Dün gece yine birşey sürmeden denedik yine aynı yerde takıldık artık eşimi bırakıp kendimle kavga etmeye başladım birşey sürünce bu sefer eşim olumsuz etkileniyor sertliği kalmayabiliyor yoksa bende kayganlastırıcı sürmeyi düşündüm zorlanınca ne yapıcam bilmiyorum aparatla çalışmaya zamanım olmuyor yarın benım dogum günüm kendıme söz vermiştim o güne kadar çözücem diye ama olmadı işte sanırım ben bunu hiçbir zaman çözemicem hiçbir zaman anne olamıcam belki de eşim benden ayrılıcak zamanın ne getırecegını kım bılır kı baska yerdeyken daha farklıydık kavga ettık ama sesımız yukselmedı daha kısa surdu ve her gece belkıde rahat olamadıgımız ıcın bır cekım oldu her yakınlasmamızda olucak gıbı geldı ama o yerde kaldık eve geldık yıne oyle oldu ama o cekım bende olmadı cunku daha yola cıkmadan once gece aglamalarım basladı yolda agladım sankı bu ev bana ıyı gelmıyor bu eve gırınce degısıyorum baska yerde daha farklıyım daha pozitifim ama burada ıstanbulda cok agresifim herseye karsıyım esımı herseyden kıskanıyorum orada ıse hıc kıskanclık yuzunden surat yapmadım eşimin baktıgından değil açık seçik giyinen biriyle kız olsun erkek olsun aynı ortamda bulunmayı sevmıyorum ve rahatsız oluyorum yanımdakı kardesım dahı olsa esıme gosterdgıım tepkının aynısını gosterırım ama eşim ıyı sabredıyor bana valla dun olmayınca ben kendıme kızdım bana kızmayı bıraktı sımdıde kendıne kızıyor dıyıp güldü sonra bu senın degıl ıkımızın sorunu sen yapamıyorum deme ıkımız yapamıyoruz dedı dun nasıl tarıf etsem pe.. giriyor sonra yukarı kayıyor esımde belkı o taraftadır dedı dedım hayır popoya doğru olucak vs sonra ben ustteyken esım ıttı ve orada takıldık orayı bır gecsem bır gecsem sankı olacak gıbı esım canın mı yanıyor yıne kasıyorsun dedıgınde anladım ama bu kasma elımde olmadan oluyor keske herseyı bır sekılde hemencık degıstırebılsem once kılolarımı yok ederdım sonra bu ıllettı sıler atardım sonra da bebek için derler ya çalışmaya basladık dıye bebek için çalışmaya başlardım eşim bana daha yakın olurdu cunku o konu yapılınca erkekler daha cok sahıplenıyormus kı bunu gordum bu gerçekmış evımı aılemı daha cok benımserdım bende esımle kavga etsekte dısılıgı kullanmaya cesaretım olurdu ya da boyle urkek kendıme guvenmeden ona adım atmaktan cekınmeden ben onu tesvık ederdım ama ıste suan bunların hepsi o kadar uzakta ki hıc ınancım kalmadı bosanmayı dusunmeye basladım yıne ben bu durumu kaldıramıyorum bana cok zor gelıyor aklımdan cıkmıyor olmayısı 1 hafta değil 1 ay değil 5 aydır olmuyor olmuyor bu gıdısle hıc olmayacak
Olmuyor olmucak die bişey yok burda kimler kimler atlatmış ben okadar çok sayfa okudum ki ümitsizliği bırak önce hırslan. Aparatla çalışmaya vaktim yok bahanesini bence kenara at
İşten gelip hem yemek yapıp hem çalışıyordum ben eşim gelene kadar gizli sakli
Sende gerekirse yemek yapma bişey yapma ama buna çalış dilatorle o yeri geçtiginde anlıcaksın nerde takıldıgını
Kayganlaştırıcı benim eşimdede olumsuz etki yapıyordu ilişki denemesi yapma bikaç gün sırf egzersize odaklan ama sağlam çalış snra denicegin zaman yagı kendin parmagnla veya aparatla içine sür eşinde prezervtf taksın(kayganlaştırıcılı olandan kllanıyoruz biz)
Eşine bişe sürmene gerek kalmaz
Şuanda sende istek olmaması cok normal korku varken istek olmaz zamanla olucak ona taklma
Nefesi unutuyosun gibi geliyor bana nefessiz zaten gıdım ilerlemez
Pe.. girdikten snra yukarı aşagı kaymaz demekki girmiyor
Yerini sen ögren iyice aparatla alış ki snra direk yerleştirebil kendin
Bence çalışmıyosun ondan cozemiyosn hiç çok denedm yapamadm demiyosn hep vakt yok fırsat yok
Gerekirse işten izin al( calısıyodun diye hatırladm)
1 gün full çalış ya