Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar sadece kegel egzersizi yapıp denesek sonuç alır miyiz ? Kafama koydum artık bu ay sonuna kadar bu işi halletcem inşallah. Çünkü erteledikce yoruluyorum.Yani kadın olarak yaradılış fitratimiz bu işler için gayet doğal. Ama beynimiz neler düşünüyor .Kızlık zarım yırtıldığinda ben bı patlama bekliyodum.Beynimde öyle yerleşmiş çünkü.Yok kan kaybından giderim diyordum.Cok hafif bir ses duydum biraz da kanadi ama acı tahmin ettigim gibi yoktu. Çok hafif bı etkileşimdi.Eminim bu ilişki de böyledir ve bizim beynimiz abartiyor :(

Kızlar kendimize şöyle bir plan yapalım mı ? Belirli bir günü hedef koyup o güne kadar egzersizler yapıp bu işten kurtulmak.Biliyorum hepimiz çok yorulduk. Hatta ben her seferinde ağlaayarak burdaki yorumları okurdum.Ama bu rahatsızlık tamamen psikolojik ve bizim elimizde. Beyninize olumlu temkinleer verip bu işten kısa sürede kurtulalım.Hem eşimiz hem bizim için yıpratıcı bir süreç.Katilmak isterseniz bir Whatsapp grubu kuralım ve destek olup sorunumuzu çözelim. İnşallah :) Katılmak isteyenler özelden yazabilir

Umaycım tebrikler :) bence yendin resmen bi adım kalmıstır onuda bugun bitirirsin. Kızlıkdan glemiştir o kan tekrar denesende sıkıntı olmaz az bi yanma olabilir onada dayanırsın cok bişe degl bence ara verme veriyosan en fazla 1 gün :) hey hey heyyoooo
Cok sevindim senin için
Teşekkür canlar sayenizde inş.

sonunda evimdeyim dün gece geldik eşim denemek daha doğrusu bu sorunu artık aşmak için çırpınıyor ama bende istek yok hiç yanaşmak bile istemiyorum misafirlikte daha çok istiyordum nedense ama korkuyorum.yine olmayacak diye aparatla da deneyemiyorum.kiziyor böylede olmuyor iste biktim artik gerçekten biktim bir şeyi yapamıyorum
Erteledikce erteleme artık biraz egzersiz biraz irade hadiiiiiii !!!! Olmaz böyle ya böyle ömürmü geçer elinde aparat var imkan var eşinede yazk sanada

Kızlar kötü haber perşembe tam birleşme yaşamış ve bu illetten kurtuldum demiştim ama kanamam düne kadar vardı die birşey yapmadım bugun tekrar denedim ama sonuç hüsran tekrar başa sarma ihtimalim varmı aksine parmak bile sokamadım bugün neden sizce

Kızlar kötü haber perşembe tam birleşme yaşamış ve bu illetten kurtuldum demiştim ama kanamam düne kadar vardı die birşey yapmadım bugun tekrar denedim ama sonuç hüsran tekrar başa sarma ihtimalim varmı aksine parmak bile sokamadım bugün neden sizce
Başa sarma ihtimalin yok canım o anki stresin psikolojin yorgunlugundandıe. Denemeden önce egzersiz yap kesin gene
Ben smdi adetim mesela bitince ilişki öncesi aparatla çalışıcam cnku araya zaman girdi biraz açılsın kolay olsn die yoksa kesn olur ama maksat kolaylaşsn

Başa sarma ihtimalin yok canım o anki stresin psikolojin yorgunlugundandıe. Denemeden önce egzersiz yap kesin gene
Ben smdi adetim mesela bitince ilişki öncesi aparatla çalışıcam cnku araya zaman girdi biraz açılsın kolay olsn die yoksa kesn olur ama maksat kolaylaşsn
Bundan sonra egzersiz yapmadan denemeyeceğim zaten çünkü başarısız oluncadaha çok üzülüyorum. Nezaman sorunsuz bir ilişki yaşayacağım resmen bundan başka birşey düşünemiyorum.

bu gece büyük ihtimal eşim çözmek için yanaşacak yine keşke aparatla çalışabilsem wc de oturup yapmayı denedim ama onda rahat olamıyorum.nedense o yüzden bıraktım duşta denesem yine rahat olmucak eşime öyle kızıyorum ki ya ne olur sanki izin verse aparatla çalışsam ya da o denese o dün gece ve sabah parmak denedi orta parmagim.sonuna kadar girdi dedi ben bakmadım.ne kadarı girdi diye ama acı yok baskı oluyor ben korkuyorum o bisey yapınca hala alışamadım.kendimi ona bırakamıyorum kontrol bende olsun istiyorum bunda da en iyisi benim üstte.olmam

Umaycım tebrikler :) bence yendin resmen bi adım kalmıstır onuda bugun bitirirsin. Kızlıkdan glemiştir o kan tekrar denesende sıkıntı olmaz az bi yanma olabilir onada dayanırsın cok bişe degl bence ara verme veriyosan en fazla 1 gün :) hey hey heyyoooo
Cok sevindim senin için
Sağ ol arkadaşım vajinama baktım da aşağıya doğru hafif yırtılma var ne yapsam bilemedim moralim de bozuldu bi korkarsam bir daha yapamam acı da var ama nerem acıyor bilemedim

Kızlar benim vajinam girişim alt kısma doğru hafif yırtıldı bununla ilgili bilgisi olan var mı?İyileşme süresi,tehlike boyutu,ilişkiye girmeliymişim vs.?

Kızlar benim vajinam girişim alt kısma doğru hafif yırtıldı bununla ilgili bilgisi olan var mı?İyileşme süresi,tehlike boyutu,ilişkiye girmeliymişim vs.?
Vajina çabuk iyileşen bir yer diye biliyorum ama bence doktora git yırtılma dediğin başka birşeydir belki de sana öyle geldi korkulacak birşey yoktur

Vajina çabuk iyileşen bir yer diye biliyorum ama bence doktora git yırtılma dediğin başka birşeydir belki de sana öyle geldi korkulacak birşey yoktur
Canım aynayla baktım da görünüyor zaten bu perine denen yere doğru yaşadığım yer çok küçük dr. Gitsem hemen duyulur. İlk tatilde özel bir dr. Gideceğim inş. Burda sadece devlet hastanesi var:(

Back
X