• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım çok haklısın ama tercih benim değil ki bana kalsa hiç beklemeden deneteceğim eşim yaklaşmıyor istemiyor hazır değilim diyor yine hüsrana uğramak istemiyorum diyor birkaç gün ısrar ettim belim ağrıyor diyor ben daha ne yapabilirim söyler misin
4 sene bizi çok yıprattı eşim istemeden yatağa yatarsa etkilenme olmuyor bu sefer ben ne biçim erkeğim deyip üzülüyor gönlünü yapmaya çalışıyorum dün üsteleme beni hazır olunca deneyelim dedi

Canım çok haklısın ama tercih benim değil ki bana kalsa hiç beklemeden deneteceğim eşim yaklaşmıyor istemiyor hazır değilim diyor yine hüsrana uğramak istemiyorum diyor birkaç gün ısrar ettim belim ağrıyor diyor ben daha ne yapabilirim söyler misin
İşte bunu demeye calisiyorum 4 yil adamdan geçmis artik.kuru incir alip kaynatin suyunu içsin esiniz afrodizyak etkili yicek icecek tuketsin...bu arada esinizin baska problemimi var ereksiyon vs gibi

4 sene bizi çok yıprattı eşim istemeden yatağa yatarsa etkilenme olmuyor bu sefer ben ne biçim erkeğim deyip üzülüyor gönlünü yapmaya çalışıyorum dün üsteleme beni hazır olunca deneyelim dedi
Esiniz dr gitsin sizin dirumunuz esdende kaynaklaniyo galiba ne zamandir istemiyo iliski denemeyi veya bosalmayi

Esiniz dr gitsin sizin dirumunuz esdende kaynaklaniyo galiba ne zamandir istemiyo iliski denemeyi veya bosalmayi
Hiçbir problemi yoktu ama başarısız oldukça ereksiyon olamamaya başladı.Açık yazıyorum bir hafta önce sevişme sonrası boşaldı ama deneyelim dediğimde bu anı mahvetmeyelim dedi ilişki olacağını düşünerek yatağa girdiğimizde her şey değişiyor

1 yıllık evliyim ve bende bu sorunu yaşıyorum sadece tek parmağımı sokmaya çalıştim oldu sanki beton gibiyim hep hamilelere bakinca büyük mucize diyorum şaşırıp kalıyorum ve üzülüyorum.doktora genel mueyene için gittim çatı muayenesinde bayıldım traji komik adam sinir oldu ve sonra acidı sanırım bana bilmiyorum ve gercekten bana telkin verecek sözlere tavsiyeye ihtiyacım var

Ben parmak egzersizi yapıyorum o kadar set almadım yalnız korkularım geçti eskiden tören düzenlerdim parmağı sokabilmek için şimdi hiç hissetmiyorum bile
bu iyi bisey işte canım nasil denir buna alistin parmak alırken zorlanmadigin gibi pe. alirkende zorlanmayacaksin çünkü alışacaksın benim eşimde 1.ayda pes edenlerden daha bi kaç sefer kendi istedi adamın isteği geldi regl oldum o yüzden sabret denemelere devam et alabilirsen dilator seti al çünkü 3uncu olan pe.. yakın bir boyut ben diorm onu tamamen alsam ilişkide sorun yasamam diye ama girişi önce sen öğren hisset ben regl olmasaydım su evde olduğum 2 günde napip edip yenecektim sonuna kadar almamayı ama nasip erkeklerin zoruna gidiyor ben mi yapamıyorum düşüncesi oluşuyor ama bizde istiyoruz ki hep deneyelim falan ama onlar sonuç istedikleri gibi olmayınca yanasmiyorlar ne zaman ki pe.. girişinde bi farklılık olcak o zaman bizden daha hevesle yanaşacaklar bu en azından bende öyle suanda

bu iyi bisey işte canım nasil denir buna alistin parmak alırken zorlanmadigin gibi pe. alirkende zorlanmayacaksin çünkü alışacaksın benim eşimde 1.ayda pes edenlerden daha bi kaç sefer kendi istedi adamın isteği geldi regl oldum o yüzden sabret denemelere devam et alabilirsen dilator seti al çünkü 3uncu olan pe.. yakın bir boyut ben diorm onu tamamen alsam ilişkide sorun yasamam diye ama girişi önce sen öğren hisset ben regl olmasaydım su evde olduğum 2 günde napip edip yenecektim sonuna kadar almamayı ama nasip erkeklerin zoruna gidiyor ben mi yapamıyorum düşüncesi oluşuyor ama bizde istiyoruz ki hep deneyelim falan ama onlar sonuç istedikleri gibi olmayınca yanasmiyorlar ne zaman ki pe.. girişinde bi farklılık olcak o zaman bizden daha hevesle yanaşacaklar bu en azından bende öyle suanda
Haklısın canım sen de çok çaba gösterdin maşallah ben de kendimce bir şeyler yapmaya çalışıyorum ama yetmiyor işte bir an önce eşli denenem lazım sen en azından onu yapıyorsun

Bugun ilk defa degisik bise ogrendim..sizlerinde aklinda olsun.arkadasin buradada yorumi vardi ama geri sayfalarda.yeni evli kasma acima var ilk girislerde cok zorlaniyor ve parmagini soktugunda eline bir parca geliyor vajinasinda bu yuzden iliskisi agrili oluyor.bugun dr gitmis reglden once rahim aşa inermis onun kalinligiymis..sizlerde belki regle yakin egzersz esli denemede bu sorunu yasiyosaniz o gunlerde cok denemeyin @cimcime28 arkadasimizin konusu
ben regl geciktiği için denemeleri mı aksatmadım ama hep bi yerde takılıyordum sonra uyuşturup denediğimde bir parça hissetmiştim acaba dediğin şeyle benim hissettiğim aynı olabilir mi ileriye o yüzden.mi gidemedik acaba inşallah öyledir de denemem de aparat rahatca girer

canim benim eşimde yanaşmazdı sonra ben ona deneyelim demeyi bıraktım o ne zaman isterse o zaman denedik başarılı olmadık ama en azından o adım attı ben isteyince o isteksiz yaklaşıyordu ve ben bu sefer adapte olamiyordum böyle dene hiç usteleme ama kendin gir odana ve aparatla çalış o zaten senin cabani görünce deneyelim diyecektir yâda eğer kızmıyorsa al yaninaparati o denesin sende herse y pe.. ile bitmiyor canım esin yaklaşmasına da alışmak lazım ben vajiye dokunsa kıyameti koparırdım.acayip. huylanırdım sonra biraz alıştım o pe.. kendi içeri itmek isterdi kızardım çünkü rahatsz olurdum ama.simdi alıştım ve bendeki değişiklikler onun hoşuna gidiyor sende de bu tip şeyler varsa değiştiğini göster benm eşim yatakta ona sinirle baktigimisöylerdi denerken halbuki ben kendime kızardım yapamiorm.diye pe.. alamazdım hiç yerini bulamazdık ama şimdi daha farklı bakiosndio ve bu gibi şeyler aslında onların kendine güvenini getirio
Hiçbir problemi yoktu ama başarısız oldukça ereksiyon olamamaya başladı.Açık yazıyorum bir hafta önce sevişme sonrası boşaldı ama deneyelim dediğimde bu anı mahvetmeyelim dedi ilişki olacağını düşünerek yatağa girdiğimizde her şey değişiyor

dusunsenize.on sevişme yok.iki çift söz yok adam geliyor işini yapıp gidiyor kendini rahatlatmak için sizi düşündüğü için değil bu hoşunuza gider mi gitmez dimi işte bizde yatakta kendimize dahi kızsak davranışımiza ses tonumuza yansıyan herşeyi onlara seni istemiyorum düşüncesiyle gönderiyoruz onlar öyle algılıyor yâda pe.. girmedi yine öyle algılıyorlar onlara göre böyle bi hastalık mümkün değil kadın isterse olur hattâ istemezse yine olur Allah korusun ama.tecavuz nasil oluyor hiç aklım almıyor biz bu kadar isteyip yapamazken o şerefsizler nasil yapıyor nasil kiyiyorlar aklım almıyor bazen bu tip şeyler dymak bile beni sogutuyor

Haklısın canım sen de çok çaba gösterdin maşallah ben de kendimce bir şeyler yapmaya çalışıyorum ama yetmiyor işte bir an önce eşli denenem lazım sen en azından onu yapıyorsun
onu da bi kaç.kez.yapabildik canım ne zamanki eşim deneme yaptığımı gördü kanı gördü o zaman yanaştı bana öncesinde hep yanaşan bendim ama sonra bende istemedim.o isteyince denedik hüsranla bitse de kavga etmedik diye sevindim herse y zamanla.olur düzelir bırak adam kendini toparlasın onlarda etkileniyor yâda gücünüz yetiyorsa ikinizde terapiste gidin hem ilişkiniz hem aileniz için

onu da bi kaç.kez.yapabildik canım ne zamanki eşim deneme yaptığımı gördü kanı gördü o zaman yanaştı bana öncesinde hep yanaşan bendim ama sonra bende istemedim.o isteyince denedik hüsranla bitse de kavga etmedik diye sevindim herse y zamanla.olur düzelir bırak adam kendini toparlasın onlarda etkileniyor yâda gücünüz yetiyorsa ikinizde terapiste gidin hem ilişkiniz hem aileniz için
Maddi hiçbir sıkıntımız yok ben çok yalvardım ama gelmiyor ona göre böyle şeyler eşler arasında çözülmeli ve iş bende bitiyor ben izin verdiğimde ilişki olacak vs. Vs. Sen hastayım diye diye hasta ettin kendini diyor halbuki 4 sene boyunca hep üstünü örttük aylarca denemedik tekrar başlayınca yine olmadı ama şimdi kendime güveniyorum yapacağız diyorum aklı almıyor bir türlü ne yapıyım zorlamıcam artık ne zaman isterse

bir de aklıma gelmişken olacak olmucak düşüncesiyle başlamayın kendinize güvenin sadece biz eşim isteyince denediklerdimiz de bu düşünceyle başlamadık kendiliğinden olayların gelişmesini sağladık ve bazen pe.. ile denemeyip yattığımz oldu kendimizi rahatlatıp bi kaç gün oyl3 alıştırdı ve yataga şüpheyle.girmemeye başladık deneme fikrini o hazırlıksız anlarım da sunmuştu şimdi şimdi baktı az biraz oluyor o yüzden hergun deneme hevesi oluştu ama öncesinde öyle yol izlediğimizde olmuştu ilişkiye can kattığı gerçek kendinize güveniniz geliyor kendinizi rahatlatmak bile.ve sizi etkiliyor onu ne.etkiliyor öğrendiğinizde ilişki anında sorun yaşayacak olsanız oraya yönelin o zaman eski hevesleri geliyor iş hep bize düşüyor kızlar

Maddi hiçbir sıkıntımız yok ben çok yalvardım ama gelmiyor ona göre böyle şeyler eşler arasında çözülmeli ve iş bende bitiyor ben izin verdiğimde ilişki olacak vs. Vs. Sen hastayım diye diye hasta ettin kendini diyor halbuki 4 sene boyunca hep üstünü örttük aylarca denemedik tekrar başlayınca yine olmadı ama şimdi kendime güveniyorum yapacağız diyorum aklı almıyor bir türlü ne yapıyım zorlamıcam artık ne zaman isterse
4 ay doldu bizde çok.deneme.yapamadikki sadece ilk iki haftada hergun denerdi sonra sonra denemeler.azaldi anlat yazıları okut nette bir sürü ciftin hikayesi var biz daha yolun başındayız de denedik olmadı çabaladık olmadı gel bir de doktora gorunelim birbirimizi kaybetmekten saygımızı sevgimizi yitirmekten daha mı zor oraya gitmek de sen gelmezsen ben tekte giderim.istersem.ama ben istiyorum ki bu süreçte elimden sen tut evlenirken nasil söz vermiştik hastalıkta sağlıkta diye işte şimdi bu sözü tutma vaktimiz gibi gibi şeyler diyerek duygusal.bir konuşma yap öyle sinirle yâda ses tonun yüksek olmamali bende dedm.doktoru aparatla başlamadan önce etkenlik.gururum var benim gelemem.demisti ne alalaysa artık

Canım eşli denemeyi spreylemi yapıcaksın.tekrar etmiş olcam ama bir parmaktada cok zorlandıgın gibi simdi alışmışsın 2 dede öyle olcak aparattada öyle olcak. Ve denedignde bu sefer olcak gerçekten ya 4 yıldan bahsediyoruz benm eşim 1.5 ayda artık yanasmaz olmustu okdr üzülüyodum ki sonraki ilk denememzde oldu ve şuan kendi dolanıyor etrafımda darısı size
Bnimde okdr dardki serçe parmgm sokardm geri cıkartamazdm öyle bi sıkardıki zor bela cıkardım ya sizde farklı degilsinz kendınızı farklı görmeyn benm dar benm soyle demeyn nolur

Canım eşli denemeyi spreylemi yapıcaksın.tekrar etmiş olcam ama bir parmaktada cok zorlandıgın gibi simdi alışmışsın 2 dede öyle olcak aparattada öyle olcak. Ve denedignde bu sefer olcak gerçekten ya 4 yıldan bahsediyoruz benm eşim 1.5 ayda artık yanasmaz olmustu okdr üzülüyodum ki sonraki ilk denememzde oldu ve şuan kendi dolanıyor etrafımda darısı size
Bnimde okdr dardki serçe parmgm sokardm geri cıkartamazdm öyle bi sıkardıki zor bela cıkardım ya sizde farklı degilsinz kendınızı farklı görmeyn benm dar benm soyle demeyn nolur
Evet canım sprey kullanacağım sen ne düşünüyorsun eşli denemeye geçmeden iki parmağı mı yapıyım

Evet canım sprey kullanacağım sen ne düşünüyorsun eşli denemeye geçmeden iki parmağı mı yapıyım
Evet madem eşinde isteksiz iyice sogutma onuda deneme yanılma yaparak direk çözelim bence
Sen tek parmak ardına 2 parmak dene 2 de zorlanıyosan spreyle 2 parmak yap hatta 2 parmagı içerde hafifce açmaya calıs zaten sokmak sıkıntı sonea içeride boşluk biliyosun sende biraz esnet.

1 yıllık evliyim ve bende bu sorunu yaşıyorum sadece tek parmağımı sokmaya çalıştim oldu sanki beton gibiyim hep hamilelere bakinca büyük mucize diyorum şaşırıp kalıyorum ve üzülüyorum.doktora genel mueyene için gittim çatı muayenesinde bayıldım traji komik adam sinir oldu ve sonra acidı sanırım bana bilmiyorum ve gercekten bana telkin verecek sözlere tavsiyeye ihtiyacım var
Gecmis olsun uzulmeyin korkunca tansiyonunuz dusmustur.burda egzersiz yapan arkadaslar var onlarin yorimlarini okuyin nasil yapiyolar vs

Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah tez zamanda Allah içimize o beklediğimiz cesareti verir de hepimiz bir anda yeneriz evde tek kalmak daha doğru bir işle meşgul olmamak bana iyi gelmiyor çünkü direk ağlıyorum sadece o konuyu düşünüyorum 22sinde 5.ayimiz dolacak bazen çok.uzuluyorum.isyan edecek.noktaya geliyorum neden böyle.oluyor diye niye bunları yaşamak zorunda kaldım.diye sevmeden evlensem derdim.sevmiyorum.istemiyorum belki o yüzdendir diye ama seviyorum ama olmuyor iste yıllarca bu durumu yaşamış olanlar büyük konuşmak istemiyorum ama ben bu zamana bile bu kadar üzülürken o kadar.zaman napardim bilmiyorum hiç birimiz aksatmadan çalışalım bunu akan gozyaslarimiz için yapalım niye biz mutsuz olalım.ki ne kadar sevdik.ne hayallerle evlendik niye bunu yaşamaya mahkum olalım ki bu bi imtihansa bunu geçmeliyiz yuvamız için kocalarımız için en çokta kendimiz icin

Back
X