- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #26.341
tatlım bence hiç tembellik yapma.bende çalışıyorum okuldan sonra sadece yarım saat çalıştım hatta bazen yarım saat bile olmuyodu.ve evliliğimin 42.gününde yendim bu illeti.bu sürecin 1 ayını saymıyorum.bu siteyi 12 gün oldu bulalı.12 günde başardım burdakilerin azmini gördükçe dahada azimlendi.bende dün emla sürdüm fındık tanesi kadar vajina içine sürüyosun 5 dk sonra uyuşuyo zaten.Allah tez zamanda kurtarsın inşallah.Ama lütfen gayret et :)
ya lutfen yanma dedııgn neykı ya ..su durumundan daha acı cekmezsın heralde lutfen....baharcığım ya ne bileyim emlayla???? çok yanma yapıyo filan diyolar bi de nasıl kullanıcam tam tarif edermisin? bi de egzersiz yapmıyım mi ben gerk yok mu???
canım tekrar tebrik ederim, Rabbim mutluluğunu-mutluluğunuzu hep arttırsın...
bakalım benimde bir yerden başlamam lazım artık de mi? bi de nasıl kullandın emlayı??
su an yasadıkalırnı cok ıyı bılyıorum benım 1 yıl doldu ama hala aklımdadır olduug an ...aglamıstım dırek annemı aradım gecenını bır yarısı oldu dıyorum bı yandanda aglıyorum annecigim nasıl korkmustuAynen bende öyleyim,eşimde sürekli birbirimize bakıp gülümsüyoruz..Çok teşekkür ederim baharım,herşey için..:1hug:
:lepi: biliyoduuuuuuuum yaa biliyoduuuum dün gece anlamıştım bugün başardım diyeceğini... bak kullanmadığın çeyizliklerin nasıl işe yaradı kaydirigubbakcemile3
canım tebrik ediyorum çok çok sevindim mutluluğun daim olsun inşallah artık herşey çok daha güzel olacak... ayrıca teşekkürederim bi nebze yardımım olduysa nemutlu bana ama senin azmin olmasaydı bizim sözlerimiz hiçbir işe yaramazdı. bizde sana teşekkürederiz bize inanıp azmettiğin için :)))
:lepi: azmin başladığı yerde vaji biter bir kere daha kanıtlandı :lepi:
ya lutfen yanma dedııgn neykı ya ..su durumundan daha acı cekmezsın heralde lutfen....
cok kotu bı sey degılkı...hem egzersız yapmazsan emla suremzsınkı bence yap derım ...her seye bı mazeret kızıyourm ama ......parmagına bırazcık alcakısn ve ıc kısma surceksın 5 dakka ıcınde uyusacaktır
su an yasadıkalırnı cok ıyı bılyıorum benım 1 yıl doldu ama hala aklımdadır olduug an ...aglamıstım dırek annemı aradım gecenını bır yarısı oldu dıyorum bı yandanda aglıyorum annecigim nasıl korkmustuıkımzıde agladık telefonda esımı bın kez sordum o geec hayatımda hıc mutlu olaamdııgm kadar mutlu huzurlu bı skeıdle uyudum
:hooray:tebrikler:hooray:canım benim inan o kadar mutlu oldum ki anlatamam biliyodum yapacağını gerçekten...süpersin allah mutluluğunu hep böyle devam ettirsin canım...allah inş başka sıkıntı dert vermesin sizlere...nazar da değmesin yeni gelinimize...
tebrik ederim canım çok güzel bir duygu bu yaa.çok farklı bir mutluluk.bende kendimi yeni doğum yapmış kadınlar gibi hissediyorum.dün eşim bir hizmet etti bana yani oturduğum yerden kaldırmadı.senin yanman var otur diye:) bugün ikide bir arıyo nasılsın diye.bugün yanma geçtide böyle kaşıntı gibi tam kaşıntıda değilde orda bi doluluk hissi gibi bişey var bu da ilk ilişki için normal heralde diyorum.Allah mutluluğunu daim etsin...tebrikler
yanı sne bılrıısn anlattıgın sekıldede basaran oldu eger yaparım dersne dene ama olmadımı hayal kırklıgı yasamak yok...o zman aksma dene bı kez olmazsa sıkıbı skeıdle egezrsız yapıcakısnyaaa kızma...tmm... sana şunu sorayım canım, şimdi emla temin ettim diyelim bugün(çıkar alırım sorun değil) akşam parmağımla iyica içlerine sürüp p.... denemesi mi yapayım diyosun??
nazlıcım emla tüp halinde galiba forumda biri söylemişti adı aklıma gelmiyo şimdi(kusura bakmasın)(boccuss muydu hatırlayamadım) tüpün tamamını mı kullandın?? yoksa şu söylenen fındık büyüklüğünde mi??
bi de emla tüpler halindeyse fındık büyüklüğünde kullanılıyorsa tüpte kalan kısmı bozulmuyor de mi-yani o tüpler tek seferlik mi??
yanı sne bılrıısn anlattıgın sekıldede basaran oldu eger yaparım dersne dene ama olmadımı hayal kırklıgı yasamak yok...o zman aksma dene bı kez olmazsa sıkıbı skeıdle egezrsız yapıcakısn
Arkadaslar merhaba,
Ya ben 5 yildir evliyim ve bir türlü su vajinismus belasindan kurtulamadam. Artik bunalima girmek üzereyim. Avurapa'da yasiyorum ve burada vajinismus pek yaygin olmadigi icin doktorlar da bu konuda pek tecrübeli degiller. Dogru dürüst klinikler yok. Son care olarak Türkiye'ye gelip tedavi olmaya karar verdik esimle birlikte.
Istanbul'da, Ankara'da vs. COK IYI bir doktor tavsiye edebilirmisiniz?
Lütfen yardimci olun!
nazlicim tekbri ederim seni!!!!!! daha yeni okudum valla.
cok cok sevindim senin adina gercekten.
darisi bizeeeeeeeeeeeeeeeeee...... insallah...... amin...
nazlicim tekbri ederim seni!!!!!! daha yeni okudum valla.
cok cok sevindim senin adina gercekten.
darisi bizeeeeeeeeeeeeeeeeee...... insallah...... amin...
baharcığım ya ne bileyim emlayla???? çok yanma yapıyo filan diyolar bi de nasıl kullanıcam tam tarif edermisin? bi de egzersiz yapmıyım mi ben gerk yok mu???
vee bende BAŞARDIM 1saat önce.hatta arada damla damla kan geliyo hala.çok şükür burdakiler sayesinde 10 günde başardım.ilişkiden önce emla kullandım fındık tanesi kadar falan sürdüm.ve hiç ağrı olmadı.ama hala yanma var normalmi.kan geldikten sonra başladı hala devam ediyo yanma.acaba emla danmı kaynaklanıyo.emla kremi azaltarak bırakmayı düşünüyorum.bu yanma niye olduki.burdakilerden allah razı olsun iyiki varsınız...
O his bendede var ama hiç sorun değil bunada razıyım,eşimi mutlu görmek beni acayip mutlu ediyor..İyi dileklerin için çok teşekkür ederim,emailcim,çok sağol..a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?