- 21 Ekim 2020
- 66
- 23
- 3
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #249.741
Denicem tekrardan çok teşekkür ederimBende de aynı baskı oldu orda ıkın nefes al verirken eşiniz itsin 2 sn de bitiyor aparat çalışıp öyle denedim mi sprey çok iyi oldu onu alıp onunla deneyin daha iyi sonuç alabileceğini düşünüyorum
Ümidini kaybetme olacakDenicem tekrardan çok teşekkür ederim
İnşallah bir an önce olsun artık evleneli 1 sene olcak herkes çocuk soruyor piskolojim bozuldu artık kimseye de diyemiyorumÜmidini kaybetme olacak
Emin ol aynı şeyleri bende yaşadm o çocuk baskısı bitmez onlar sorar üzülme diyeceğim ama elde değil sen vajiyi yenmeye odaklan gerisini boşver bende 1 sene 4 gün olmuştu dün güzel günler yakın İnan hiç hissetmeyeceksin bende de şuan 2. Defa olur mu endişesi var yarın deneyeceğim bakalımİnşallah bir an önce olsun artık evleneli 1 sene olcak herkes çocuk soruyor piskolojim bozuldu artık kimseye de diyemiyorum
İnşallah teşekkür ederim senin içinde güzel olur herşeyEmin ol aynı şeyleri bende yaşadm o çocuk baskısı bitmez onlar sorar üzülme diyeceğim ama elde değil sen vajiyi yenmeye odaklan gerisini boşver bende 1 sene 4 gün olmuştu dün güzel günler yakın İnan hiç hissetmeyeceksin bende de şuan 2. Defa olur mu endişesi var yarın deneyeceğim bakalım
İşte o an pes etmezsen devamı gelecek 10 sn bekleee nefes al ver ve eşine bırak güvenmelisin onaÜstte denedim altta denedim yan pozisyonda olmuyor baskı hissediyorum o an pes ediyorum zaten dayanamıyorum
Güvenmiyorum o konuda galiba ondan pes ediyorumİşte o an pes etmezsen devamı gelecek 10 sn bekleee nefes al ver ve eşine bırak güvenmelisin ona
İşte güvenmelisiin canımm.Ben hep bunu diyorum eğer ben eşime izin vermeseydim daha çooook beklerdim.Lütfeennn dediğimi uygulaGüvenmiyorum o konuda galiba ondan pes ediyorum
İnşallah denicem teşekkürlerİşte güvenmelisiin canımm.Ben hep bunu diyorum eğer ben eşime izin vermeseydim daha çooook beklerdim.Lütfeennn dediğimi uygula
Normal canım merak etme sonuçta hiç alışık olmadığın bir şeySadece aparat içimdeyken bi tuhaf hissediyorum bide şimdi yanma hissediyordum denedik 1 saat geçti normal mi şuan yanması acaba
Ben yazmıştım buraya 3ü denedim ama yarısını alabildim diye bu gece hiç hissetmedim bile nasıl girdiğini sonuna kadar girdiNormal canım merak etme sonuçta hiç alışık olmadığın bir şey
Harika gidiyorsunnBen yazmıştım buraya 3ü denedim ama yarısını alabildim diye bu gece hiç hissetmedim bile nasıl girdiğini sonuna kadar girdi
Ben bunu çok yaşadım.açınızı iyi ayarlayın.ben üstte çok denedim olmadı.yatak kenarı ya da misyonerde girişini ayarlayın eşine azıcık izin ver.Üstte denedim altta denedim yan pozisyonda olmuyor baskı hissediyorum o an pes ediyorum zaten dayanamıyorum
Denicem teşekkürlerBen bunu çok yaşadım.açınızı iyi ayarlayın.ben üstte çok denedim olmadı.yatak kenarı ya da misyonerde girişini ayarlayın eşine azıcık izin ver.
Tebrikler çok sevindim inşallah bende yazarım yakın zamanda lütfen dua edin bizim için deArkadaşlar ben şimdi yendim inanamadim yendim mi yenmedimmi diyetekrar denicem
İnşallah canım aslında kolay gözüküyor ama bilmiyorum genede ben de inanamadim canım inşallah sende yenersinnTebrikler çok sevindim inşallah bende yazarım yakın zamanda lütfen dua edin bizim için de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?