Ben 7 yil yasadim bu sikintiyi ama is güc derken zaman nasil gecti anlamadim dogrusu.Korkudan bu zamana kadar doktora bile gitmemistim.Arada bir parmakla falan denemelerim oldu ama onda da pek bir yol katedemedim malesef

Burayi ara sira okuyordum ama hic yazmamistim.Sonra yazmaya karar verdim ve birkac arkadasla tanistim.Sagolsunlar hepsi de cok destek oldular ve ben sonunda bir doktor arastirmaya karar verdim.İnternetten biraz arastirdiktan sonra birine yazdim ve randevuya gittim.İlk gittigimde cok heyecanlanmistim.O beni biraz rahatlatti ve ilk aparati kendisi yapti.İlk basta kendimi cok fazla kastigim icin bayilacak gibi oldum,simdi sen alacaksin dedi bana ama benim ellerim zangir zangir titriyordu

sonra beni biraz sakinlestirdi ve ben aparati tutup kendim ileri geri yapmaya basladim.Her gittigimde ev ödevi veriyordu ve bir sonraki gidiste diger aparata geciyorduk.İlk aparattan sonrakileri hep kendim yaptim ve esle denerken de biraz zorlansam da hep kendimi telkin ederek basardim.Gerci hala tam sonuca varamiyoruz ama giriyor ya o da olur insallah