• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar 5 cm den fazlasını alamadım :110: film açtım ama tek başına izlemek iyi fikir değilmiş ama neden daha fazlası olmuyor anlamiorm oysa allık fırçası ile denerken 7 cm den fazla almıştım ama o 1.aparattan bi tık inceydi

regl olamadığım.icin ağrımda var ama yine girmemesi moralimi bozdu özel kliniğe giden biriyle konuştum 3 günde yenmis ama aparat.calismasini oradakiler yapıyormuş sonrasında ödev verip çalışma yapılıyormuş 1.gün 1. aparat 2.gün 2cisi 3gun 3cusu olarak ve 3u tamamen rahat aldıktan sonra önce aparatlarla çalışıp ardından eşle ilişkiye giriliyormus ve bunu iyice alışana kadar yapin demişler

kendin yaparken takılıyor musun bi yere dedim hayır diyor ki hiç içine almamış oraya gitmeden önce iyice kafam karıştı
Canım bence sen dikine itirmeye çalışıyorsun ondan o takildigin yeri gecemiyorsun .
Aparatı dikine değil , popoya doğru ittirceksin. Esli denemede de aynı şekil. Birde öyle dene gör bak nasıl kayıp gidiyor;)

Arkadaşlar vajinanın içinde (dipte) yuvarlak bişi hisdediyorum bu normal mi herkeste olan bir şey mi aydınlatır mısınız

belki de canım ben yaptığım şekli anlatmaya calisim oturur şekilde sırtımı yasliyorum bacaklarımı iyice açıyorum ve önce aparatı vajina girişinde tutuyorum itmeden kendimi rahat hissettiğim anda biraz itiyorum ama aşağı yapamiorm hemen orada sanki içerden bisey çeker gibi oluyor ben kendimi rahat bırakdıkça ve o hissi alınca aşağı doğru itiyorum ve benim hissettiğim baya hızlıca giriyor gibi ama baktığımda çokta hızlı girmiyor aynı şekilde kendi duruşumu ve rahatligimi bozmadan devam ediyorum nefes alıp veriyorum ve sonra bir yere geliyorum bugün kendimi daha da rahatlatmaya çalıştım oradan geçer gibi oldu sanki bir et vardı ve o eti aşağı doğru itmiş gibi birşey algiladim ama sonra yine ilerlemedi yönünü belirleyemiorm sanırım ve regl olmayisimda beni korkutuyor acaba yanlış bisey mı yaptım diye hiç bu kadar geç olmazdım.hormonlardan mı anlamadim

belki de canım ben yaptığım şekli anlatmaya calisim oturur şekilde sırtımı yasliyorum bacaklarımı iyice açıyorum ve önce aparatı vajina girişinde tutuyorum itmeden kendimi rahat hissettiğim anda biraz itiyorum ama aşağı yapamiorm hemen orada sanki içerden bisey çeker gibi oluyor ben kendimi rahat bırakdıkça ve o hissi alınca aşağı doğru itiyorum ve benim hissettiğim baya hızlıca giriyor gibi ama baktığımda çokta hızlı girmiyor aynı şekilde kendi duruşumu ve rahatligimi bozmadan devam ediyorum nefes alıp veriyorum ve sonra bir yere geliyorum bugün kendimi daha da rahatlatmaya çalıştım oradan geçer gibi oldu sanki bir et vardı ve o eti aşağı doğru itmiş gibi birşey algiladim ama sonra yine ilerlemedi yönünü belirleyemiorm sanırım ve regl olmayisimda beni korkutuyor acaba yanlış bisey mı yaptım diye hiç bu kadar geç olmazdım.hormonlardan mı anlamadim
Canım 5 cm braz az olmuş demekki biyerde tam gevşeyemiyosun. Aslında bi kere parmakla yapsak yönü daha iyi anlardın direk hissediyosn cnku
Bence 2.aparatla çalışmaya devam ve kegele biraz agırlık ver. Herkes 3 günde cozcek die bişe yok moralini bozma
Adetinde stresten gecikmiştir korkma

evet canim galiba kendimi serbest bırakmıyorum yâda yönüm yanlış beklenen regl oldu dün gece çalışmalara ara vermem gerekti hoş evimde de olamıcam regl bitse de eşim karşı olmasa geceleri yanında çalışırdım ama o karşı geliyor napim hiç bilmiyorum ama orayı geçmenin kendimce formülünü bulmalıyım çünkü önceki denemem de yani zarı bozmadan önce baya ilerliyordu içe doğru

Kızlar vajinismusu yenen biri olarak yazmıştım.. Fakat bi korkumu hâlâ atlatamadım. Muayene olamıyorum. Jinekolojik muayene 3.kez hayal kırıklığı oldu bende. Nasıl yenebilirim? Doktolar müsaade etmiyorsan yapmayacağım deyip bırakıyor. Motive etmiyor nasıl atlayacağım üstelik bebek istiyorum :( yenmeden çok zor..

Kızlar vajinismusu yenen biri olarak yazmıştım.. Fakat bi korkumu hâlâ atlatamadım. Muayene olamıyorum. Jinekolojik muayene 3.kez hayal kırıklığı oldu bende. Nasıl yenebilirim? Doktolar müsaade etmiyorsan yapmayacağım deyip bırakıyor. Motive etmiyor nasıl atlayacağım üstelik bebek istiyorum :KK43: yenmeden çok zor..
Canım alttan muayene şart değil ki hamilelik için ultrasyonla da bakabilir dr.ama ilerisi için gerekli tabi normal Doğum yaparsan açılmanı falan takip etmeleri gerekir

Sorun da bu kızlar. Ben Allah nasip etmediği sürece sezeryan istemiyorum. Normal doğum istiyorum. Psikiyatriste gitmemi söyledi doktor. Gidipte faydasını görebilir miyim sizce? Yani yenmek için yollar arıyorum ben :(

Back
X