Kızlar yeneli 6 ay oldu son durumları size aktarıyorum;
ilk zamanlar canım çok yandığı için kadınlar bunun neyinden zevk alıyor işkence gibi bişey deyip duruyordum kendi kendime.
Sürecin devamında inanılmaz bir isteksizlik vardı bende hatta yendikten sonra kuruluk problemi de yaşamıştım.Eşim de ilişkiye girerken çok efor sarfetmek zorunda kaldığı için (benim kendimi kapatmam,sıkmam vs) o da isteksizleşmişti.
Biz yine de devam ettik.Hatta kısa bir süre önce sizlere yazmıştım canım hala ilk girişte acıyor ne yapacağım diye.Olay tamamen psikolojikmiş iyice anladım.Biz kendimizi alttan alta hep bunun korkulacak ve canımızı yakacak bir deneyim olduğuna inandırmış olabiliriz.Ve ilk seferlerde olan can acıları bu düşüncemizi doğrular nitelikte olmuş olabilir.Ama işin aslı farklı arkadaşlar.Bir süredir kafayı buna taktım neden hala geçmedi kasılmalarım tam olarak?Neyden korkuyorum?Diye.Aslında vajinismus psikolojisi hep aynı.Kendimizi paniğe de sürükleyen biziz canımızı acıtan da biziz.Eğer fizyolojik bir sorununuz yoksa inanın o ağlamalar o acılar o sancılar hepsi zihninizin ürünü.Bunu zihninizle yarattıysanız yok edebilecek olan da sizlersiniz.Ben bir süredir niye acıyor ne yapacağız hep böyle mi olacak diye düşünürken odağımı seksten zevk alan kadınlara seksi seven kadınlara çevirdim.Ondan evvel hep benim gibi korkan ve acı duyan kadınlara bakıp demek ki çoğu kişi böyle diyordum.Evet yalnız olmadığımızı bilmek çok güzel ama buna da sırtımızı yaslamamalıyız ben birazcık yaslamıştım ne yalan söyleyeyim.Partneriyle beraber olmaktan keyif alan arkadaşlarımla biraz sohbet ettim kadın hissetmenin inanılmaz bir duygu olduğundan bahsediyorlardı.Açıkçası ben kendimi vajinismusu yensem bile kadın hissedemiyordum çünkü seks acılı bir eylemdi.Ve eşimin de bu acılı yarım yamalak ilişkilerden çok keyif almadığının bilincindeydim.Dün akşam tesadüf netflix’de confessions of a call girl isimli bir filme denk geldim.Film gerçek hikayeden uyarlama bir seks işçisinin hikayesini anlatıyor.Açıkçası ben seksten zerre keyif alamazken kendini seks ile ifade etmeye çalışan bununla var olan bir kadının öyküsü dikkatimi çekti izledim.Filmin anlattığı çok önemli birşey yok bana göre ama bende şu duyguyu uyandırdı nedense ben oram acıyor böyle korkuyorum şöyle kasılıyorum derken eşimin mutluluğunu geri plana atmıştım.Ona kendisini erkek hissettirmek ve mutlu etmek de önemli bir durumdu hem belki ona kendisini yeterince erkek hissettirebilirsem ben de kadın hissederdim? Sonuçta hisler karşılıklı.Filmi izlemek garip bir şekilde bana cesaret verdi.Kadınların bir kısmı bunu bu kadar kolay ve rahat yapıyorlarsa ben de kesinlikle yapabilirim ve acı duymadan paniklemeden zevk alarak yapabilirim dedim kendi kendime.Buna gerçekten zihnimi inandırdım.
Ve ilk kez eşimle sevişmeyi ben başlattım hatta o başta pek istekli değildi.Ayrıca ilk kez gerçekten canım hiç acımadı ve çok keyif aldım.Çünkü zihnimi buna odaklamıştım başlarken.Zevk alacaktım ve acı olmayacaktı.Sonuç: Eşim bile inanamadı diyor ki film senin kafanı baya açmış

Yani hanımlar cesarete ihtiyacımız var kadın hissetmeye ve eşlerimize erkek olduklarını hissettirmeye ihtiyacımız var bunların hepsi önce bizim zevkimiz sonra onların zevki için inanın.Acısa bile denemelerinize devam edin.Bir yerde alışacak ve eğlenmeye başlayacaksınız.Unutmayın zihnimizle bu zorluğu önümüze koyduk bunu yıkıp aşacak olan yine kendi zihinlerimiz.
Sevgiler♥