Merhaba arkadaslar ilk önce türkcem icin sizden özürdiliyorum ben almanya yasadigim icin bir kac cümlelerimi dogru kullanmaya bilirim.. yaklasik 1,5 senedir evliyim. Esim en yakin arkadasimken esim oldu cok severek evlendik kisacasi. Hic ilk aylarimizdan bahsetmek istemiyorum cünkü sizinkiler gibi ayni sayilir.. almanyada bunun „tedavisi“ yok.. piskolog var evet gittik esimle ama okadar sacma sapan konusuyordu ki türk bir bayandi icimiz sinmedi 4 seansdan sonra biraktik. Sonra sizleri buldum 1/2 aydir sessizce hergün takip ediyorum sizi sizlerle sevinip sizlere hallerimize üzülüyorum.. herzaman diyorum rabbimin vardir bi bildigi.. uzun lafin kisasi biri yazmisti ikin, sirtin esine dönük olsun gülü koklar gibi nefes yap. Nasil diyim basardim o gün bir kac kere denedik basardim biraz git gel yaparak. Sonra 2ye yine basardim. Ve sonra araya 1 hafta girdi ve o yüzden yaziyorum olmadi.. nedeneni bilmiyorum.. esimde malesef potenz sorunu baslamaya basladi ilacla anca deniyoruz yasimiz daha cok genc ama. Baya bi hüsrana ugradim olmayinca. Dilatörü sorunsuz ilk haftalarimda almaya basarmistim, bugün ama denedigimde olmamisti ve birlesmede olmadi. Yakinda türkiyeye gelicem bana bir kac öneriniz olurmu ? O sprey uyusturucu bahsetmistiniz mesela ? Özürdiliyorum cok uzun oldu..