- 20 Ocak 2018
- 89
- 70
- 18
- 30
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #235.921
Merhaba canlar. Beni belki hatirlayanlar vardir. Gecen sene bu zamanlar nerdeyse sabahtan aksama kadar bu sayfayi takip ediyordum destek ariyordum. Aklima takilan seyleri ogrenmeye calisiyordum. Esimin dogum gunu bu ayda. Dogum gunune kadar vajinusmusu yenip onu sevindirecegim diyordum. Ama maalesef yapamadim... aynanin karsisina gecip kendime anlatiyordum korkmamam gerektigini, beynimi inandirmak istiyordum ama becerememistim. Esim baslarda hicbisey demiyordu aksine hep anlayisla karsiliyordu. Ilk parmak egzersizimi esimle yaptim. Daha dogrusu esimin en kucuk parmagiyla. Alabildim diye o kadar sevinmistim ki hem guluyor hem agliyordum. O gun eyeliner’ime pecete dolayip, strecleyip onunla da denedik. Onu da alabildim Allahin izniyle. Bu arada bunlari yaparken mefes egzersizini unutmadim. Nefes verirken ittirdi esim. Sonraki egzersizlerimi kendi parmaklarimla yapmaya basladim. Bir parmak iki parmak uc parmak diye.. bu arada ben deligin nerede oldugunu bilmiyordum baslarken. Aynaya bakarak yapamadim. Sadece nefes alip verirken parmagimi oraya koydum ve ittirdim ve oyle buldum.. 3 parmaktan sonra esimle denemek istedim cunku biraz guven gelmisti ama hala korkularim vardi. Denememiz basarili olmadi, esim de cok uzulmustu, hatta ilk kez hala atlatamadin mi baya zaman oldu dedi.. ve bana cok dokundu.. ertesi gun daha da hirsli oldum ve ertesi gun yani ocak ayinda, evliligimizin 6. ayinda Allahin izniyle atlattim. Cok sevindim... Esime tesekkur ettim anlayisla karsiladigi icin. Kizlar demem o ki pes etmeyin. Ama tabi ki strese girmeyin. Sadece bi zorlugu atlatacaginizi ve ne kadar guclu oldugunuzu dusunun. Allah bize bunu verdiyse bizim yapabilecegimizi, kaldirabilecegimizi bildigi icin bize vermistir. O yuzden cabalayin. Aglamadan aksine rahat kafayla sevdiginiz biseyi yaparcasina yapin egzersizleri. Soylemesi kolay demeyin ben de yasadim. Canimi cok seven biriyim.