Kızlar dün gece bacaklarım aşırı ağrıdı eşim üstte ben altta deniyoruz rahatca giriyor ve çok zevk aldım sert şekilde git geller oluyor artık alıştım diyebilirim bepantol bir mucize krem gerçekten hiç tahriş olmadı başka şeye gerek yok ve eşim çok mutlu oldu onu böyle mutlu görmek beni çok mutlu etti vajinama tamamen boşaldı bebek istiyorum hemen hamile kalırım inşallah normalde ovulasyon takvimim 21 eylülü gösteriyodu ama eşim şehir dışında oldgu için olması haliyle gelince araya özlem girmiş olmalı ki hiç baskı hissim olmadı aşırı zevk aldım ve daha sert olmasını ben istedim resmen ya kac ay önce korkan ben şimdi tuhaf bi şekild e istiyorum çok garip hakikaten lütfen yenin hiç korkulacak bişey değil,aynı pozisyon olduğu için bacaklarım çok ağrıdı gerçekten vajina esnek bir organmış valla ilişkiden sonra aynadan baktım tekrar eski haline dönmüş penis te kalın sonuçta girdi sonuna kadar 2 saat içerde kaldı hareket ettirdi eşim ileri geri ve sonuna doğru sert yaptı hic açımiyor aksine siz istiyorsunuz garip gelecek ama durum bu kızlar şimdi gün sayicam hamilelik olur mu çünkü boşaldıktan sonra da bacaklarımı yukarı kaldırdım spermler yerine ulaşsın diye

inşallah nasipse gebelik olur inşallah dünku ilişki 4 aydır yaşadıklarimizin en güzeliydi ve en uzunuydu acı kesinlikle yok başlarda baskı vardı ama yapınca ve penisin tamamı girince o his te kayboluyor bi de benim reglim girmişti araya bayağı oldu ama güzel oldu çok şükür çok mutluyum ben de bu illeti 11 ay yaşadım 4 ay önce yendim keşke doktora o kadar para dökmeseydik salak gibi sahiden de bu iş insanin beyninde bitiyor çünkü yarı yendigimde penisin yarısı giriyordu tamamı girmez diye beynimi sartlandirmistim ama tamamının girdiğini görünce bişey olmadığının farkına varınca daha çok istiyor ve daha çok hoşuna gidiyor. Inşallah bebek istiyoruz çalışmalar başladı hayırlısıyla ve sağlıkla gelir inşallah herkese dua ediyorum inşallah herkes yener ve yaşamayan bilemez bunu da biliyorum çok korkaktim ama bu işin sırrı gerçekten nefes ve kegel kim ne derse desin anestezik kremleri ben de kullandım ama 2 ay önce bıraktım hem alışalım diye hem de onu sürdüğümüzde sanki zevk alamıyordum sonra sadece beyaz vazelin ile denedik öncesinde de bebeyagi sürüyordum kolayca giriyordu şimdi ise bepantol çok çok iyi zararı da yok bikac defa da hiçbişey sürmeden soktuk yarim saat filan ön sevişme yaptık sonra vajinanın ıslaklığı yeterli geldi Rabbim öyle yaratmış ki kendimizi korkutmuşuz boşu boşuna her şekilde giriyor sıra hayırlı ve sağlıklı salih evlatlar da inşallah Hayırlı haberleri sizlerle paylaşıcam Allah'ın izniyle