- 25 Ağustos 2018
- 840
- 213
- 33
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #234.701
Canım benimÇok çektim kızlaaar hem de çok ağlamaktan yastık kılığımın sırılsıklam olduğu günleri hiç unutmayacağım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benimÇok çektim kızlaaar hem de çok ağlamaktan yastık kılığımın sırılsıklam olduğu günleri hiç unutmayacağım![]()
Offf canım yaa valla gerçekten de çekmişsin ama burda bende dahil hepimiz şunu öğrendik antrenman olunca bazı şeyler daha kolay oluyor oyuzfrn bırakmak yok ben bu gece eşimle 1 saat deneme yaptım bıkmadan p.nisle yüzde 50 70 i girdi sayılır denemelere devamÇok çektim kızlaaar hem de çok ağlamaktan yastık kılığımın sırılsıklam olduğu günleri hiç unutmayacağım![]()
Bende arkadan da olsa yine denedim daha sökülmemişim tam bari deneyelim dedikOfff canım yaa valla gerçekten de çekmişsin ama burda bende dahil hepimiz şunu öğrendik antrenman olunca bazı şeyler daha kolay oluyor oyuzfrn bırakmak yok ben bu gece eşimle 1 saat deneme yaptım bıkmadan p.nisle yüzde 50 70 i girdi sayılır denemelere devam
Bence tecavuz olayinda kaba kuvvete dayanamayip heralde kendilerini serbest birakiyolar mecbur.o guc kuvvetle siddet uygulayinca servest birakiyolar bnce.allah kimseye yasatmasintek anlamadığım ne biliyor musun tecavüz o nasıl oluyor acaba herse y bu kadar bize bağlıyken rabbim başa vermesin ama gerçekten bunları yaşayınca bana tuhaf bir durum
öyle düşünen olmaz canım başına gelenler bile bir süre sonra olmamış gibi sana gülebiliyor buradaki arkadasları tanımıyorum ama bana eşimden bile daha çok yakınsınız ben bir arkadasım vardı bu tip olay yasamıstı ama 1 ay olmadan çözmüştü ben daha nişanlı bile değildim benımde olayım olunca kendımı soylemeden agzını aradım boyle bırsey yasamıstın sımdı nasıl falan dıye hıc ustune alınmamıstı hatta ınkar etmeye calıstı ben yanlış hatırlıyormusum bende belkı bır yontemı vardır dıye dusunmustum halbukı ama cogu kısı bunu kabullenmekten kacıyorO ne demekmiş ya lafa bak.. İnsanlar çok çiğ arkadaşın gerçi ama büyük hadsizlik etmiş arkadaştan geliyor ne geliyorsa zaten. Hangi hakla konuşabilmiş öyle insan empati yapar da anlamaya çalışır. Bu arada aslında bizim şu anki durumumuz hakkaten aydınlatıcı oluyor diğerlerinin bilinçsizce yaptığını biz anatomimizi çözerek yapıyoruz ve bu çok işimize yarayacak sonra da. Ateşle barutmuş kendimize hakim olabiliyoruz demek ki bide böyle baksınlar
öyle düşünen olmaz canım başına gelenler bile bir süre sonra olmamış gibi sana gülebiliyor buradaki arkadasları tanımıyorum ama bana eşimden bile daha çok yakınsınız ben bir arkadasım vardı bu tip olay yasamıstı ama 1 ay olmadan çözmüştü ben daha nişanlı bile değildim benımde olayım olunca kendımı soylemeden agzını aradım boyle bırsey yasamıstın sımdı nasıl falan dıye hıc ustune alınmamıstı hatta ınkar etmeye calıstı ben yanlış hatırlıyormusum bende belkı bır yontemı vardır dıye dusunmustum halbukı ama cogu kısı bunu kabullenmekten kacıyorO ne demekmiş ya lafa bak.. İnsanlar çok çiğ arkadaşın gerçi ama büyük hadsizlik etmiş arkadaştan geliyor ne geliyorsa zaten. Hangi hakla konuşabilmiş öyle insan empati yapar da anlamaya çalışır. Bu arada aslında bizim şu anki durumumuz hakkaten aydınlatıcı oluyor diğerlerinin bilinçsizce yaptığını biz anatomimizi çözerek yapıyoruz ve bu çok işimize yarayacak sonra da. Ateşle barutmuş kendimize hakim olabiliyoruz demek ki bide böyle baksınlar
Senin durumunu bılıyor mu ? eğer bılmıyorsa kötü niyeti yoktur emin ol senın bebegın oldugunda sende en yakınlarına onun her anını gostermek ıstersın ben cok art nıyet hıssetmedım arkadasında canım hamılelıgıde anlatabılır o an yakın gormustur senı paylaşmak ıstemıstır senınde hosuna gıdecegını dusunmus olabılır esın doğru soyluyor evet şuan ben dahıl dıger arkadaslarında yolda cocuk gorurken ya da hamıle kadın gorurken cocuklarıyla gezen anne baba gorurken dusunduklerı hıssettıklerı aynı kıskanma degıl bu duydu özenmek bırazda sitem genelde ben görünce kendıme daha cok kızıyorum o bile yapmış sen hala yapamadın diyorum keşke herşey filmlerdeki gibi kolay olsaSelam kızlaaaar bugün uzun düre bakamadım özledim desem inanır mısınızbenim vajili bir arkadaşım vardı eşinin ısrarı ve surat asmaları sonucunda zorla yendi hamile kaldı ve tüm hamilelik günlerini bana anlatarak yaşadı o anlattı ben eve gelip ağladım bir gün olsun düşünmedi üzülür mü diye hala çoçuğunun fotoğraflarını atıyor ben soğudum yüzünü görmek istemiyorum evine gitmiyorum evime çağırmıyorum eşim yapma böyle kıskandın zanneder diyor ama haksız mıyım kızlar
![]()
Sen çok güçlü bir kadınsın gerçekten ben 5 ay olmasına rağmen yıkılmış haldeyim burada güç buluyorum evde kendime güç veriyorum ama ilerleyemeyınce yenıden umutsuzluğa düşüyorum ama olucak sen çok yol katettın çok sabır gösterdin rabbim bu çabanın karşılığını elbet verecektir inancını yitirme ve çalışmalara devam et canım. Boşanma konusunu bende çok diyorum eşime böyle yaşamak bana zor geliyor deneyip olmayınca onu rahatlatıp uyumak dısında yaptıgımız bırsey yok ve bu benım canımı sıkıyor hıc hayal ettıgım seyler olmuyor bende hayal ettıgım gıbı degılım ınsallah hepımız gecıcez bu ımtıhanı..Canım biz evlendik ilk denemede müthiş acı çektim cahillik diz boyu ikimizde de vajina ne giriş ne nasıl açılır niye acır hiç bilmiyorum sonra oturdum araştırdım int. Hep kötü şeyler çıktı karşıma okudukça ağlıyorum falan neyse böyle böyle 3 sene geçirdim ben meğer eşim ilk denemede daha alt kısma baskı yapmış derim gerilmiş Benim giriş zaten küçük bir de sıktığım için hiç açılma olmamış. 3 sene asla dokunamadım eşim p.. dokunduğunda bağırarak ağlamaya başlıyordum günler geçtikçe umutsuzluk çoğaldı bizim denemeler ay ay olmaya başladı doktora da gitmedi eşim. Sonra dedim ki boşan benden kızdı bağırdı... sonra Temmuz ayında bu siteyle tanıştım tesadüfen asla asla aslaaa dediğim egzersizlere başladım ve son durum işte ... o sebeple şükredin halinize vazgeçmeyin üzerine gidin ben 4sene hep ağladım ilk yıllarım heba oldu eşim muhteşem bir insandı unutturmak için her şeyi yaptı tatillere götürdü hediyeler aldı ama bu içimdeki kurt günden güne eritti beni
Yazdıkların o kadar tanıdık geliyor kii özellikle 'bana engel olma sonra olmuyor diyorsun' kısımlarıSelam kızlar,
Dün akşam eve gittim kayınvalıdemı atlatıpdenemeye basladım parmakla denemedim aparatın 2.sini aldım elime birazını aldım baktım olmucak dedım kucuguyle denıyım onu rahatca ıcerı ıttım ama nasıl desem bır tek aparatın üstüne zeytinyağı sürmüştüm ve güzel kaydı biraz gidince orada bir yere çarptım ve acı duydum ılerı ıtemedım o yüzden ben uyusturup denıcem artık en azından rahatca kendıme kıyabılırım boyle gerçekten kıyamıyorum kendıme ıyıce ıtemıyorum kac gun oldu hala tamamını almıs degılım tabı oturup saatlerce calısma sansımda olmuyor yarım saat 15 dk arası vakıt ayırıyorum o da hep gozum saatte olarak geçiyor kendımı olaya kaptıramıyorum bugün yapım dedım mısafırım gelecek hergün bir bahane buluyorum kendıme dün gece esımle denedık bana artık benım esten kaynaklı sorunum oldugunu dusunmeye basladım reflu yastıgı almıs kı bosa para vermıs bence popoya yastık koymakla aynı ıslemı yapıyor bana göre neyse uzandım benımkı hıc yavas hareket etmıyor dur desem kalkıp gıdıyor hevesı kacıyormus pe.. o halını yıtırıyormus afedersınız ama daha ucu dahı tam gırmeden gel - git hareketi yapa yapa girmeye calısıyor o öyle yapınca canım yanıyor ve kendımı sıkıyorum nefes alamıyorum dur dıyorum benı durdurma dıyor dayan dıyor ıcımden tamam kızım hadı dayan belkı boyle olur dıyorum ama yok o oyle yaptıkca suratım düşüyor ıstemıyorum devam etmeyı sonuc yıne degısmedı..
dedım sen hıc benı hıc dıkkate almıyorsun sana nasıl olacagını anlatıyorum yıne dınlemıyorsun boyle canım yanıyor dıyorum o zaman alış dıyor ben zaten kendımı alıstırmak ıcın bıseyler yapıyorum sen onlarada manı oluyorsun nasıl alısım dıyorum az oncekı gıbı denerız alısırsın dıyor gelde çıldırma yok yani yok nasıl olması hakkında fıkrı yok. hiç benı dusunmuyor dusundugu tek sey oraya gırsın olsun bıtsın bin kere dedim bana vakıt ayır benımle ılgılen dırek yatakta yanıma sokulma sokuluyorsanda uzunca ılgılen ben senın gıbı degılım o noktoya bır dokunusla vs gelemıyorum dıye nefes olayını anlatıyorum boyle olması lazım senın sadece ıcıne ıtmen lazım gel-git tamamen grince yapılıcak diyorum ama yok yok yok anlamıyor anlamıyor biz bu kafayla yenemeyiz gibime geliyor
Ayrıca dediğine katılıyorum burada konuşmak bile iyi geliyor insana yalnız olmadığını biliyorsun görüyorsun tanışmasak da tanıdığımız çok insandan daha iyi geliyor buradaki arkadaşların mesajlarıöyle düşünen olmaz canım başına gelenler bile bir süre sonra olmamış gibi sana gülebiliyor buradaki arkadasları tanımıyorum ama bana eşimden bile daha çok yakınsınız ben bir arkadasım vardı bu tip olay yasamıstı ama 1 ay olmadan çözmüştü ben daha nişanlı bile değildim benımde olayım olunca kendımı soylemeden agzını aradım boyle bırsey yasamıstın sımdı nasıl falan dıye hıc ustune alınmamıstı hatta ınkar etmeye calıstı ben yanlış hatırlıyormusum bende belkı bır yontemı vardır dıye dusunmustum halbukı ama cogu kısı bunu kabullenmekten kacıyor
suan bende oyle hıssedıyorum aklıma gelen gordugum yazıları korkmadan cekınmeden paylaşıyorum cunku bılıyorum kı burada kımse bunu farklı algılamaz hepımız aynı yolun yolcusuyuz ve hepımız aynı yere varmayı ıstıyorz bu yolda onumuze çok taş çıkıcak çıkıyorda ama o taşlara çarpmamızı engelleyerek yolumuza bırlıkte devam etmelıyız burası banada güç veriyor kendımı kotu hıssettıgım de yada pes etmeye nıyetlendıgımde caydıran arkadaslar edındım o yüzden sanırım yensem bile burada baskalarına yardım etmekten gerı durmam
Egzersiz yapıyormusunBenim de dün yine olmadı başı bile girmedi çok acı hissettim ıslanma da çok iyiydi halbuki![]()
Bravooooo işte budurKızlar aklınızda olsun eşim üstteyken ben dizlerimi katladım kendime çektim yani sağ elle sağ bacağı sol elle sol bacağı sardım kendime çektim popoda yukarı kalkıo ozman kendi vajinama da öncesinde kayganlaştırıcı sürdüm parmakla içeriye de ulaştırdım jeli sonra pozisyonu aldım eşime de parmak sokarkenki yönü göstererek p.enisinde bu yönde iteceksin dedim ben yerleştirmedim bile o yerleştirdi az itti ben tabı baskı hissi hiç kendini çekmeden bana derin nefes al ver dedi ben nefesi verirken ıkındım o itti ben bida nefes verdim biraz daha itti ve hakikaten vajinaya girdigini hissettim o sekilde 4 5 nefes vermede her seferinde bi tık itti ve yuzde 70 i girdi tabi aşırı bir baskı hissi bende sakın çıkarma dedim bu baskı hissine alışayım dedim ama bikaç saniye anca tutabilio sonucta orda da malum sönüo velhasıl demek istediğim artık eşle deneme taktiğim kesinlikle bu ayakları elimle tuttugum için ayakla itemiyorum bacagı kendime cektiğim için vajina yukarı gelio yerleştirmesi kolay oluo ve nefes verirken ıkınınca kasları asla sıkamıyorsun vajina açılıyor.
Kesinlikle öyle ama enazından zorlarsam kendimi girdiğini tabi doğru pozisyonda net olarak gördüm şimdi yapacağım bir süre alışana kadar bu pozisyonda denemeler yapmak ve enazından deneme yapa yapa baskı hissi kaybolunca baska metotlarda da denerim. Ama artık inanıyorum bunu kesinlikle yeneceğim ha 3 gün 5 gün ama yeneceğim.Bravooooo işte budur
Ya adetten sonraki ilişkide bile baskı hissi oldu kolay degil içine bişe giriyor sonucta o hisse alışmak gerek onun için içinde bekletmek gerek hafif hafif gir çık yaparsa o %100 girer ve en azndan eşinde sönmez
Durumumu da biliyor çocuklara ne kadar düşkün olup ne çok bebek sahibi olmak istediğimi de biliyor canım işte Bile bile yaptığı için üzülüyorum amacı kesinlikle Canımı yakmak değil bundan Emin’im ama be olurdu biraz düşünceli olsaydıSenin durumunu bılıyor mu ? eğer bılmıyorsa kötü niyeti yoktur emin ol senın bebegın oldugunda sende en yakınlarına onun her anını gostermek ıstersın ben cok art nıyet hıssetmedım arkadasında canım hamılelıgıde anlatabılır o an yakın gormustur senı paylaşmak ıstemıstır senınde hosuna gıdecegını dusunmus olabılır esın doğru soyluyor evet şuan ben dahıl dıger arkadaslarında yolda cocuk gorurken ya da hamıle kadın gorurken cocuklarıyla gezen anne baba gorurken dusunduklerı hıssettıklerı aynı kıskanma degıl bu duydu özenmek bırazda sitem genelde ben görünce kendıme daha cok kızıyorum o bile yapmış sen hala yapamadın diyorum keşke herşey filmlerdeki gibi kolay olsa
Egzersiz yapıyormusun
Ne olursa olsun durumunu biliyorsa empati yapması lazım ki kendide bir süre bunu yaşamış belki seni kendine çok yakın gördüğü için bebeğini atmak istiyor olabilir ama senin durumunu bildiği için gözüne sokmadan yapsa sen zaten rahatsız olmazdın hatta sevinirdin ne güzel diye. Malesef insanlar böyle belkş biz yaşamasak bize de saçma gelcekti bu durumumuz ne bilimDurumumu da biliyor çocuklara ne kadar düşkün olup ne çok bebek sahibi olmak istediğimi de biliyor canım işte Bile bile yaptığı için üzülüyorum amacı kesinlikle Canımı yakmak değil bundan Emin’im ama be olurdu biraz düşünceli olsaydıo kadar çok seviyordum ki bu hareketlerinden dolayı soğudum yüzünü görmek istemiyorum
![]()
Kesinlikle şunu söyleyebilirm araya zaman girince hadi gel deneyelim diyince tekrar geliyor ve kasılıyorsun 2 parmakta rahatsan hiç sıkıntı yok egzersize ce denemelere devam et eşin biraz daha sabırlı olsun bence 2 parmağı aldıysan devamı da geliyor çorap söküğü gibi1,5 haftadır yapamıyordum adetten dolayı iki parmakta rahattım ama ara verince mi böyle oldu anlamadım kayganlaştırıcı da sürdüm eşim olsun artık demeye başladı sinir oldum kendi kendime yine