- 26 Mayıs 2022
- 81
- 96
- 3
- 27
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #255.321
Birde aparatami sıkmak lazım yoksa o bölgeye mi ne kadar sürede uyuşuyor acabaEvt yaradı canım hiç hissetmeedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birde aparatami sıkmak lazım yoksa o bölgeye mi ne kadar sürede uyuşuyor acabaEvt yaradı canım hiç hissetmeedim
İnşallah yeneceğiz hergün deniyorum ama bir görev olarak değil tamamen bunu hissetmek daha güzel anlar biriktirmek için yoksa zor oluyor..Bu arada hayırlı olsun canım umarım çok daha güzel bir hayatımız olacak denemeye korkuyorum ama inanıyorumBenimde bir ay oldu
Benim anestol çok farketmedi vemcaine aldım inşallah yarar
Aparata şıktım ben jelle beraber uyuştuBirde aparatami sıkmak lazım yoksa o bölgeye mi ne kadar sürede uyuşuyor acaba
Bende eşli olmadı henüz inş olur canımİnsallah denicem bende inşallah hissetmem4 olursa eslide olur demi zamanla
Ben parmakla yenemedim, tek parmak yapabiliyordum ama ilerleyemedim bir de içeriye dokunmak beni çok rahatsız hissettiriyordu. Parmağı bıraktım, aparatla ve doktorla yendim.Merhaba. Parmak ile yendiyseniz bana da destek olabilir misiniz
İcerinin verdiği his beni çok rahatsız ederdi parmakla çalışırken, aparat bana daha kolay gelmişti ama parmakla yenen arkadaşlar da var burada. İstediğin gibi yaz canım buraya, sormak için yaz, kendini iyi hissettiğinde yaz, uzgunsen yaz, ilerlemeni yaz, günlük neler yaptın yaz gerçekten insan bu konuda aynı derdi paylaştığı insanlarla iletişimde olunca yalnız hissetmiyor.Çok çok teşekkür ederim aynen yazdığın gibi oluyor bende de ama dediğin gibi yapacağım sanırım yazmakla en doğrusunu yaptım okumak ile iletişim kurmak çok başka gerçekten tekrardan heveslendim ve deneyeceğim ama anestol kullanacağım çünkü ilk etapta şu göz kararması mide bulantısı o da parmağıma gelen pütürlü doku hissinden dolayı oluyor sanırım o yüzden anestol ile deneyeceğim..
Sen eşli deneme yapmamış miydin kuzum niyeyse aklımda öyle kalmış. 4.aparattan sonra eşli denediniz olmadi mi? Takıldı mi yarı da mi kaldı ?detay verirsen yardim etmeye çalışırız ☺Henüz bende eşli yapamadım kuzular ya
Ben parmak egzersizi ile yendim. Çift parmak egzersizinden sonra eşli denemeye geçmiştik.Merhaba. Parmak ile yendiyseniz bana da destek olabilir misiniz
Kuzum yaptım evet ama spreyle yaptım oldu sonra spreyi kafamda bırakmaya uğraşıyorum 4. Aparatı spreysiz aldım ama eşli deneme de henüz olmadı spreysiz ama çok afedersin eşim erken boşaldı yoksa belkş de olurdu yaniSen eşli deneme yapmamış miydin kuzum niyeyse aklımda öyle kalmış. 4.aparattan sonra eşli denediniz olmadi mi? Takıldı mi yarı da mi kaldı ?detay verirsen yardim etmeye çalışırız ☺
Ama pozisyon ayarlayamıyorux eşim kilolu ve göbekli nasıl yapsak rahat olur bilgi verirseniz çok ama çok sevinirim yaSen eşli deneme yapmamış miydin kuzum niyeyse aklımda öyle kalmış. 4.aparattan sonra eşli denediniz olmadi mi? Takıldı mi yarı da mi kaldı ?detay verirsen yardim etmeye çalışırız ☺
Bu yüzden de olabilir kesinlikle canim. Zamanla rayına giriyor. Vaji olanların eşinde erken boşalma sorunu oluyor. Denemeye devam edin esin de sende alışacaksınız. Bencede artik spreysiz dene.Kuzum yaptım evet ama spreyle yaptım oldu sonra spreyi kafamda bırakmaya uğraşıyorum 4. Aparatı spreysiz aldım ama eşli deneme de henüz olmadı spreysiz ama çok afedersin eşim erken boşaldı yoksa belkş de olurdu yani
Bekletmek kesinlikle çıkartmamak hemen 4 ü almak için çok uğraştım gala da egzersizlerimde uğraşıyorum ama 4 ü alınca çok rahat 20 dakika bekletiyorum ilk başta acayip rahatsız ediyor sonra sonra çok kolay alışıyorArkadaşlar bugün ilkkez 3. Aparatı tam 4. Yü yarım alabildim. Ama 4 de baya bir batma hissi oldu varmı önerisi olan? Uyuşturucu krem etki etmiyor bende aksine daha çok batıyor. Aparat çalıştıkça yapması daha kolay oluyor başta zor gelen sonra fırt diye giriyor.
Genelde ilk denemeler için misyoner ya da kovboy öneriyorlar. Kovboyda sen üstte oluyorsun aparat yapanların yapabileceği bir pozisyon bence.Ama pozisyon ayarlayamıyorux eşim kilolu ve göbekli nasıl yapsak rahat olur bilgi verirseniz çok ama çok sevinirim ya
Ah kuzum benim çok tşk ederim tekrar tekrar denşyecm aynen adamada bsey diyemiyorum hep olmadığı için erken boşalma sorunu oldu ama işte su sıra tam atlamak için güzel fırsat inş atlatırız yaBu yüzden de olabilir kesinlikle canim. Zamanla rayına giriyor. Vaji olanların eşinde erken boşalma sorunu oluyor. Denemeye devam edin esin de sende alıştansınız. Bencede artik spreysiz dene.
5 kegel yap 6.da kendini gevşek bırakarak ikin ve eşin o an denesin.
Yarim kalır bir yerde takılırsa diyafram nefesi al alabildiğin kadar sonra bel ve kalcani hafif hafif aşağı yukarı hareket ettir.
Çok güzel ilerledin az bir sey kaldi ☺
Ben ikisini de bi deneyim önce misypnerden başlayımGenelde ilk denemeler için misyoner ya da kovboy öneriyorlar. Kovboyda sen üstte oluyorsun aparat yapanların yapabileceği bir pozisyon bence.
Misyoner bana kolay geliyor.
Insallah canim benim. Zamanla yoluna giriyor merak etme. Baslarda erken bosalmasi normal.Ah kuzum benim çok tşk ederim tekrar tekrar denşyecm aynen adamada bsey diyemiyorum hep olmadığı için erken boşalma sorunu oldu ama işte su sıra tam atlamak için güzel fırsat inş atlatırız ya
Tavsiyen muhakak dikkat edeceğim canım sende durumlar nasıl yenebildinmi?Bekletmek kesinlikle çıkartmamak hemen 4 ü almak için çok uğraştım gala da egzersizlerimde uğraşıyorum ama 4 ü alınca çok rahat 20 dakika bekletiyorum ilk başta acayip rahatsız ediyor sonra sonra çok kolay alışıyor