Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhaba ben de de senin gibi olmuştu ama penisi yinede alamıyordum parmak ileri gitmediği için yeterince beynim ikna olmamış demekki aparat aldım ilk 3 boyu rahat soktum 4 te biraz zorlandım o da sanırım gözüme büyük geliyordu burda itmiyorsun dediler bi iki uğraştan sonra ittim şükür sonrasında da yendim zaten
Cevapladıgınız ıcın tesekkur ler peki biraz parmak egzersizine devam ettiniz mi ben ilk defa denedim de

Kız sen 3 parmak bile yapmıssın ilk 2 boy sana çerez gelcek korkma ittir ittirince acaba nereue gidiyo deme o yolunu buluyor :KK70:

kızçee nasıl gidiyor alıştınmı iyiceeee
Ooo falloş oldu diyomuşum valla canım girişte hiçbir ağrı sızı baskı yok git gel de iyi gidiyor şimdilik sadece az daha hissizleşip zevk almaya bakmam lazım çünkü şuan hala psikolojikmen içime giren şeye alışıyorum ana diğeri de yakın inşallah senin ne alemde

Ooo falloş oldu diyomuşum valla canım girişte hiçbir ağrı sızı baskı yok git gel de iyi gidiyor şimdilik sadece az daha hissizleşip zevk almaya bakmam lazım çünkü şuan hala psikolojikmen içime giren şeye alışıyorum ana diğeri de yakın inşallah senin ne alemde
Kuzum zevk işine zamanla bakarsın önce p... bi girsin de dene bence artık

Sprey mi daha etkili emla mi cnm acaba bilen var mı kızlar?
Bence ikisiylede yapmayın vallahi acı yok yeterki aparatları boy boy sokmaya alıştırın şimdi ağzının içi boş değil mi sımsıkı dudaklrını kapat bak bişi sokmaya çalış sokamazsın vajina da öyle içi boş ama biz ağzını sıkıyoruz

O zaman ben sorumu sorayım sana :KK48:tamamı rahat şekilde giriyor mu canım,bir de hangi pozisyonda daha rahatsın:olamaz:
evet tamamı giriyor ve çok rahat giriyor sadece git gel yaparken sırt üstü daha kasıyorum hala kendimi buyüzden bi baskı oluyor kasmaktan yorulup kasmayı bırakıyorum bu kez bakıyorum baskı falan yok. Ama net bi şekilde en rahat olduğum pozisyon ben üstteyken eşim uzanıyorken o zaman sıfır kasma sıfır baskı

evet tamamı giriyor ve çok rahat giriyor sadece git gel yaparken sırt üstü daha kasıyorum hala kendimi buyüzden bi baskı oluyor kasmaktan yorulup kasmayı bırakıyorum bu kez bakıyorum baskı falan yok. Ama net bi şekilde en rahat olduğum pozisyon ben üstteyken eşim uzanıyorken o zaman sıfır kasma sıfır baskı
Sağ ol kuzum :KK19:

Kozlar ben spreye çok bel bağladım sıkıp sıkıp girdim ilişkiye meğer uyuşma gerçekleşmeden deniyormuşum. Son denemede spreysin deneyelim dedik gene aynı duygu oldu yani acısı o kadarcıkmış haa ama bana cesaret verdi mi verdi.
Ben sevmiyorum uyuşturmayı rahatsız bi his veriyor ama isteyen kullabilir etkili oluyor

Ben o zaman bebe yağıyla başlayayım yarın eğer bi aksilik olursa yarın sabah 10-11 itibarıyla işbaşı yapınca size yazıcam mutlaka zaten :KK24: artık burası da yetmeyecek whatsapp grubu falan açıcaz bu gidişle kızlar:KK70:

Bebe yağı çok iyi kurumuyor bir zararı da yok paraben falan içermiyor kayganlaştırıcılar çabuk kuruyor ilk girişte cok işe yarıyor ama aparatı sok çıkar yapınca kuruyor gerçi ozmanda vajina kendi sıvısını salgılıyor aslında da ben yinede garantiye alıyorum

Bebe yağı çok iyi kurumuyor bir zararı da yok paraben falan içermiyor kayganlaştırıcılar çabuk kuruyor ilk girişte cok işe yarıyor ama aparatı sok çıkar yapınca kuruyor gerçi ozmanda vajina kendi sıvısını salgılıyor aslında da ben yinede garantiye alıyorum
Bi de aparatın ucunda plastiğin birleşme yeri var o zarar vermiyor dimi

Üstte ben cesaret edemiyorum yaa sanki daha fazla yanacak gibi geliyor bana

Kozlar ben spreye çok bel bağladım sıkıp sıkıp girdim ilişkiye meğer uyuşma gerçekleşmeden deniyormuşum. Son denemede spreysin deneyelim dedik gene aynı duygu oldu yani acısı o kadarcıkmış haa ama bana cesaret verdi mi verdi.
Ya bazen deneme yaparken spreysiz parmak 'la yapmaktan daha rahat geliyor p.. le yapmak yani tamam yanıyorum başı girsede ama parmak daha çok can yakıyor sanki..

Back
X