- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #234.401
Tebrikler canım inşallah güzel haberlerini de alırız. Bir kişi daha kurtuldu ne güzel :)Teşekkür canlar sayenizde inş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrikler canım inşallah güzel haberlerini de alırız. Bir kişi daha kurtuldu ne güzel :)Teşekkür canlar sayenizde inş.
O ne canım eşime yedirsemCanım aynı durumdayiz.Allah yardımcımız olsun. Bu rahatsizkigi olanları tez zamnda hayırlı haberlerle sonuçlandırsin. Yaş ben hayır tohumuna başladım.Hormonlara yardımcı oluyormuş.İsteksizlik sorunlarına iyi geliyormug
Canım bu bitki kadınlar için. Hayıt tohumu faydaları diye bir bak kadın hastalıklarına bir numara. Ama erkekte denenmemeli . çünkü cinsel isteği azaltiyormus.Cay şeklinde içiyorsun bunuO ne canım eşime yedirsem
Anusle vajinanjn arasında zaten bir mesajda var girdiyse vajinaya orasi yırtılmış tır anüs olsa anlarsın zatenCanım lütfen korkutmak istemem hayır vajinsya giriş oldu. Girişin alt kısmına doğru yırtılma oldu sanırım anüsle alakası yok belki de değil bakacağız zamanla
Teşekkür canlar sayenizde inş.
Erteledikce erteleme artık biraz egzersiz biraz irade hadiiiiiii !!!! Olmaz böyle ya böyle ömürmü geçer elinde aparat var imkan var eşinede yazk sanadasonunda evimdeyim dün gece geldik eşim denemek daha doğrusu bu sorunu artık aşmak için çırpınıyor ama bende istek yok hiç yanaşmak bile istemiyorum misafirlikte daha çok istiyordum nedense ama korkuyorum.yine olmayacak diye aparatla da deneyemiyorum.kiziyor böylede olmuyor iste biktim artik gerçekten biktim bir şeyi yapamıyorum
aparat var ama hiç vakit yokkiErteledikce erteleme artık biraz egzersiz biraz irade hadiiiiiii !!!! Olmaz böyle ya böyle ömürmü geçer elinde aparat var imkan var eşinede yazk sanada
Sprey etkiliyse tabiki onu almam daha iyi olur.Canım ben ilk zamanlar emlayla denedim his kaybı olmadı hem emla aşırı pahalı hiç gerek yok sprey al mutlaka
Başa sarma ihtimalin yok canım o anki stresin psikolojin yorgunlugundandıe. Denemeden önce egzersiz yap kesin geneKızlar kötü haber perşembe tam birleşme yaşamış ve bu illetten kurtuldum demiştim ama kanamam düne kadar vardı die birşey yapmadım bugun tekrar denedim ama sonuç hüsran tekrar başa sarma ihtimalim varmı aksine parmak bile sokamadım bugün neden sizce
Bundan sonra egzersiz yapmadan denemeyeceğim zaten çünkü başarısız oluncadaha çok üzülüyorum. Nezaman sorunsuz bir ilişki yaşayacağım resmen bundan başka birşey düşünemiyorum.Başa sarma ihtimalin yok canım o anki stresin psikolojin yorgunlugundandıe. Denemeden önce egzersiz yap kesin gene
Ben smdi adetim mesela bitince ilişki öncesi aparatla çalışıcam cnku araya zaman girdi biraz açılsın kolay olsn die yoksa kesn olur ama maksat kolaylaşsn
Sağ ol arkadaşım vajinama baktım da aşağıya doğru hafif yırtılma var ne yapsam bilemedim moralim de bozuldu bi korkarsam bir daha yapamam acı da var ama nerem acıyor bilemedimUmaycım tebrikler :) bence yendin resmen bi adım kalmıstır onuda bugun bitirirsin. Kızlıkdan glemiştir o kan tekrar denesende sıkıntı olmaz az bi yanma olabilir onada dayanırsın cok bişe degl bence ara verme veriyosan en fazla 1 gün :) hey hey heyyoooo
Cok sevindim senin için
Vajina çabuk iyileşen bir yer diye biliyorum ama bence doktora git yırtılma dediğin başka birşeydir belki de sana öyle geldi korkulacak birşey yokturKızlar benim vajinam girişim alt kısma doğru hafif yırtıldı bununla ilgili bilgisi olan var mı?İyileşme süresi,tehlike boyutu,ilişkiye girmeliymişim vs.?
Canım aynayla baktım da görünüyor zaten bu perine denen yere doğru yaşadığım yer çok küçük dr. Gitsem hemen duyulur. İlk tatilde özel bir dr. Gideceğim inş. Burda sadece devlet hastanesi varVajina çabuk iyileşen bir yer diye biliyorum ama bence doktora git yırtılma dediğin başka birşeydir belki de sana öyle geldi korkulacak birşey yoktur