Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Evet resimlerde de gordugum dilatorler bana da ici bos pilastik oyuncak bebek gibi gelmisti.hic olmadi dilatoru esimw alistirip alacagim demek kl.Ya da ben egzersize başlayıp sonra hemen mi çağırayım denemeye. Çünkü benimkide psikolojik oluyor anlıyorum ben korkunca dur falan diyince gidiyor doğru diyorsun.hatta kendi de şaşkın.benden o bile bıktı bak diyorum :) her şeyde beklettim adami malum .evlenirken sevgiliyken kaç sene...

Hanimlar ben ne yapicam regl olamadim aslinda bugun olacakmisgibi oldu ama bir turlu gelemedi karnim acayip sisti biri gorse dogurucam sanir toplandi bir araya dun boyle degildi gaz var kabizlik var cok su iciyorum ama fayda etmiyor esimde dun bu sebepten yaklasmadi sorun olur belki dedi olsun da rahatliyim ilacta kullanmk istemiorm kafaya gore

Yendikten sonra hic bekledikleri aklina gelmio :)) benimki sana bunca ayin hesabini sorucm derdi yendim birsey sordugu yok ekstra birsey olck sanmistm :))) o yuzden vicdan yapmaa ama yenmeye bak inan ara daha iyi oluo esine yaklasrkn dogal oluosn sacma seylr aklina gelmio.

Bende aylarca zaman kaybettim ta ki bu sayfayı görene kadar .çünkü cesaretimi toplayamıyordum. Baktim ki bi jel krem ya da ilacsiz da yapan var .en kucuk işten başladım serçe parmağa jel denedim zaten zamanla kendiliğinde vajina içinde zindandaki demir kapılar açılır gibi parmaklar girip ilerliyor.orta parmaktan sonra daha da rabat oluyor özellikle. Yanı kendine güven yeter canım gerisi geliyor

Eve

Bendede kabızlık var kuru kayisi ye canim birde sabahlari ac karnina su iç inşallah geçer kabızlıkta sisikinlik yapıyor eğer tuvalete cikamadyisan bi kaç gündür onun etkisi de olabilir. Biraz daha sabret canım

Kremsiz yapacağımı düşünemiyorum suan aslında bi başına otursam devami gelecek biliyorum ama işte benim cesaret kaynağım biraz doktorum o yüzden doktora gitmeyi bekliycem galiba

Valla ben tam tersi hep yaklasan taraftim sevgiliykende :) o gunah diye elimi bile tutmazdi birde biz cok eskiden beri tanisiyorduk arkadslktan sevgililige gectigimiz icinde cekimserdi baslarda ama ne bilim benim bile onceden aman ne pis kiz diyr dusunduklerimi yaptim hicte niye yaptim.demedim bir tek bizde birlesme olmuyordu nisanliyken zaten daha cok yakinlasmalar baslamisti ve evlendik o konu olmuodu ama biz yine sevgililikteki gibiydik o cekimde sorun yoktu guzel vakit gecirioduk ama iste konu oraya gelince ben kasiliyordum penis girisi yapmaya calisirken ya girisi bulamioduk ya sertlik gidiodu bagiriodu kiziodu arkasini donup yatiodu. Isine gelince denemek isteyip isine gelmeyince yorgunum artik haftasonlari deneriz diodu neler cektim be ama inan hepsi geciyor o yorgunum diyen adamlar o sertligi giden adamlar baska biri oluo sana kizan bagiran adam gulen adam oluo evliligin temeli cinsellik diyorlar ya dogru.
Birincisi iliskini gorev gibi gorme yuzeysel bile olsa o ani ozellestir hosuna giden seyleri yap mesela oylece kalma o zaman onlarinda icinden birsey yapmak gelmio ben esim bana kizdigi zamanlar robot gibi yatardim :) deli olurdu :) kadinligi ben mi ogreticm derdi sinirinden :) ve mumkun oldugunca kontrolu esine ver onlar bir kere iki kere kontrolu alinca sonraki denemelerde kontrol sende oluncada sertlik gitmio :) diyorum ya ben gerilince baya oyalaniorm sanki ilk zamanlardaki gibi yeri bulamio gibi ama o guluyor asla sertlik gitmio penisini skiorm canini yakiorm hic orali olmuo :) ilac mi aliosn diye dalga geciorm :) bunun formulu cok basit onlar giris olmayinca sen denediginde de ikna olmuolr benim esim kac kere niye deniorz ki olmucak derdi ve gercekten olmazdi cabalamazdi cunku ama ne zamanki penisin yarisi girdi kocam degisti bildigin beni motive etti bak senn esinde boyle olcak emin ol yarisi girince tamami girmis gibi dusunuolr kendilerine olan guvenleri geri gelio. Biz nasilki kendimizi eksik hissediosak onlarda erkeklik meselesi olarak bakio en ufacik sey onlari incitio. Esim aparata senin yapamadigini bak bu plastik sey yapacak diye algiladigi icin kabul etmedi bana gore cunku erkekligime hakaret bu demisti. Cok karisik konusuorm dimi :) eger esin kizmiyorsa dilator seti al ve denemeye basla kuzum ama inan senin o sete degil 4.boya ihtiyacin var yada kontrolu direk esine vermeye

Ay Kızlar bizim de şimdi oldu veeee hep yarıya kadar alabiliyordum ilk defa tam oldu ama çok değişik rahatsız edici bi his içinde bir şey olması ben alttaydım hiç aparat denemesi yapmadan oldu bizim. Zamanla geçer mi o rahatsızlık hissi ve his ve baskı olunca kasıyorum kendimi

Bendede kabızlık var kuru kayisi ye canim birde sabahlari ac karnina su iç inşallah geçer kabızlıkta sisikinlik yapıyor eğer tuvalete cikamadyisan bi kaç gündür onun etkisi de olabilir. Biraz daha sabret canım
Kilo vermek icin bol bol su iciorm sabahlari sirkeli su falan iciorm lifli seyler yiyorum kayisida deniyim kuzum :) stres yaptim galiba esimede bulastirdim o da sorup duruyor oldu mu diye :) adami kandirasim gelio hamileyim diye de olmaz smdi bu isin sakasi kotu olur :)

Tebrik ederim canim gecer o rahatsızlık hissi :) batmalar var gibi olur sonra gecıyor

Tebrik ederim canim evet bir sure sonra gececek :)

Ya sende de batma gibi oluyor Zehra böyle çok büyük acı değil ama rahatsız veren batma hissi ne zaman geçer ki
Canim bende batma olarak degilde baski gibi hissettim ben ilk iliski aninda ve tahminimce 3 yada 4. Iliskiden sonra yerini cis hissine birakti baski batma gibi seyler artik olmuyor seninde sonraki denemelerinde o batma hissi gececektir ayrica kendini yine suclaman icin bir sebep yok aksine basardin sevinmen lazim ki esinde suan mutludur :) bende ilk tamamen aldigimda baski oldu gel git yaptiramadim ama kocam sikayetci olmadi aksine alisacagimi soyledi o yuzden deneme yapmaya ve alismaya devam :)

Evet canım değişik bi batma hissi vajinal ultrason olabilmiştim ben ondaki batma hissi rahatsızlık hissinin aynısı ne zaman geçer ki ya rahat olmak istiyorum yeter adama çektirdiğim
İlkte oluyor ıkıncı de biraz daha hafif sonrasında yavas yavas gecıyor sadece biraz dısımızı sıkmak kalıyor cunku gelinen nokta az buz degıl sabır lazım bu kadar olmusken o batma da gecer ki yeni gelen arkadaslar sakın yanlıs anlamasın batma ama asla acı degil :))

Evet hep benzer şeyler zaten , yokda bu kadar ay niye bekleyelim onun keyfi bunun sertliği derken en büyük engel cahilligimiz oldu bizim.bi kaç ay vajinam sıkıntılı diye dolaştım bi kaç ay olmayınca ağlıyordum ondan oyaladık derken şimdi o da heveslendi dediğin gibi bi umutlandı.o yüzden parmak egzersizini onada yaptırdım .Evet 4. Aparat olayını kolaylastirinca zaten hazır ama şunu anlamıyorum aparat 13 cm uzunsa hepsini aliyormusunuz içinize. Ben şimdi kolaylıkla denemeye başlayabilirim kizlik kanını gördüm psikolojik olarak rahatladım en azından onu düşünmeyeceğim. Bu de gerçekten iş görevden çıkınca biseye benzeyecek nişanlıyken bile daha eğleniyorduk denemesek bile .sonuç olarak erteleme hastalığı tabi yeniler için tavsiye olsun ertelemesinler cesarett erteleyince gelmiyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…