Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar yaaaa eşime bir hal oldu:110:dün gece yine istedi bir şeyler kırılmasın diye tamam dedim ana yarıdan sonra çok batma hissettim eşim ittikçe battı resmen niye böyle yaaa niye normale dönmüyor:eek:[/QUOTE

kayganlaştırıcı falan kullandın mı peki ben de aparatı ilk soktuğumda yarısı girio bazen sonra klitorisi uyarıyorum falan uğraşıyorum biraz ondan sonra yavaş yavaş tamamı giriyor yani sen o kırılmasın diye denedin ama hazır olmamış olabilirsin normal bence

Gidin bence, düşünme parasını pulunu. Sen yüzüp kuyruğuna getiriyorsun, bir sürü emek veriyorsun ama eşli denemede sıkıntılarınız var. Eşinin hem zihinsel olarak ikna olması lazım senin içinde bulduğun duruma, hem de anladığım kadarıyla sertleşmeyle ilgili bir sorun var ortada. Denemekten zarar gelmez, gidip bi konuşun bakalım.
Gidicez kuzum artik anlamasi lazm ben elimden geleni yaptim sira onda artik anlamali olayi

Kadin dogum canim ama medicinedeki vajinisms tedavisi var dedi medipole sormadm bir de ona sorucm ozel yer buldm haftaici calisio sadece 3e kadr esimin izim almasi imkansz diye orayi eledm smdilik 250 tl istedi o terapistti
Normal kadın doğumcu sinirini bozabilir canım bak dikkat et bence sıradan doktorsa gitme vajinismus tedavisi varsa git saçma sapan konuşup eşinib karşısında seni haksız çıkarıyorlar daha da deli oluyor insan ben yaşadım annemle gitmiştim rezil etti beni mahçup oldum sanki kendi tercihimmiş gibi vajinismus olmam

Normal kadın doğumcu sinirini bozabilir canım bak dikkat et bence sıradan doktorsa gitme vajinismus tedavisi varsa git saçma sapan konuşup eşinib karşısında seni haksız çıkarıyorlar daha da deli oluyor insan ben yaşadım annemle gitmiştim rezil etti beni mahçup oldum sanki kendi tercihimmiş gibi vajinismus olmam
Ozellikle vajinismusa bakiliyor diye sordum canm.bir doktor bakio dedi bende ona randevu aldm

Canim bende ayni seyi asmaya calisiyorum sana diyecegim sey biraz kendi haline birak ama sen egzerszlere devam et iyice alistr kendini kafan rahatlasn dusunme dusundkce olan bize oluyor bizim cabalarimizi gormezden gelmeleri cok kotu hissettiriyor ama onlari degistirmek ne yazikki suan mumkum degil gormezden gelicz
Sürekli kendimi telkin etmeye çalışıyorum kafamın içinde ama yapamıyorum sanki artık öyle hissediyorum. Haketmiyoruz çünkü bunları biz. Ölmemişiz aman ilişkiye girelim diye kimin için ne için uğraşıyoruz acaba? Bağırdım dün ben içerde o dışardaydı benim işyerimde yalnızdım bide bağrındım durdum duymuştur yüzüne de dedim sen yaptın beni böyle erteleye erteleye diye yalan değil aman olur ay zamanı var ay dur daha erken :KK34:

hayır işin kötü tarafı artık doktorluk bir işiniz de kalmadı 4. aparatı bile alıyorsunuz ve herşeyin farkındasınız. Doktor size değil eşlerinize lazım. Acaba vajinusmus doktoruna değilde eşlerinizi psikolojik danışmana mı götürseniz hani onu bu konularda ikna etmesi için çünkü vajinusmus sizi tedavi eder eşlerde işe yararmı bilemedim.
Bunlar ona da gitmez benim doktorum bu süreçte eşin de sen de bi süre ilaç kullanın rahatlayın dedi ohooo lafını bile ettirmiyor. Zamanında ben demişim zararlı onlar diye tmam dedim de o zaman farklı bu farklı. O zaman büyük dertlerimiz yoktu evli değildik okulu uzadı diyw strese giriyordu onunla bu süreci kıyaslarsak bence bu daha yıpratıcı

Canım önsevişme gayet uzundu haz aldım eşim deneyelim deyince de hiç korkmadım bilakis nereye kadar gidecek böyle de dedim ama içimde kopan bir şeyler vardı hem istekli hem değil gibi eşim hiç acele etmeden yavaşça itti sağ olsun hiç acı yaşamadım ama o ilerisi o yerden bir türlü geçemedik bu kızların takıldığı yer olabilir mi acaba p... yarı uzaklığında mı orası

Canım önsevişme gayet uzundu haz aldım eşim deneyelim deyince de hiç korkmadım bilakis nereye kadar gidecek böyle de dedim ama içimde kopan bir şeyler vardı hem istekli hem değil gibi eşim hiç acele etmeden yavaşça itti sağ olsun hiç acı yaşamadım ama o ilerisi o yerden bir türlü geçemedik bu kızların takıldığı yer olabilir mi acaba p... yarı uzaklığında mı orası

Sürekli kendimi telkin etmeye çalışıyorum kafamın içinde ama yapamıyorum sanki artık öyle hissediyorum. Haketmiyoruz çünkü bunları biz. Ölmemişiz aman ilişkiye girelim diye kimin için ne için uğraşıyoruz acaba? Bağırdım dün ben içerde o dışardaydı benim işyerimde yalnızdım bide bağrındım durdum duymuştur yüzüne de dedim sen yaptın beni böyle erteleye erteleye diye yalan değil aman olur ay zamanı var ay dur daha erken :KK34:
Benımkıde oyle vaktı var zamanla olur dıye dıye her gırısımımı engelledı ne oldu koskoca zaman cope gıttı evlılıgımzden bısey anlamadık kndımı hıc yenı evlı gıbı hıssetmedm ben hep kocasından bıkms kadınlar gıbı hıssettm o sevgılılıktekı hıc heyecanm kalmadı evlendgmz gun hersey bıttı resmen

Cumartesi gelse artık ne olucaksa olsun vallahı beklemek canımı daha cok sıkmaya basladı keske ızın alma sorunu olmasaydı ya bugune hatta yarına gıtseydık her gecen saat bana azap gibi gelıyor aparatlada deneyemedım cumartesıden sonra

Yrd.Doç.Dr. Ayten OLGUN

KADIN HASTALIKLARI VE DOĞUM UZMANI Vajınusmus,labıoplasti ,vajınoplasti, ✌️hymenoplasti laparaskopi Gebelik takibi ve Doğum ınstagramdan baktım da duzgun bırıne benzıyor :) umarım Allah karsıma yanlıs ınsanı cıkarmamıstır :)

Kadını ınceledıkce doğru kısıyı buldgmu dusunmeye basladım cem keçe ıle bır baglantısı var henuz çözemedim :) benım dua edın ya gercekten esıme tokat gıbı yanıtlar veren benım gıbı dusunen bana gercekten yol gosterecek esımın fıkrını degıstırecek o kadın bu doktor olsun :)

Kadını ınceledıkce doğru kısıyı buldgmu dusunmeye basladım cem keçe ıle bır baglantısı var henuz çözemedim :) benım dua edın ya gercekten esıme tokat gıbı yanıtlar veren benım gıbı dusunen bana gercekten yol gosterecek esımın fıkrını degıstırecek o kadın bu doktor olsun :)
Doktordan yana sıkıntı yok da eşler neden doğru kişi değilmiş gibi davranıyor onu bi anlasak :KK20:

Canım senin görseli inceledim de kızlar bu parmağın ilk dokunduğu yer var ta g noktası yazıyor p.. orda kalıyor olabilir mi sizce orası kaç cm ilerisi oradan aşağıya doğru itmek gerekiyor sanki yanlış mıyım

Kuzum ben de dün akşam spreysiz denedim dedim ya. Yani aşağıya doğru itersem hiç gitmiyor aparat, daha çok hissediyorum o sızı gibi şeyi. Yukarı ya da hafif ortadan sokmam gerekiyor. Spreysiz tamamını alamadım, hafif sprey sıktım yine, o g noktasının olduğu yerde resmen ufacık bi nokta, oraya dokununca inceden bi sızı oluyor, tuvalet hissi getiriyor. Tuvalet hissini geçtim, o dert değil. Ama o sızımsı şey ne anlamıorum. Orayı bi kere geçtim spreyle, birinci aparatı kullanarak, gel git yaptım, o noktayı hissetmedim bi daha. Ama tekrar çıkıp sıfırdan girerken yine oraya dokununca acıdı hafif uyuşukluğa rağmen. Yani bi kez içine tamamen sokup git gel yapınca hiç bişi olmuo ama ilk girerken orada kan ter döktürüyor. Ben de anlamadım. Ben de hep orada zorlanıyorum. Bilenler bi Allah rızası için aydınlatırlarsa iyi olacak.

İnşallah canım benim. Öğrendiklerini lütfen bizimle de paylaş. Vajina yapısıyla ilgili bol bol sorular sor, neden takılıyoruz nerede takılıyoruz vs. Onları konuşursanız bize de anlat. Toptan aydınlanırız sayende :KK68:

Doktordan yana sıkıntı yok da eşler neden doğru kişi değilmiş gibi davranıyor onu bi anlasak :KK20:
Onu bende anlamıyorum yanı evlenmeden oncesı bız ıle evlendıkten sonrakı bız arasında daglar daglar kadar fark var kısılık vs hersey degıstı bazen oyle bırı oluyor kı senı nasıl sevdım ben dıyorum bazen yolda yanımızdan gelın arabası gecıyor aman tanrım bırı daha hayatını mafetmeye gıdıyor aklı olan evlenmez gıbı gondermeler yapıyorum o kadar sıkıcı bır hayatımız oldu kı hıc boyle hayal etmemıstım bunun cınsellıkle baglantısı var mı yokmu onu da tam anlayamadım dogrusu kac aydır evlıyız sınema hak getıre onu gectım parka bıle gıdıp oturmayız habıre evdeyız dısarı cıksak ısımız oldugu ıcın cıkarız gezmek ıcın degıl evde o telefonda oyun oynar ben ev ısıyle mesgul olurum belkı gel oturda yuzunu goreyım der dıye beklıyorum ama nerdeee hıc umrunda bıle degıl yanı bızım sorunumz tek cınsellıkte degıl galıba evlendgnn ıkıncı gunu kavga eden kac cıft vardır kı hemde elalem ıcın..

Back
X