Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Olmuyor dediğin başta hiç mi girmiyor yoksa tamamı oluyor ama baskı mı var? Tamamı oluyor ama baskı varsa zamanla atlatırsın herhalde, aparatlar olduğu halde baştan ilişki olmuyosa panik oluyosundur
Hiç girmiyor girişin olduğu kısım da galiba bir baskı hissediyorum onun baskısına dayanamayıp geri çekiliyorum ister istemez

Bu gibi durumda sakinleştirici faydalı olur mu acaba panik yapmamak için
Valla bilmiyorum ben ne sakinleştirici kullandım ne uyuşturucu, bence öyle şeyler kullanmak yerine en doğal şekilde çözmek daha iyi geliyor bana, diyodum kendi kendime sonuçta kaç milyar insan bunu hiçbişi kullanmadan yaptı yani senin ne eksiğin var, ama hiçbir şekilde olmuyosa en büyük sorun panik falansa eğer belki denemeye değerdir, ama yine de belki daha yetkili birine sormak iyi olur

Arkadaşlar merhaba dün yazmıştım bugün esli denemem başarısız oldu yardım edicek biri var mı
Bak ben aparatları içimde bekletmediğim halde eşli yapmıştım ve anlamamıştım bile sordum tamamen içimde mi diye. Uzun uzun ön sevişme yapın eşin parmaklarıyla seni rahatlatsın önce tek sonra iki parmak alışıncaya kadar sok çıkar yaparak orayı esnetebilirsiniz ön sevişmede. Ben ilk seferimizde yere uzandım popomun altına yastık koydum misyoner pozisyonda denedik ve hiçbirşey anlamadım. Aparat daha zordu yani. Ama o ilk giresiye kadar kendini rahat bırak. Dediğim gibi eşin parmaklarıyla orayı genişletirse hiç sorunsun yapacağına eminim bende öyle oldu. Ayrıca kayganlaştırıcı kullanmayı sakın ihmal etme. Bence su bazlı kullan kızlar yağ da kullanmış ama yağ bende yanma yapıyordu tabi yine sen hanginde rahat ediyorsan. En önemlisi uzun ön sevişme , kayganlaştırıcı, ve ilişki öncesi parmak veya aparatla alıştırma

Bu gibi durumda sakinleştirici faydalı olur mu acaba panik yapmamak için
Hic gerek yok canım gayet kendin ol bilinçli ol uyusturu sprey aldim ben onunla hic yapamadim kas gevşetici igne yaptırdım ama beyin o kadar etkili ki bu konuda onlarin hepsi pasif kalıyor

Kızlaaaar ben yendimmm sprey ve kayganlaştırıcı ile yatak kenarı pozisyonunda denedik ve oldu bana yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim iyiki sizi bulmuş ve sizlerden destek almışım gerçekten korktuğum gibi değilmiş. Tiniminimavihanim Saliha40 öykü Meryem Mavigun özellikle sizlere çok teşekkür ederim Size çok dua edeceğim beni 1 senelik kabustan siz kurtardınız iyiki varsınız altınkızlar

Tebrikler canım hep mutlu ol

Gözünaydın kuzum çok sevindim değil mi hiç gözünde büyütdüğün kadar yokmuş çok çok mutlu ol inşallah

Canim benim tebrik ederimmm senin basarinnn

Gözünaydın kuzum çok sevindim değil mi hiç gözünde büyütdüğün kadar yokmuş çok çok mutlu ol inşallah
Hiç değilmiş ya da sprey vardı ondan mı böyle kolay oldu bilmiyorum daha önce bacağımı bile açamıyordum cesaretim yoktu bir de kan olayım vardı biliyorsun o da oldu kocaman bir yük kaldı omzumdan

Kurtulani gördükçe kendimin yasadiklari geliyor bu kabus dolu günleri yasayan bilir.
Rabbim saglik ve huzur dolu birliktelikler hayirli evlatlar nasip etsin kuzum . Artik bitti esaret özgürlük mutluluk zamani canim

Kurtulani gördükçe kendimin yasadiklari geliyor bu kabus dolu günleri yasayan bilir.
Rabbim saglik ve huzur dolu birliktelikler hayirli evlatlar nasip etsin kuzum . Artik bitti esaret özgürlük mutluluk zamani canim
Çok değişik bir duygu ama hala şokundayım bir kaç deneme daha yaparsam yaptığıma inanacağım amin canım hepimize inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…