Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

saolasın canım bende su bazlı jel kullanıyorum bazen

bana başlangıçta yardım eder misin canım nasıl yapcağım konusunda tedirginim biraz
Öncelikle aparat ile egzersizde kişilerin rahat ettiği 2 pozisyon var canım.
1. Sırt üstü yatıp bacaklarını kırıp kendine çekip 2 yana doğru açmak.
2. Alaturka tuvalete oturur gibi oturup aparati elinle alt tarafa yerleştirip ilerletmek yada üzerine oturmak.

Ben 1. Olanı tercih ettim ama çoğu arkadaş ustte daha rahat ettiğini söylüyor.

Ilk olarak yapman gereken en son şey telaş heyecan. Hiç sıkıntı yapma.
Biliyorum en küçük boyu bile sana kocaman geliyor değil mi 4 hele imkansız gibi :) asla öyle değil. Ben en son 4 ile yaptigimda elim ile kontrol ediyordum hepsi giriyormu diye hissetmiyorsun çünkü:)

Benim tavsiyem uyusturucu birşey kullanma ki o hise alış ve çok daha rahat ilerle.

Ilk olarak dediğim gibi sirt üstü uzan dizini kir ve kendine çek daha sonra acabildigin kadar sağa ve sola aç. Aparati ve vajina bolgeni bolca kayganlastirici ile yagla. Bir sure elinle vajina girisini bul kendini sev :) sonra aparati vajina girişine yerleştirip hafifce itmeye basla. Bana gore tek kural ne olursa olsun asla geri çekme. Bekle istersen nefes al ve kendini birak.
Bazen rahatlamak icin sirt ustu yatip iyice bosluga birakiriz ya kendimizi oyle birak ama asla çıkarma bekle sadece ve devam et. Oradaki his nasil birsey biliyor musun. Hani biri dişlerini gicirdatirda boyle için çekilir gibi :)

Daha sonra tamamini bir giris saglayinca içeride hafif daireler ciz ufak ufak ve hatta komple çıkarıp tekrar giriş saglayabilirsen o his bir oncekinden daha kolay gelecek ve hissetmeyeceksin bile :)

Mrb bende siteye geldim. Okudum okudum 1 yildir gizliden takip ettim. Bende doktora gittim kitaplar okudum bunlari yapiyorum. Sizin 4 olarak adlandirdiginiz Aparat ne kadar kalin bilmiyorum ama bende aparat deniyorum. Tabi penis kadar degil. Penis kalin birsey cunku aparat parmak Onlarda problem yok yani cok rahat yapmiyorum ama zorlansamda yapiyorum bazen oluyor bazen olmuyor. O da psikolojik galiba. eşli olunca cok zorlaniyorum. Tabi eşle durup bekleyemiyoruz malum onlarda bekleyemiyor. Bi kasilinca kasilip kaliyorum tekrr gevsemek cok zor oluyor.napabilirim banada yardim edin
1 senemi doldurdum yoruldum artk

çok güzel anlatmışsın teşekkür ederim. son olarak bana gelen aparatlar bildiğin plastik boru gbi set yani hiçbir yumuşaklığı yok. senin elindeki de öylemiydi? ben mi yanlış aldım pembe kutu vajinusmus hastaları için yazıyordu

Aynen doğru canım sert 4 boy pembe bir kutu açınca içinde sıralı duruyor. Bu sebeple aparat ile yaptığında içinde bir doluluk hissi oluyor. Ama bu peniste asla olmuyor. Çünkü penis sadece et parçası olduğu için ne kadar kalinda olsa sertte olsa elinle bile sıktığın zaman küçülüyor. Bu sebeple vajina girişinde vajinanin ic hacmini aliyor ve doluluk hissetmiyorsun. Hadiiii egzersizeee:)

EVET CNM ÇOIK GÜZEL YAZMŞSIN BENDE MESELA KENDM APARAT YAPIP ÇALŞMIŞTIM AMAPENSTE HİÇBİRİ GİBİ OLMADI

3 cm kadar olmasi gerekiyordu canm şimdi baktm internetten aparatlardada öyle yazıyor. Egzersizleri ne sıklıkla yapıyorsun?

3 cm kadar olmasi gerekiyordu canm şimdi baktm internetten aparatlardada öyle yazıyor. Egzersizleri ne sıklıkla yapıyorsun?
Mrb ben 13 ay once evlendim. İlk zamanlar denedim baya ustune dustum sonra aparati zorlanmadan rahat yaptiktan sonra yapmadim. Boyle belki ayda 1 2 kez hadi deneyeyim diye calistim. Ama sanirim ona alistigim icin kolay yaptim. Sonra o aparati kalinlastirdim peceteler sardim ustune yara bandi ustune prezervatif tabi o da beni zorladi

Aslında sen yenmişsin bu hastalığı tek yapman gereken her gün 1 hafta boyunca egzersiz yapmak :)

Bence 1 hafta boyunca hergün yaparsan mutlaka sonucu mutlu olacak. En zor aşamayı yapmışsın zaten daha neden bekleyesin ki :)

Ozaman bugün başlıyoruz?
Egzersizimizin.1 Günü:)

Dün tekrar başladım uyusturcu sprey sıktım sonra aparat kullandim sonra eşli denedim... Ve olduuuu ... Hatta eşim tam sertliğe ulaşamadı. Ona ragmen penisin 3 4 cm i girmedi sadece.. baski hissettim hic aci yoktu. O baskiyada alisik degiliz galiba. Geceden beri cok iyiyim. Bunu biraz sürdürmek lazım galiba bilemiyorum tesekkur ederim destegin icin. Aslinda benm problemim hizli degilim. Boyle aparati itiyorum ama yavas yavas parmagimida oyle birden giris yapsmiyorum. Ayni sey penisle de zor oluyor bilemiyorum insallah olup bitmistir. Ama hic kanama olmadi

KANAMA BNDEDE SADECE LEKE GİBİ OLMŞTU CANM ONU DERT ETME...ZATEN YAVAS VE KAYGANLAŞTRCI İLE YAPTGMZ İÇİN KANAMIYOR...BİRDE UYUŞTUĞU İÇN KASMIYORSUN ONDAN DOLAYIDA KANAMIYOR

dün apartın ilkini yaptım ikinci yarıya kadar biraz moralim bozuldu sence ne zamana biter bu iş hemen olsun istiyorum eşim çok üzülüyor herkes çocuk soruyor oda baskı yapmamak için sessiz kalıyo dene ben beklerim dedi

senin adına sevindşm darısı başıma parmak için tüyoları yaz yinede dün apartın ilkini yaptım ikinci yarıya kadar
İnşallah canım. Sana tavsiyem iki parmak egzersizi. Benim bu sıkıntıyı yenmemde en büyük etken o oldu hem kendi hemde eşinin 2 parmağını dene. 1 hafta boyunca bunu sürdür gün geçtikçe kasılmalarının azaldığını göreceksin. Plastik eldivenin tek parmağını kes iki parmağına geçir ve yan şekilse girişe daya aşağı doğru yavaşça ittir. Eldiveni yıkaMayı unutma.

Harikasınnnnnnnnnnnnnn
Şimdi bir kaç gün ilişkiyi sıklaştırın lütfen iyice alış. Evet canım benimde ilk ilişkimde baskı oldu ama sonrasnda yok. O an istemsiz kasiyorsun.

Bende penis tamamen girdiğinde kan geldi canım. Oda ben ayağa kalktığımda sadece parmak ucuma bir damla gelmişti normal yani. Ama onuda hissetmiyorsun. Ben yine kan gelmedi deyip kalkmıştım :)

2 bilemedin 3 haftada tamamen biter sadece biraz sabır.

Ilk denemelerinde hemen hepsini yapaym deme yavas yavas ilerle simdi mesela alamadn ya bir sonraki egzersizinde 2 yi tamamen al içinde hareket ettir hatta çıkar ve tekrar giriş sağla. 15 dakika kadar hareketlendir o hisse alış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…