- 26 Temmuz 2018
- 2.459
- 3.110
- 63
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #233.921
kızlar günaydın dün akşam eşim geç geldiği için aparatla çalıştım 1 ve 2 rahat giriyor ancak yinede tam sonu olmasada sonuna az bir kısım kalıyor yani hala ikinci yerde takiliyorum akşam ne yaptıysam geçemedim bir ara nefes alıp verince ve orada biras duraklayınca olacak gibi geldi ama olmadı sanırım orada biraz daha sert itmem lazım geçmesi için. sonra 3.aparatı aldım onu yarıya kadar alabildim sonra baktım orada yanma var uyuşturucu ile devam ettim biras esnetmeyi başardım galiba ama.o yeri geçemiyorum ne yapsam şaşırdım orayı geçsem.bu iş tamam.. eşimle de denedik ben önceden çalıştığım için rahat girdi ama uyuşukluk yoktu bi daha krem vs sürmedim hiç bişey kullanmadan denedik doğal olrak bölgeye geldik ben orada ciddi anlamda kendimi kasıyorum çünkü yanma hissediyorum özellikle eşim.itince dün gecede tam hüsran olmadı aslında bu kadar girmesi eşimin hoşuna gitti bende böyle zevk aldigimi gösterdim çünkü öyle düşünmek istedim kendimi bu şekilde rahat bırakırım.diye biraz ise yaradi ama önce o yeri benim geçmem gerekiyor bu akşam.nobeti var o gelene kadar bol vaktim kalacak çalışmak için ve bu sefer uyusturucam öyle denicem eşli olarakta