağım istersen yazarım sonucu

Sprey konusunda kullanan çok kişi olmuş acaba tahriş alerji vb yaşayan olmadı mı sahiden. Bir de bu olursa zaten doktor korkusu mevcut ekstra sorun demek olur bu[/QUOTE]
Bende hic sorun olmadi ilk 3 ilişkimi spreyle yaptim zaten kalkip yikiyodum sonra böyle çekene kadar aylarca yillarca denemekde fayda var bence iliskiyi yaşamadan evlilikde zor psikolojide zor hamilelikde cok zor hersey eşiniz ve sizin için

Yapicaginiz gun banada mesaj yazin konuşalim canim psikolojik yardim cok onemli burdanda destek olurum size ve yapicaksiniz sizde o ışığı gördum herzaman yazin
İnş.canım yaa evet çok istiyorum çok umutluyum ama şu 2parmağı alamadığım gün moralim bozuldu yine de vazgeçmedim inş.eşimle yapabilirim bir de giriş darlığı sorun olursa çok yıpranırım

İnş.canım yaa evet çok istiyorum çok umutluyum ama şu 2parmağı alamadığım gün moralim bozuldu yine de vazgeçmedim inş.eşimle yapabilirim bir de giriş darlığı sorun olursa çok yıpranırım

Canım bir doktora daha gitsen güvenebileceğin doktorlar da bizim halimizden pek anlamıyorlar söyledikleri
Ufak sözler bizi derin etkiliyor benim gittiğim ilk kadın doğum özel muayenehane olmasına rağmen günlerce ağlattı

Kızlar tekrar yazıyorum yenmis biri olarak. Özelden yazin tek tek ilgileneyim 2 3 günde yenin inşallah çünkü çok basittttt bunun garantisini verebilirim sizde yenin ve mutluluğunuza mutluluk katın :)

Back
X