Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Sabah 3 ve 4 ü almayı denedim ama aklım o kadar dolu ki hiç konsantre bile olamadım eşime olan öfkem halen daha geçmedi hele gece söyledikleri gel beni döv dercesine etki yarattı bende ben sakin görünüyorum ama kızdığımda resmen içimden bir canavar çıkıyor yani o evde elime ne geçerse kafasına atmamak için kendimi zor tuttum desem yeridir şu nefes alıp vermede olmasa sakinleşemezdim.. Spreyi eve getirdiği günden beri pazar denicez diyip beni durdurdu hafta içi neyse dedim tamam bende o zamana kadar şu aparat işini çözerim c.tesi burada arkadasın sprey deneyimini okuduktan sonra dur ya bende bı denıyım bakalım olucak mı gercekten dedım ve ucunu sonuna kadar sokup fıslattım o sayede 3 ve 4. aparatı almayı başardım yani o kadar güvenım gelmıstı kı kendıme ılk etapta spreyle yaparız sonra ben aparatla calısmalara devam ederım sorun ortadan kalkar hayallerı kurmaya basladım. c.tesi 3e 4e kadar oturduk ha yanasır dıye dıye sabah ettık hıc oralı olmadı o adım atmayınca bende olmaz dıye korkup yanasamadım pazar aksamı denıcez nasıl olsa dedım dun aksam denemeye hazırlanırken sunu fark ettım ben esımleyken gercekten stres oluyorum yapabıldıgım seylerı bıle yapamıorm spreyın ucunu zar zor soktum ıcıme ılerletemedım dedm sen bı cıkar mısın ben senı cagırınca gel ofladı pufladı gıttı o gıder gıtmez rahatca aldım ıcıme bol bol fıslattm bır sorun cıkmasın dıye kac kere fıslattım bılmıyorm ıcıne dısına her yerıne sıktım neyse yanma hıssı gecınce esımı cagırdım geldı ıste ee dedm bısey takmıcak mısın yok sende uyusunca ne anlamı kalcak kı uyusturmadan deneseydık o halde bısey olmaz dedı gel sen dedı benı ustte cektı ben boyle rahat edemıorm sen gec ustte dedım yok yok edersın dedı daha vajınaya deger degmez sertlık gıttı zaten kızgınca baktım yuzune hoba bı daha onla ugrastım falan yıne sertlestı ama yıne aynısı oldu dedm bosver denemeyelım hıc benı dınlemıosn ne desem tersını yapıosn sonra parmak denemeye calıstı soktu neyse sankı ıcını kasıo gıbı yapıyor kı o zamanda hıssettım cunku spreyın etkısı gecer gıbı olmustu neyse o takıldıgım kısıma geldı bır anda ıttı parmagını ılkıldım resmen neyse soktu parmagını sonra cıkardı hızlıca o bıle canımı yaktı cunku aparatı bıle cıkarırken ben cok yavas cıkarıorm vajına sardıgı ıcın.. neyse dedım sustum.. bu sefer bak oldu dedı bende hesapladın mı kac sanıye yada kac dakıka surdu gırmesı dedım ıste senın penısınde bu hızla anca gırer oyle senın bekledıgın gıbı sıpp dıye gırmez sen bunu anlayamadın hala dedım ben o kadar bekleyemem dedı sana dur dedgmde dursan ılerle dedıgımde ıtsen bu kadar seye bıle gerek kalmıck belkıde cozucez bu olayı dedm bana dur dememelısın bana daha hızlı daha hızlı demelısın dedı yahu o soz gırıste mı soylenır he daha ıcıne gırmeden neyın hızından bahsedıyorsun kı sen o ıcerı gırıp gel gıt yapmaya baslayınca soylenılır ben burada onu ıcıme almak ıcın ugrasıorm senı gaza getırmeyı dusunemıorm kı senın benı gaza getırmen lazım ben sana dur dedgm an ya sertlıgın gıdıo ya sen gıdıosn dedım uzun sure sert kalsn ıstıosan benımle o anda ugrasman lazım dedı senle mı ugrasım kendımı mı kontrol edeyım ben sana ılac al dedım almadın o seyı tak dedm takmadın senı en sonunda kolundan tutup bı terapıste goturucem sen ancak bu sekılde benı anlayıp duzeleceksın hatta altına ımzamı atarım kı orada kı doktor benı tebrık edecek sen bu ısı asagı yukarı cozmussun dıcek senden daha bılgılı oldugumu da goreceksın dedım doktora gıtsek acaba orayı esnetme amelıyatı yapar mı dedı orada bende fılm koptu ne amelıyatı senın kafanı degıstrmen lazım hayat kadınlarının vajınası bıle senın hayal ettgn esneklıkte degıldır emın ol dedm oyle bır sanıyede komple gırecek bısey yok uzun sene evlı kalanlar sorunsz cınsel hayatı olanlar bıle bunu hemen yapamaz once bunu aklına sok sonra konusalm dedm amelıyat mıs ıstesen oraya kolun bıle gırer haberın yok bebek cıkıo ordan bebek ne amelıyatı dıyorsn sen ben terapıstten bahsedıorm bu ısı adam akıllı sana anlatması için yanlısı gormen ıcın dedm tamam yarın dedgn gıbı denerız dedı ve oyle suratı asık yattm

Canım benim öyle güzel anlatmışsın ki ve gerçekten sen işi çözmüşsün bence de. Yazını okurken eşinde acaba sertleşme sorunu var da erkeklik gururu yapıp başarısız görünmemek için mi kontrolü sana bırakamıyor diyordum ki sen kendin de aynı noktaya gelmişsin. Bi kere bu bilinçte olman şahane bir şey. Kendini keşfetmişsin hatta durumu aşıp eşinin bile neden böyle olduğunu çözmüşsün. Bu emeğin ve çaban çok kıymetli. Kendin yetmemiş bi de eşinle uğraşıyorsun. İnşallah emeklerinin karşılığını alacaksın. Bak bakalım, biraz masaya yumruğunu vur, biraz tavrını koy, zorla. Baktın olmuyor gerçekten sırf eşin için bi terapiste gidersiniz. İnsan kendisi istemedikçe çaba harcamaz, değişmez. Sen çok zorlanırsan bi de eşini yola getirmekle zaman kaybetme, topu terapiye pasla. Onlar sonuçta doktor ve daha profesyonel yaklaşacaklardır, sen ikna edemezsen onlar çözsün.

Bunun bi hastalık olduğunu anlamıyor mu acaba? Yani nasıl grip olunca ilaç alıyoruz, ne bileyim dişimiz ağrıyınca diş çektiriyoruz. Ya da dişimiz düşünce yerine implant yapılıyor, farklı bi malzemeyle yaşıyoruz ağzımızda. Bu da öyle bir şey, bi hastalık. Tek çözümü egzersiz. Parmak zorsa aparat sokarsın. Bunu neden anlamıyor?
bende bılmıyorum canım hala hastalık oldugunu ve aparatın cozum oldugunu kabul etmıyor o bı kabul etse hadı etmesın dıorm barı benı dınlese sorun kalmıck o yuzden onunla doktora gıtmeyı cok ıstıorm o ıse amelıyattan bahsedıo :)

Onlar karşıdan.baktığı için her şey çok kolay geliyor bi anlasalar bizim neler yaşadığımızı nasıl çabaladığımızı anlıycaklar ama anlamıyorlar bide benimki diyor ki ben en başta demiştim sen kabul etmemiştin vajinismus olduğunu hakkaten de demişti de ben kondurmuyordum be adam madem diyorsun o zaman tedavi yoluna niye gitmiyon ben hastalık bu diyince saçmalık bence tedavisiz de halledersin aparatlar gereksiz diyip duruyordu gel de sinir olma :KK34: ya inşallah olur da biter artıkk
benım kı ıse bunu kabul etmıo aksıne ben basından berı hastalık oldgnu ve tedavıyı aparatları anlatıorm bana mısın demıo ıste neden boyleler anlamıorm ama sen bı denesen olup bıtıcek yarın bakacgz oldu kızlar cok kolaymıs dıyeceksn canım :) denemekten kacma

Anlıyorum canım benim. Benim de acaba bi sorun mu var diye sırf bu problem için gittiğim özel bi kadın doğumcu (kendisi de kadındı ve deli para alıyor) senin kızlık zarın geride ve kıvrımlı (o nasıl oluyorsa), sen asla normal doğum yapamazsın, girmez tabii bu halde, önce parmaklarınla genişlet, hala olmazsa gel biz zarını alalım demişti. Ben ağlaya ağlaya çıkmıştım muayenehaneden. Ki o koltuğa titreye titreye uzandığımı da gördü, popomu geri çekiyorum diye bi de söylendi falan. İlk muayenemdi. Vajinismusmuş, kegelmiş, nefesmiş hiç bi şekilde bilgilendirmedi. Para kazanmaya baktı. Sonraki gittiğim doktor ise durumu anlatınca gayet güler yüzle ve sakince muayene edip hiç bi sorunun yok, her şey olması gerektiği gibi, ayrıca normal doğum yapıp yapamayacağına şimdiden nasıl karar veriyormuş, ona hamileliğin son haftaları karar verilir demişti. İçimi rahatlatmıştı. Dediğin gibi ben de üye olana kadar savsaklıyordum, ilk kez şu dönem bu kadar aktif ve hırslı çalışıyorum :)
Benim en yakın arkadaşım doktor ama bunlar nasıl doktor ben anlamıyorum yakışmıyor doktorluk etiğine bu tavırlar. İntihar edenler bunalıma girenler boşanmayı düşünen ve boşananlar neler neler yaşıyor insanlar bunun yüzünden ama onların bu halini görünce daha da sinir oluyorum çok ayıp. Son gittiğim doktor çok iyiydi sağolsun hakkını yemem ama eşim istemedi kaldı öyle. Biz de kendi kendimizin doktoru oluyoruz mecburen ama böylesi de güzel yaşaya yaşaya anatomimizi çözdük öğrendik. Az kaldı çok az kaldı başarıcaz:sampiyon:

Eşim 4-5 gündür hastaydı gece bir anda yaklaştı ve deneyelim dedi hayır dedim beynim kabul etmedi bir anda üstüne almak istedi Yok o pozisyonu beynim asla kabul etmiyor denemeyecek olduğumuz halde hemen inmek istedim Zehra’yı çok iyi anlıyorum ben yenmiş olduğum halde hala bi ön hazırlığa ihtiyaç duyuyorum gecenin bir yarısı p... vajinama alamadım. Yenen arkadaşlar bu korkaklık devam ediyor mu böyle

Erkekler hep penislerinin kendilerinden bağımsız çalıştığı geyiğini yaparlar ya, vajina da öyle. Zihnin istemiyorsa koca penis alan sen, küçücük kulak çubuğu bile alamazsın. İstersen normal yolla üç çocuk doğur zihnen hazır değilsen içeriye asla bi şey girmez. O gün canın sıkkınsa, ilişkiye odaklanamadıysan, önhazırlığı tam yapmamışsanız, tam ıslanmamışsan, o kafaya girmemişsen her kim olursa olsun çok zorlanır. Yenmiş de olsan aşmış da olsan bu böyle. İlişkiye girebilen arkadaşımın cümleleri bunlar. Ben o akşam çok istekli değilsem girişte de yaparken de zorlanıyorum diyor ki 5-6 senedir düzenli bi cinsel hayatı var ve hiç bi zaman vajinismus sorunu yaşamadı kendisi.

Kızlar ben cumartesi terapistte gittim .Eşimi de zar zor ikna ederek Yarın ilk terapiyi alıcam .Ve doktor o kadar inandırdı ki yapabileceğime parmak egzersizi aparat falan yok .hipnoz ve bilinçaltı yapılandırma ile tedavi edecek .Tamamen beyinde bilinçaltında bittiğini söyledi

Benim en yakın arkadaşım doktor ama bunlar nasıl doktor ben anlamıyorum yakışmıyor doktorluk etiğine bu tavırlar. İntihar edenler bunalıma girenler boşanmayı düşünen ve boşananlar neler neler yaşıyor insanlar bunun yüzünden ama onların bu halini görünce daha da sinir oluyorum çok ayıp. Son gittiğim doktor çok iyiydi sağolsun hakkını yemem ama eşim istemedi kaldı öyle. Biz de kendi kendimizin doktoru oluyoruz mecburen ama böylesi de güzel yaşaya yaşaya anatomimizi çözdük öğrendik. Az kaldı çok az kaldı başarıcaz:sampiyon:
canım kadın doguma mı gıttın esınle yoksa terapıst mıydı bende onu zorakı goturmek ıstıorm anlaması ıcın ama bı yandan da ya karsımıza cıkan kısıde onun kafasında olursa endısesı tasıyorum :)

Erkekler hep penislerinin kendilerinden bağımsız çalıştığı geyiğini yaparlar ya, vajina da öyle. Zihnin istemiyorsa koca penis alan sen, küçücük kulak çubuğu bile alamazsın. İstersen normal yolla üç çocuk doğur zihnen hazır değilsen içeriye asla bi şey girmez. O gün canın sıkkınsa, ilişkiye odaklanamadıysan, önhazırlığı tam yapmamışsanız, tam ıslanmamışsan, o kafaya girmemişsen her kim olursa olsun çok zorlanır. Yenmiş de olsan aşmış da olsan bu böyle. İlişkiye girebilen arkadaşımın cümleleri bunlar. Ben o akşam çok istekli değilsem girişte de yaparken de zorlanıyorum diyor ki 5-6 senedir düzenli bi cinsel hayatı var ve hiç bi zaman vajinismus sorunu yaşamadı kendisi.
o sozu bana da buradakı kadın demıstı 10 yıllık evlıyım hala zorlanırım bır anda gırıs olmuo ya benle cok ugrasması lazım yada benım aklmda olması lazım demıstı ben esımın ılk sanıyede gırmesını bekledgnı falan soyledgmde oyle bırsey mumkun degıl demıstı

Kızlar ben cumartesi terapistte gittim .Eşimi de zar zor ikna ederek Yarın ilk terapiyi alıcam .Ve doktor o kadar inandırdı ki yapabileceğime parmak egzersizi aparat falan yok .hipnoz ve bilinçaltı yapılandırma ile tedavi edecek .Tamamen beyinde bilinçaltında bittiğini söyledi
hangı doktor o canım

canım kadın doguma mı gıttın esınle yoksa terapıst mıydı bende onu zorakı goturmek ıstıorm anlaması ıcın ama bı yandan da ya karsımıza cıkan kısıde onun kafasında olursa endısesı tasıyorum :)
Jinekolog kadın ama bu işte uzmanlaşmış canım sırf buna bakıyor bildiğim kadarıyla çünkü klinik orası üç doktor var birisi de benim gittiğim. Yok bu alanda uzman birine gidersen eğer kesinlikle o kafada olmaz. İstanbulda olmasan kesin git derdim ona

Yok canım aksine bende çok istekliydim ve sulanmam da çok iyi olmuştu ama yatağa uyumak amacıyla girdim ya sevişme sonrası hadi deyince hayır dedimbir anda başka şekilde tatmin olduk ama tamam hadi yapalım şunu diyemedim çünkü ben tören düzenliyorum resmen yastığım çarşafım kremim eldivenim sanki amaliyata girecek gibi fiziki şartlar tamamdı ama psikolojik olarak rahatsız oldum eski düzen hallettik işi hatta eşim dalga geçti vay arkadaş yendik hala eski yöntemlere devam diye:KK70::KK74:

İkinci vemcaine denememi paylaşıyorum arkadaşlar :)

Dün gece ikinci kez spreyle denemek istedim. İlkinden spreyin yaktığını bildiğim için tedirgindim ve bu tedirginlik anında vajinaya yansıdı. Minicik sprey çubuğunu size yemin ederim 2 cm bile ilerletemedim :KK48: Ben de ilk boy aparatın çevresine sıktım ve aparatı soktum, tamamını alamadım, gittiği yere kadar (yaklaşık 2 işaret parmağı boğumu) ittirdim, bekledim, hafif uyuşunca çıkardım. Sonra sprey çubuğunu tekrar soktum, zehra söylediğin gibi baktım ittikçe gidiyor, tamamını yolladım içeriye, buna çok sevindim :) Ve bir iki fıs sıktım. İlk boy aparatı tekrar aldım, tamamını ittirdim. Sonra ikinciyi aldım ama ilk sprey denememdeki kadar ilerlemedi, yarıda kaldı. Ben de zorlamadım. Çünkü amacım uyuşuk halde daha ileriye daha kalın bi aparat sokmak değil, uyuşukluk geçince en küçük boyu rahatça git gel yapabilmekti. Birinciye geri döndüm ve yaklaşık yarım saat, uyuşukluk geçene kadar, bekledim. Beklerken 2-3 dkda bir git gel yaptım, çıkardım geri ittim, içimde döndürdüm, daireler çizdim. Her seferinde uyuşukluk geçtiği için giderek daha da hissetmeye başladım. Amacım da buydu zaten. Sonlara doğru kendimi en rahat nasıl ittiriyorum, en rahat o takıldığım yeri nasıl geçiyorum, bunu anlamaya zorladım. Yani yönünü keşfettim. Arkadaşlar ben takıldığım yerde tamamen yanlış yöne ittirmek yüzünden takılıyormuşum. Şimdi ilk sokarken, evet popoya doğru eğimli vajina, o yüzden küçük dudakların arasından aşağı doğru kaydırarak ilk girişi sağlamam gerekiyor. 1-2 cm girince biraz, aparatın tuttuğum ucunu vajinama dik gelecekmiş gibi indirmem gerekiyor, çok az yaklaşık 1 cm daha ilerlesem işte o takıldığım, açık yaraya dokunuyormuşum hissi veren yere geliyorum. Hah tam orada ben hep aşağı yöne ittirerek sokmaya çalışıyordum. Tam tersiymiş. O noktada aparatı tuttuğum ucu biraz daha aşağı indirdim, tuttuğum kısım popo deliğine doğru indi yani, aparatın içerideki ucu da hafif yukarı kalkmış oldu. O şekilde itince böyle bir yerden geçiyor gibi geliyor. (Bu aşamaya gelen arkadaşlar, sizde de oluyor mu o his?) Nasıl anlatsam, böyle bi engelden kurtulup rahata çıkıyor gibi, bir şeyin içinden kurtuluyor gibi, perdeyi aralayıp içinden geçip düzlüğe çıkıyor gibi. Ay umarım düzgün anlattım. Orayı geçince aparat otomatikman yerleşiyor, kendi yolunu bulup ilerliyor. Ve orayı geçince aslaaa ama aslaa hiç bir şey hissetmiyorsunuz, içinizde hiç bir şey yok gibi oluyor. Ama tam o geçilen yerde gezdirince aparatı, bi rahatsızlık veriyor, hoşuna gitmiyor orada durması. Bunu görsellerle anlatmaya çalıştım. 1 numaralı yönle ilk giriş, sonra 2 numaralı adım, tuhaf hissettiren geçemediğim yere gelince de 3 numaralı yöndeki gibi yaptım. Tık diye geçti bi yerden. Sonra otomatikman 2 numaralı adımdaki gibi yerine yerleşti aparat. İkinci görselde yeşille daire içerisine aldığım yer var. Orası işte takıldığımda aşağı bastırırsam canımı acıtan yer. Bu görsel anlatmak istediğimi çok net anlatıyor. Sanki bir tepe aşıyormuş gibi hissediyorum orada. Spreyin etkisi tamamen geçti, ben o gazla çıkardım çıkardım bi daha ittim aparatı, iyice yönünü belleyeyim diye.

Demem o ki ilk vemcaine deneyimim, takıldığım yerde vajinamın bitmediğini, ileride bi sürü yol olduğunu, penis uzunluğunda her şeyi alabileceğimi anlamam konusunda beni ikna etti. Evet uyuşuktum tamamen ama anatomik bi sorunum olmadığına ikna oldum. İkinci sprey denemem ise içeriye rahatlıkla hissetmeden bi aparat sokup, onu orada bekletip, uyuşukluk geçince hazır içeriye soktuğum aparatla ortamı keşfetmeme yardımcı oldu. En ama en önemlisi yönünü buldum. Resmen aylardır yanlış yöne itiyormuşum. Bir sonraki denememde spreyi direkt değil, aparata çook hafif sıkıp, birinci aparatı sorunsuzca ve minimum uyuşuklukla gir çık yapmayı planlıyorum. Cesareti olmayan arkadaşlar, bu şekilde denemeler yaparsanız inanın yenmemeniz için tek bir sebep bile yok.

Ufak bir not: tüm bunları yatarak ve popo altımda minik bir yastıkla yattım. Popoyu tam kaldırmadan, sanki vajina girişini çook hafif yukarı yönlendiriyor gibi yapınca o takıldığım, yeşille işaretlediğim acıtan yer %80 hissedilmiyor. Tamamen popoyu yastıktan kaldırıp köprü hareketi yapar gibi olmaktan bahsetmiyorum. O zaman popo kaslarını sıkıyorsunuz. Çok çok hafif, sanki girişi görmeye çalışıyormuşsunuz kendinize yaklaştırıyormuşsunuz gibi hafifçe kaldırın, popo yine yastıkta, sadece yolu biraz rahatlatmak amaç, oraya baskı uygulamamak, orayı sıkıştırmamak. Öyle yapınca minimum hissettim o geçişi.

Yine çok uzun oldu kusura bakmayın ama amacım her deneyimimi paylaşıp bi kişiye olsun yeni bi kapı açabilmek.

Yok canım aksine bende çok istekliydim ve sulanmam da çok iyi olmuştu ama yatağa uyumak amacıyla girdim ya sevişme sonrası hadi deyince hayır dedimbir anda başka şekilde tatmin olduk ama tamam hadi yapalım şunu diyemedim çünkü ben tören düzenliyorum resmen yastığım çarşafım kremim eldivenim sanki amaliyata girecek gibi fiziki şartlar tamamdı ama psikolojik olarak rahatsız oldum eski düzen hallettik işi hatta eşim dalga geçti vay arkadaş yendik hala eski yöntemlere devam diye:KK70::KK74:

Ben de egzeriszler de öyle oluyorum. Kendimi hemşire gibi hissediyorum hatta, elli tane alet edevat bir şeyler bir şeyler yanı başımda :-) Olacak olacak, bi süre sonra eski düzenle halletmeyi biz istemicek hale gelicez :)

2165BD8A-9134-42F7-A903-E850F792A886.webp
35D03C7F-EEF0-418C-8749-91A58C9996ED.webp
Ay az önceki mesaja görsel eklemeyi unutmuşum. Buraya ekliyorum.

Jinekolog kadın ama bu işte uzmanlaşmış canım sırf buna bakıyor bildiğim kadarıyla çünkü klinik orası üç doktor var birisi de benim gittiğim. Yok bu alanda uzman birine gidersen eğer kesinlikle o kafada olmaz. İstanbulda olmasan kesin git derdim ona
Benmde esime adam akilli anlatck birine ihtiyacm var aparat vs astigimi dusunuorm sadece 4le alistrma yapmaya devam etmeliym esim boyle oldukca yaptklrm cop oluo o yuzdn doktr sart bize

İkinci vemcaine denememi paylaşıyorum arkadaşlar :)

Dün gece ikinci kez spreyle denemek istedim. İlkinden spreyin yaktığını bildiğim için tedirgindim ve bu tedirginlik anında vajinaya yansıdı. Minicik sprey çubuğunu size yemin ederim 2 cm bile ilerletemedim :KK48: Ben de ilk boy aparatın çevresine sıktım ve aparatı soktum, tamamını alamadım, gittiği yere kadar (yaklaşık 2 işaret parmağı boğumu) ittirdim, bekledim, hafif uyuşunca çıkardım. Sonra sprey çubuğunu tekrar soktum, zehra söylediğin gibi baktım ittikçe gidiyor, tamamını yolladım içeriye, buna çok sevindim :) Ve bir iki fıs sıktım. İlk boy aparatı tekrar aldım, tamamını ittirdim. Sonra ikinciyi aldım ama ilk sprey denememdeki kadar ilerlemedi, yarıda kaldı. Ben de zorlamadım. Çünkü amacım uyuşuk halde daha ileriye daha kalın bi aparat sokmak değil, uyuşukluk geçince en küçük boyu rahatça git gel yapabilmekti. Birinciye geri döndüm ve yaklaşık yarım saat, uyuşukluk geçene kadar, bekledim. Beklerken 2-3 dkda bir git gel yaptım, çıkardım geri ittim, içimde döndürdüm, daireler çizdim. Her seferinde uyuşukluk geçtiği için giderek daha da hissetmeye başladım. Amacım da buydu zaten. Sonlara doğru kendimi en rahat nasıl ittiriyorum, en rahat o takıldığım yeri nasıl geçiyorum, bunu anlamaya zorladım. Yani yönünü keşfettim. Arkadaşlar ben takıldığım yerde tamamen yanlış yöne ittirmek yüzünden takılıyormuşum. Şimdi ilk sokarken, evet popoya doğru eğimli vajina, o yüzden küçük dudakların arasından aşağı doğru kaydırarak ilk girişi sağlamam gerekiyor. 1-2 cm girince biraz, aparatın tuttuğum ucunu vajinama dik gelecekmiş gibi indirmem gerekiyor, çok az yaklaşık 1 cm daha ilerlesem işte o takıldığım, açık yaraya dokunuyormuşum hissi veren yere geliyorum. Hah tam orada ben hep aşağı yöne ittirerek sokmaya çalışıyordum. Tam tersiymiş. O noktada aparatı tuttuğum ucu biraz daha aşağı indirdim, tuttuğum kısım popo deliğine doğru indi yani, aparatın içerideki ucu da hafif yukarı kalkmış oldu. O şekilde itince böyle bir yerden geçiyor gibi geliyor. (Bu aşamaya gelen arkadaşlar, sizde de oluyor mu o his?) Nasıl anlatsam, böyle bi engelden kurtulup rahata çıkıyor gibi, bir şeyin içinden kurtuluyor gibi, perdeyi aralayıp içinden geçip düzlüğe çıkıyor gibi. Ay umarım düzgün anlattım. Orayı geçince aparat otomatikman yerleşiyor, kendi yolunu bulup ilerliyor. Ve orayı geçince aslaaa ama aslaa hiç bir şey hissetmiyorsunuz, içinizde hiç bir şey yok gibi oluyor. Ama tam o geçilen yerde gezdirince aparatı, bi rahatsızlık veriyor, hoşuna gitmiyor orada durması. Bunu görsellerle anlatmaya çalıştım. 1 numaralı yönle ilk giriş, sonra 2 numaralı adım, tuhaf hissettiren geçemediğim yere gelince de 3 numaralı yöndeki gibi yaptım. Tık diye geçti bi yerden. Sonra otomatikman 2 numaralı adımdaki gibi yerine yerleşti aparat. İkinci görselde yeşille daire içerisine aldığım yer var. Orası işte takıldığımda aşağı bastırırsam canımı acıtan yer. Bu görsel anlatmak istediğimi çok net anlatıyor. Sanki bir tepe aşıyormuş gibi hissediyorum orada. Spreyin etkisi tamamen geçti, ben o gazla çıkardım çıkardım bi daha ittim aparatı, iyice yönünü belleyeyim diye.

Demem o ki ilk vemcaine deneyimim, takıldığım yerde vajinamın bitmediğini, ileride bi sürü yol olduğunu, penis uzunluğunda her şeyi alabileceğimi anlamam konusunda beni ikna etti. Evet uyuşuktum tamamen ama anatomik bi sorunum olmadığına ikna oldum. İkinci sprey denemem ise içeriye rahatlıkla hissetmeden bi aparat sokup, onu orada bekletip, uyuşukluk geçince hazır içeriye soktuğum aparatla ortamı keşfetmeme yardımcı oldu. En ama en önemlisi yönünü buldum. Resmen aylardır yanlış yöne itiyormuşum. Bir sonraki denememde spreyi direkt değil, aparata çook hafif sıkıp, birinci aparatı sorunsuzca ve minimum uyuşuklukla gir çık yapmayı planlıyorum. Cesareti olmayan arkadaşlar, bu şekilde denemeler yaparsanız inanın yenmemeniz için tek bir sebep bile yok.

Ufak bir not: tüm bunları yatarak ve popo altımda minik bir yastıkla yattım. Popoyu tam kaldırmadan, sanki vajina girişini çook hafif yukarı yönlendiriyor gibi yapınca o takıldığım, yeşille işaretlediğim acıtan yer %80 hissedilmiyor. Tamamen popoyu yastıktan kaldırıp köprü hareketi yapar gibi olmaktan bahsetmiyorum. O zaman popo kaslarını sıkıyorsunuz. Çok çok hafif, sanki girişi görmeye çalışıyormuşsunuz kendinize yaklaştırıyormuşsunuz gibi hafifçe kaldırın, popo yine yastıkta, sadece yolu biraz rahatlatmak amaç, oraya baskı uygulamamak, orayı sıkıştırmamak. Öyle yapınca minimum hissettim o geçişi.

Yine çok uzun oldu kusura bakmayın ama amacım her deneyimimi paylaşıp bi kişiye olsun yeni bi kapı açabilmek.
Canım uyusukluk anında tum boyları alacak guctesın kı suan bıle cok ıyı gıdıyorsun o sprey gercekten bır harıka ben asla alamam orası o kadar uzun degıldr sanıodum kı spreyın cubugunu tamamen sokmamdakı amacta bunu anlamaktı ve ıyıkıde denemısım dıyorum beynım en azından oranın uzunlugunu kavradı sende basarıcaksn ınanıyorum ben cok cabalıyorsun

Ben de egzeriszler de öyle oluyorum. Kendimi hemşire gibi hissediyorum hatta, elli tane alet edevat bir şeyler bir şeyler yanı başımda :-) Olacak olacak, bi süre sonra eski düzenle halletmeyi biz istemicek hale gelicez :)
evet selen muhtemelen ilk etapta yanlış anlaşıldık sorun yok :eğlence: o dediğin noktayı yani yeşille çizdiğin yeri şöyle söyleyeyim bende de oluyor hala oluyor ben hala eşimle denemeden önce 4. aparatla ön hazırlık yapıyorum ama 4. aparatı sokarken malum ilk ittiğimde hemen girmiyor baya sıkı ıkınıyorum hani tüm nefes ıkınıyorum aparatı yuvarlak dairesel hareketlerle gezdirip bastırınca o dediğin gibi sanki bir kapak açılıyor sonrasında aparat kayıp gidiyor. ama aparatı düzün yerleştirip düzgün itmek önemli bu noktada eşlere çok iş düşüyor yani eşli denemeye geçtiğinizde siz elinizle vajina ağzına koyacaksınız ama devamında çok nazikçe itmeleri lazım aparatı da güm diye sokmuyoruz ki sonuçta ağır ağır yapıyoruz. inşallah en kısa zamanda herkes yener başka başka insanlara yardımcı oluruz

Back
X