- 1 Şubat 2019
- 451
- 505
- 103
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #242.421
Yok jeli 5 iliskiden sonra bıraktım. Tam alışabilmek icin jeli bıraktım. Ben pedi kullanırken hamile kaldim canim.aa bu arada hamilesiniz sanırım bu jel ilemi kaldınız ??
Evet kullanabilirsin rahatlikla. Ama biraz alisinca birakmak lazim. Iliskiye tam alismak içinanladm canm çok sağol. aqua ve multiplus diye 2 marka gördüm bende alacagım..iş görüyor diyosun yani
Anladm canm inşallah bnde jeli bırakablirimYok jeli 5 iliskiden sonra bıraktım. Tam alışabilmek icin jeli bıraktım. Ben pedi kullanırken hamile kaldim canim.
Jeli kullanip artik rahat olduğunu anladığında buda jelli 5 6 iliskiden sonra kendin islanman lazim o zaman hiçbirine ihtiyacın olmaz. Kendin islanana kadar birliktelik yapma . Yani ilişki öncesi tamamen islanmaya bakAnladm canm inşallah bnde jeli bırakablirim
Tamamdır teşekkr ederimmmJeli kullanip artik rahat olduğunu anladığında buda jelli 5 6 iliskiden sonra kendin islanman lazim o zaman hiçbirine ihtiyacın olmaz. Kendin islanana kadar birliktelik yapma . Yani ilişki öncesi tamamen islanmaya bak
Rica ederimTamamdır teşekkr ederimmm
canm aynen bende öyleydm parmak 2 parmak parat yapabliyordm ama spreyle yeniceme inandırmştm kendmi çok şükürde öle oldu ama aslnda inanki spreyszde aynı gibi...ilkni spreyle yendkten sonra umarm bırakırsın...spreyi gönderelm sana kargoylaKızlar ben parmak egzersizini yaptım ama eşli denemeyi yapamiyorum. 2 yıllık evliyim çok yoruldum. Simdi beynim spreye odaklandı. O olsa yenebileceğm sanki. Ama küçük bir yerde kalıyorum ve spreyi bulamıyorum. İnternetten satışı da yok. Bana yardımcı olabilir misiniz
Yeniden merhaba. Hatirlar misiniz birkac once egzersizlere ayni anda baslayalim birbirimizi motive edelim demistiniz de ben yine bir bahaneyle ertelemistimcanm aynen bende öyleydm parmak 2 parmak parat yapabliyordm ama spreyle yeniceme inandırmştm kendmi çok şükürde öle oldu ama aslnda inanki spreyszde aynı gibi...ilkni spreyle yendkten sonra umarm bırakırsın...spreyi gönderelm sana kargoyla
Benim de ilk iki parmak denemem senin ki gibi olmuştu. Ama ben bunu denerken hem çok gergin hemde kendimi kasıyordum ondan yapamamıştım senin ki de muhtemelen bu sebebten olmadı. Öncelikle sabırsız olma ve acelede etme ben iki ayda hergün egzersiz yaparak yendim. Şimdi plastik eldivenin işaret veya orta parmağını kes, iyice sabunla yıka ( mikrop kapamak için) sonra orta ve işaret parmağını kestiğin plastik eldivenin parmağına geçir. Yağlar ya da kayganlaştırıcı sür ne kullanıyorsan artık. Ikın deliğin açıldığını görünce iki parmağı yan bir şekilde girişe yerleştir sonra derin nefes alıp ve ıkınarak aşağı eğimli olacak şekilde itekle. Bunları aynen yap mutlaka başarılı olacaksın ama sakın olmaya çalış altına bir yastık ve karşında bir ayna almayı unutma.Yeniden merhaba. Hatirlar misiniz birkac once egzersizlere ayni anda baslayalim birbirimizi motive edelim demistiniz de ben yine bir bahaneyle ertelemistimsiz yenmissiniz ne mutlu ki, ben yine bir adim yol gitmeden hala ayni yerdeyim. Mutsuzlugum artarak. Her gunum ayni eksiklik duygusuyla geciyor ve hala bir adim atmadikca daha da uzaklasiyorum. Bugun uzun bir aradan sonra buradaki basari oykulerinden heveslenip parmak egzersizi yaptim,tabiki vemacine spreyle. Isaret parmagimi alabildim. Sonra tek olarak orta parmak denedim onu da aldim. O an iki parmak da yapabilirmisim gibi geldi ama kesinlikle olmadi. Yirtilacakmis gibi bir duygu oldu ustelik de uyusuk olmasina ragmen hissettim. Aynayla baktim giris o kadar ufak ki. Ikininca bile leblebi tanesi kadar aciliyor abartmiyorum Yeniden cok umutsuzluga dustum kegel yapar gibi sıktım biraktim iyice ikindim ama minicik bir acilma. Hic basaramayacakmisim gibi hissediyorum
canm benm hiç öyle hissetme...yeterli kayganlığı yaratırsan girişi sağladıktan sonra kayıp gidiyorrr =)ama eğerki gerçkten yapamıyorum diyorsan cesaretsizsen doktor tedavisi yapmalısın... 2 parmağı şöyle önerebilirim permaklarını yağla...yatağa uzan bacaklarını aç dizlerinden kırıp kendine doğru çek...yavas yavas giriş yap o an ıkın ...rahatsz oluyorssan eldivenin tek parmağna 2 parmağnı geçir öyle yap...hadi dene artkk yap bunu...aslnda şunu düşün sen tek parmağnı alabildin ve oraya bişey girdiğini gördünn...inan ne koyarsan vajina onu alablcek kapasitedeYeniden merhaba. Hatirlar misiniz birkac once egzersizlere ayni anda baslayalim birbirimizi motive edelim demistiniz de ben yine bir bahaneyle ertelemistimsiz yenmissiniz ne mutlu ki, ben yine bir adim yol gitmeden hala ayni yerdeyim. Mutsuzlugum artarak. Her gunum ayni eksiklik duygusuyla geciyor ve hala bir adim atmadikca daha da uzaklasiyorum. Bugun uzun bir aradan sonra buradaki basari oykulerinden heveslenip parmak egzersizi yaptim,tabiki vemacine spreyle. Isaret parmagimi alabildim. Sonra tek olarak orta parmak denedim onu da aldim. O an iki parmak da yapabilirmisim gibi geldi ama kesinlikle olmadi. Yirtilacakmis gibi bir duygu oldu ustelik de uyusuk olmasina ragmen hissettim. Aynayla baktim giris o kadar ufak ki. Ikininca bile leblebi tanesi kadar aciliyor abartmiyorum Yeniden cok umutsuzluga dustum kegel yapar gibi sıktım biraktim iyice ikindim ama minicik bir acilma. Hic basaramayacakmisim gibi hissediyorum
Kayganlastirici surup yapmistim ama belki de yeterli surmedim. Elime eldiven giyip denedim ama tek parmagina ikisini gecirmek hic aklima gelmedi,yarin bir de oyle deniycem. Eldivensiz yapmak istemiyorum cunku parmagim icerde puruzlu yerlere deyiyo cok kotu oluyorum. Tek parmak girince insana cesaret geliyor ama nasil desem o bile zor girdicanm benm hiç öyle hissetme...yeterli kayganlığı yaratırsan girişi sağladıktan sonra kayıp gidiyorrr =)ama eğerki gerçkten yapamıyorum diyorsan cesaretsizsen doktor tedavisi yapmalısın... 2 parmağı şöyle önerebilirim permaklarını yağla...yatağa uzan bacaklarını aç dizlerinden kırıp kendine doğru çek...yavas yavas giriş yap o an ıkın ...rahatsz oluyorssan eldivenin tek parmağna 2 parmağnı geçir öyle yap...hadi dene artkk yap bunu...aslnda şunu düşün sen tek parmağnı alabildin ve oraya bişey girdiğini gördünn...inan ne koyarsan vajina onu alablcek kapasitede
canm orası zaten açık buna şartlama kendni..yarn denerim deme bugn başla lütfen dene...Kayganlastirici surup yapmistim ama belki de yeterli surmedim. Elime eldiven giyip denedim ama tek parmagina ikisini gecirmek hic aklima gelmedi,yarin bir de oyle deniycem. Eldivensiz yapmak istemiyorum cunku parmagim icerde puruzlu yerlere deyiyo cok kotu oluyorum. Tek parmak girince insana cesaret geliyor ama nasil desem o bile zor girdihani dar bir yere biseyi ittirerek sokarsin ya, oyle. Milim milim ite ite nefes alip vererek yaptim. Benim tek derdim o giris kisminin kucuklugu. Orasi nasil acilacak ya spreyle bile olmuyor olmuyor olmuyor
Peki eldiveni kesersem parmagimi iceride hissetmez miyim? Bir de ben eldiveni yikamadan denedim insallah birsey olmaz. Surekli ikinarak ve nefes vererek yaptim tek parmagimi. Iceride de tuttum. Sonra iste iki parmak yapmak isteyince girmedi . Gecmedi cunku giris cok ufakti. Oyle olunca yine demoralize oldum. Iki parmagim girmiyor afedersiniz p..s basi nasil girecekBenim de ilk iki parmak denemem senin ki gibi olmuştu. Ama ben bunu denerken hem çok gergin hemde kendimi kasıyordum ondan yapamamıştım senin ki de muhtemelen bu sebebten olmadı. Öncelikle sabırsız olma ve acelede etme ben iki ayda hergün egzersiz yaparak yendim. Şimdi plastik eldivenin işaret veya orta parmağını kes, iyice sabunla yıka ( mikrop kapamak için) sonra orta ve işaret parmağını kestiğin plastik eldivenin parmağına geçir. Yağlar ya da kayganlaştırıcı sür ne kullanıyorsan artık. Ikın deliğin açıldığını görünce iki parmağı yan bir şekilde girişe yerleştir sonra derin nefes alıp ve ıkınarak aşağı eğimli olacak şekilde itekle. Bunları aynen yap mutlaka başarılı olacaksın ama sakın olmaya çalış altına bir yastık ve karşında bir ayna almayı unutma.
Simdi yeniden sprey kayganlastirici sonrasinda banyo vs gozumde buyuyor,o yuzden yarin denemek istemistim. Bir de biraz zorladim sanki, aci degil de garip bir his olustu boyle hala orada bir doluluk var gibi. Bu aksam esim deneyelim yine demisti. Ne yapicam bilmiyorum.canm orası zaten açık buna şartlama kendni..yarn denerim deme bugn başla lütfen dene...
hiç moral bozma..oyuzden yarın diyip yine ertleme... kız hevesle deneme yapman lazm bak ne güzel ilki girmiş...bizde 2 parmağı hemen alamadık uğraştıkPeki eldiveni kesersem parmagimi iceride hissetmez miyim? Bir de ben eldiveni yikamadan denedim insallah birsey olmaz. Surekli ikinarak ve nefes vererek yaptim tek parmagimi. Iceride de tuttum. Sonra iste iki parmak yapmak isteyince girmedi . Gecmedi cunku giris cok ufakti. Oyle olunca yine demoralize oldum. Iki parmagim girmiyor afedersiniz p..s basi nasil girecekbir de neden acele ettim cunku esim fazlasiyla vakit tanimisti bana ve ben hic degerlendirmedim. Kitap aldim yarim biraktim egzersiz yapmadim gunlerimi bos bos gecirdim. Simdi artik denemek istiyor ve ben panik oldum
bugn direk eşle deneyeceksen spreyi 3 4 fıs en arkaya sık ortaya 3 4 fıs sık ...10 dakika bekle eşle dene...denerkende sen üstte ol canmmSimdi yeniden sprey kayganlastirici sonrasinda banyo vs gozumde buyuyor,o yuzden yarin denemek istemistim. Bir de biraz zorladim sanki, aci degil de garip bir his olustu boyle hala orada bir doluluk var gibi. Bu aksam esim deneyelim yine demisti. Ne yapicam bilmiyorum.
Allahim insallah olur. Birazcik bile girse umut var demektir. Peki spreyle mi yapayim anestolle mi? Anestol hic denemedim. Hangisi daha etkili olur acaba? Hic ustte denemedim ama yorumlarda okudum ustte olunca psikolojik olarak insan daha rahat oluyor kontrol sende oldugu icin.bugn direk eşle deneyeceksen spreyi 3 4 fıs en arkaya sık ortaya 3 4 fıs sık ...10 dakika bekle eşle dene...denerkende sen üstte ol canmm
canm spreyle dene..anestol daha az uyuştruyoAllahim insallah olur. Birazcik bile girse umut var demektir. Peki spreyle mi yapayim anestolle mi? Anestol hic denemedim. Hangisi daha etkili olur acaba? Hic ustte denemedim ama yorumlarda okudum ustte olunca psikolojik olarak insan daha rahat oluyor kontrol sende oldugu icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?