• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba bır kac gundur bakamadm aparatlarm dun geldı 5 dk surmedı sadece vazelınle ılk aparatı aldım vaktım yoktu daha fazla ugrasmadım bugn deniyorm ılk aparatın yarısını gecıyorum herhangı bır acı yok ama ıcerde bırseyler hıssettıkce gerı cekıyorm ıkıncıyı denıyım dedım oda ılk bogum kadar oldu emla krem ve vazelın kullanarak denıyorum bugun ıcerıyı hıssedınce panıge kapıldım anlayamadm kı ben ıkı parmak ıkı bogum yapmıs bır ınsanım esli denemede yaptm kan gelmıstı yanı bu asamaları geelı bır ay oldu aparatları burda duydumda denıym dedm nedn boyle bır hıssıyat olustu anlayamadm gercı suan psıkolojık olark bıraz cesaretsızım ve guvensızım bu ara ozellıkle nedense :( psıkologa gderken parmak denemelerını 1 haftada gecmıstm halbukı 5 dkıkamı alıyordu en fazla

bıraz uyustu spreyde kullandım bırıncı aparat tamamen aldım ama sonunda bır yanma oldu o nıye anlamadm degsık bır yanma tabı o ara kendımı kastıgımı farkettm ama sprey bıle hıc yakmadı yanı rahatsız edıcı bır yanmaydı panıkleeyıp cıkardım :/ deneyımı olan arkadaslar yardımcı oolabılırmı bıldıklerımı unuttm sankı bı an

bıraz uyustu spreyde kullandım bırıncı aparat tamamen aldım ama sonunda bır yanma oldu o nıye anlamadm degsık bır yanma tabı o ara kendımı kastıgımı farkettm ama sprey bıle hıc yakmadı yanı rahatsız edıcı bır yanmaydı panıkleeyıp cıkardım :/ deneyımı olan arkadaslar yardımcı oolabılırmı bıldıklerımı unuttm sankı bı an
maşallah arkadaşım ben 1.aparatı tamamen alamadim takılma hissettim uyuşturmadan deneyince de takılma ve yanma oluyordu ki yanma genelde benim kasmama bağlı ortaya çıkıyor ne kadar kendimi bıraktım desemde o yerde kasıyorum ki öyle oluyor bence kendinle otur konuş buradaki başaranların deneme yapanlarin yazılarını oku kendinde cesaret meydana gelecektir niye bilmiyorum senin başarmaya daha yakın olduğunu hissettim yazını okuyunca parmak ya sorun yok ilişki deneyimin az çok olmuş bence yanma hissettiğinde kendini serbest bırakmaya çalış ve 3.aparata kadar kendini dene yanma olsada bırakma orada bekle alışınca geçiyor o yanmada

1 aparatta skıntı yok ama sonuna kadar ıcerı aldıgımda bır yanma oluyor ıste ama uyusturmadan yapamadım bıraz uyusunca oldu cokta hıssıyatsızlık olsun ıstemedım ıkıncı aparatta yarısına gelıyorm hatta bıraz gecıyorm ama ılerı gıtmıyor gerci yarım saat ıcınde yaptm bunları ınsallah ıkıncı aparatıda hallederım bu aksam senın azmın yazdıkalrn benı cesaretlendırmıstı baya ALlah razı olsun cok mantıklı seyler yazıp rahatlatıyorsun zehra1809 zehra1809

canm yalnız ben eşli deneme derken parmak denemesiydi o eşli parmak deneme odevi vermstı doktor son odevdı ıkı parmak soktu esim oyle kan geldı zarın bıraz yırtılmıs dedi doktor sonra pens denemesıne gectık oda ılk uc kısmı oldu gerısı yok baya acık yazıyorum ama alıstım artk zaten hepımızın derdı aynı kamufle etmeye gerek yok kelımelerı dıye dusundum bacakları kapatma ıslemınden vazgecemıyorum tam anlamıyla acamıyorum yarım acıyorm benm bu sorunumda var zaten bu olmasa daha kolay olcak herseyde ahh işte

Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah tez zamanda Allah içimize o beklediğimiz cesareti verir de hepimiz bir anda yeneriz evde tek kalmak daha doğru bir işle meşgul olmamak bana iyi gelmiyor çünkü direk ağlıyorum sadece o konuyu düşünüyorum 22sinde 5.ayimiz dolacak bazen çok.uzuluyorum.isyan edecek.noktaya geliyorum neden böyle.oluyor diye niye bunları yaşamak zorunda kaldım.diye sevmeden evlensem derdim.sevmiyorum.istemiyorum belki o yüzdendir diye ama seviyorum ama olmuyor iste yıllarca bu durumu yaşamış olanlar büyük konuşmak istemiyorum ama ben bu zamana bile bu kadar üzülürken o kadar.zaman napardim bilmiyorum hiç birimiz aksatmadan çalışalım bunu akan gozyaslarimiz için yapalım niye biz mutsuz olalım.ki ne kadar sevdik.ne hayallerle evlendik niye bunu yaşamaya mahkum olalım ki bu bi imtihansa bunu geçmeliyiz yuvamız için kocalarımız için en çokta kendimiz icin

Kızlar sizce tek parmak ve sonra eşli p... deneme sonuç başarısız mı olur?
evet canm yanı yolun basında biri olarak zor olur basarısız olma ıhtımalı yuksek cunku bıraz daha ılerletmen lazım hala tereddutlerın var az cok yazdıklarını okudugum kadaryla soyluyorum ıkı parmak denemeye calıs yada orta parmakta ılerlet 2 boguma kadar ıyıce gevset kendını o sekılde eslı denemye gecebılırsın bıraz daha rahat olur tamamını alamasanda pnıste bıraz asama kaydedersın oda senı motıve eder

evet canm yanı yolun basında biri olarak zor olur basarısız olma ıhtımalı yuksek cunku bıraz daha ılerletmen lazım hala tereddutlerın var az cok yazdıklarını okudugum kadaryla soyluyorum ıkı parmak denemeye calıs yada orta parmakta ılerlet 2 boguma kadar ıyıce gevset kendını o sekılde eslı denemye gecebılırsın bıraz daha rahat olur tamamını alamasanda pnıste bıraz asama kaydedersın oda senı motıve eder
Canım ben ilk orta parmakla başladım zaten tamamını alıyorum her gece dün girişte oval çizdim bi sıkıntı olmadı

canm yalnız ben eşli deneme derken parmak denemesiydi o eşli parmak deneme odevi vermstı doktor son odevdı ıkı parmak soktu esim oyle kan geldı zarın bıraz yırtılmıs dedi doktor sonra pens denemesıne gectık oda ılk uc kısmı oldu gerısı yok baya acık yazıyorum ama alıstım artk zaten hepımızın derdı aynı kamufle etmeye gerek yok kelımelerı dıye dusundum bacakları kapatma ıslemınden vazgecemıyorum tam anlamıyla acamıyorum yarım acıyorm benm bu sorunumda var zaten bu olmasa daha kolay olcak herseyde ahh işte
canım Allah senden de razı olsun hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz ve inşallah hepimiz bu yolları gecicez bacak açma egzersizi de yapabilirsin canım spor yapar gibi düşün açtığımda uyuşma oluyordu ama biraz azaldı yâda üstte olmayı denerken bacağıma kramp girerdi ama bak sporda ise yarıyor yat yataga ve bacağını açıp kapa hattâ denerken de o şekilde bacağını baya açıp dene bacağın açık olmasida etkiliyor olabilir bana eşim ben az açınca yanaşamıyorum diye sinirlenirdi ama şimdi o sorunu yaşamıyoruz bunu da dene canım yanma konusuna gelince bende de oluyor aslında regl olmasaydım.bugun doktora gidecektim tamam.zari zedeledim ama.ne kadariydi bu yanma belkide tam.acilmadigi içindir ve oraya bisey geldiğinde değdiğinde ermediği içinde olabilir yanma olsa bile soluklan devam et acı yok de kendine çünkü oradaki her neyse geçtiğimiz de herse y iyiye gidecek en azından ben böyle dusunuyorum

canım Allah senden de razı olsun hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz ve inşallah hepimiz bu yolları gecicez bacak açma egzersizi de yapabilirsin canım spor yapar gibi düşün açtığımda uyuşma oluyordu ama biraz azaldı yâda üstte olmayı denerken bacağıma kramp girerdi ama bak sporda ise yarıyor yat yataga ve bacağını açıp kapa hattâ denerken de o şekilde bacağını baya açıp dene bacağın açık olmasida etkiliyor olabilir bana eşim ben az açınca yanaşamıyorum diye sinirlenirdi ama şimdi o sorunu yaşamıyoruz bunu da dene canım yanma konusuna gelince bende de oluyor aslında regl olmasaydım.bugun doktora gidecektim tamam.zari zedeledim ama.ne kadariydi bu yanma belkide tam.acilmadigi içindir ve oraya bisey geldiğinde değdiğinde ermediği içinde olabilir yanma olsa bile soluklan devam et acı yok de kendine çünkü oradaki her neyse geçtiğimiz de herse y iyiye gidecek en azından ben böyle dusunuyorum
evet dogru soyluyorsun hepsı denemeyle olacak seyler ıste bıkmadan usanmadan aynı motıveyle denemek lazım

ozaman dene derim canm rahat alıyorsan parmaagı penısınde bır kısmını alırsın bence o bıle senı rahatlatır eşinde hem pozitif olur
İnş. Hemen iyileşir beli benim o kadar iyi bir insan ki 4 senedir bir kere bile of demedi ben ağladım o teselli etti aslında onun için yenmek istiyorum mutlu etmek istiyorum ama şimdi de o geri duruyor. Israrcı olmadan en doğru zamanda deneyeceğim inş;)

Merhaba kizlar benim gibi 1 cocugu oluota vajinismus olan var mi saka gibi ama oyle ben vajinisnusu yenip cocuk dogurdum dogumdan sonra tekrarladi yani anlicagnz dogumun uzuerinden 2.5 yil gecri ve ben hala vajinisnusm yalniz soyle soylim ben alttan zor olsada muayene oluyorum ama p... alamiyorum Off ne yapicaz sanirim alistm ben bu duruma

Merhaba kizlar benim gibi 1 cocugu oluota vajinismus olan var mi saka gibi ama oyle ben vajinisnusu yenip cocuk dogurdum dogumdan sonra tekrarladi yani anlicagnz dogumun uzuerinden 2.5 yil gecri ve ben hala vajinisnusm yalniz soyle soylim ben alttan zor olsada muayene oluyorum ama p... alamiyorum Off ne yapicaz sanirim alistm ben bu duruma
Canım nasıl hamile kaldın nasıl Doğum yaptın? Ben de üzerine boşalma yöntemiyle denemiştim bir umut olmadı tabi şimdi vajinanın içini keşfettikçe imkansız olduğunu anlıyorum

Canım nasıl hamile kaldın nasıl Doğum yaptın? Ben de üzerine boşalma yöntemiyle denemiştim bir umut olmadı tabi şimdi vajinanın içini keşfettikçe imkansız olduğunu anlıyorum
Benim arkadaşım da o şekilde hamile kaldı zorlanarak aldı ve hamile kaldı normal Doğum yaptı şu anda ilişkiye giremiyor bebek henüz 6 aylık

Canim yine bu siteden yardim alarak egzersizleri yaparak basarmistim ve ilk denemde hamile kaldim ben sans iste sanirim ama hamilelik suresnce aman cocuga zarar gelmesin diye hic denemdik e haliyle eskiye geri dondum ve uzerinden 2.5 yik gevti sezeryanla dogum yaotim ama isteyerek degil bebisim basi donmedi simdi yeniden baslamak istiyorum ben mumla egzersiz yaomistm ama acaba apaeatmi alsam sil bastan oylede alistik ki biz bu duruma bizim icin nirnal oldu artik ama bazen kocaya uzuluyorum allah var hicc sorun yapmadi olsa iyi olur ama skma canini diyor

Canim yine bu siteden yardim alarak egzersizleri yaparak basarmistim ve ilk denemde hamile kaldim ben sans iste sanirim ama hamilelik suresnce aman cocuga zarar gelmesin diye hic denemdik e haliyle eskiye geri dondum ve uzerinden 2.5 yik gevti sezeryanla dogum yaotim ama isteyerek degil bebisim basi donmedi simdi yeniden baslamak istiyorum ben mumla egzersiz yaomistm ama acaba apaeatmi alsam sil bastan oylede alistik ki biz bu duruma bizim icin nirnal oldu artik ama bazen kocaya uzuluyorum allah var hicc sorun yapmadi olsa iyi olur ama skma canini diyor
Bebişin olmuş çok şükür bırakma sakın yen sen de mutlu nir hayatın olsun bizler gibi çocuk derdin de yok yavaş yavaş alışırsın set alanlar var memnunlar da ilk denemede kalmamış olsaydı tamamen yenmiş olurdun aslında

Ay evet canim kismet iste darisi basiniza ins yalniz birilerinden destek alarak yaomam lazim oyuzden yine yeniden yazzdim ben yarin aksam mum alayim en iyisi ve asamalari aize yazaym baska turlu baslaymicam☺

Back
X