- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #26.381
Hala inanamıyorum yaa...Eşim dedi oldu işte daha niye inanmıyorsun.Ben hep egzersizlerimi aynayla yapardım aldı,gösterdi valla olmuş...Emladan dolayı hafif yanma var,onun dışında bişey yok çok şükür..Yalnız eşim rötarlı pre... almış 10 dklık ilişki oldu mu yarım saat...?Ama eşim çok mutlu,bunu görmek çok güzel..Tabi bende çok mutluyum..Kızlaaaarr bende BAŞARDIIIIMM...
:sm_cool: :lepi: hihoyyyt:teytey:
Herşey sizin yardımınızla oldu,Allah hepinizden razı olsun,ne muradınız varsa versin inşallah.
Bahar,derin,elifnil,bocuss,izmit_1982,helpless,zerr,venüsten,aslıcanım,yaren,pamuk,ka_der,hayat_acil,aypar,crescent ve şuan burda olmayan ece111 ayy aklıma gelmeyen unuttuğum arkadaşlar varsa hepsine...Sorduğum sorulara sabırla cevap veren ve beni yönlendiren,bana destek veren tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim...opuyorumnanaktan :enbuyukkk:
işten o kadar yorgun geliyorum ki egzersiz bile yapamıyorum...ancak yemk-çay-meyve faslı oluyor...o kadar yani...bazen çay içerken bile uyuduğum oluyor...eşim yatağa götürüyor :))
çok tembelim çok...
halbuki ilk egzersize başladığımda işaret parmağını zorlanmadan almıştım...çok hevesliydim, 1 haftaya yenerim derken 1,5 ay geçti(((((
hiç bu kadar tembel bir yapım yok ama bu durum beni çok miskinleştirdi...
belki de bahane üretiyor beynim-erteliyor...
nasıl başardın anlatır mısın? emla kullanıcam diyodun kullandın mı?
Rabbim bundan sonrası çok daha güzel-daha sağlıklı bir c_ _ _ _l hayat nasip etsin...
bana da cesaret versin :))
arkadaşlar ben neden dokunma egzersizini geçemıyorum bir parmak bir boğum yapsam gerisi gelicek ama yapamıyorum aylardır dokunma egzersızınde kaldım
merhabalar bende çok korkak biri oldum. ama emla kremi aldım onla deniyecem artık ne yapayım. nasıl kullanıcam peki fındık büyüklüğünde alıp içine mi sürecem ne kadar zamanda uyuşuyo bir saat de mi. ama aslında çok iyi bir şey değil çünkü his olmaz robot gibi galiba.
Eşim gece vardiyasında gece 3-4 gibi gelcek,yapalım diyo emlasız olmazsa emlayla deneriz tekrar ne olcak ki?diyo.Ben gelmeden egzersiz yaparsın,geldiğimde deneriz dedi..Bende olur dedim,bakalım bu gecede deniyeceğiz..Emlayla olursada moralimi bozmayacağım,azalta azalta bırakacağım.Aslında çok sürmedimde ama ne bileyim insan tedirgin oluyo biraz..
seni de tebrik ederim canım, Allah başka dert vermesin...
yok bende başlıycam artık benim neyim eksik, dedim ya oraya bişey girme korkusu değil o ilk baştaki acı kötükedihüso
bu olayı bitirememe tek sebep o
su an yasadıkalırnı cok ıyı bılyıorum benım 1 yıl doldu ama hala aklımdadır olduug an ...aglamıstım dırek annemı aradım gecenını bır yarısı oldu dıyorum bı yandanda aglıyorum annecigim nasıl korkmustuıkımzıde agladık telefonda esımı bın kez sordum o geec hayatımda hıc mutlu olaamdııgm kadar mutlu huzurlu bı skeıdle uyudum
bakalım akşam denersem haber veririm...canım bi de (çok soru sordum kusura bakma-hakkını helal et-cevap veren herkes etsin) bi de, ben bu akşam ya da yarın akşam yaptım diyelim ve de oldu-başardımm diyelim...şimdi bu pazardan sonra her an regl olabilirim yani önümüzde ki bir hafta reglle geçecek ve önümüzdeki hafta 6-7 si gibi memlekete gideceğiz 15 günlüğüne...eee orda reglim bittikten sonra tekrar yapamıyacağız... 1 hafta regl 2 hafta da bayram tatilim dersek 3 hafta ara vereceğiz...yani tam alışmadan daha 3-5 günlük ilişkiden sonra 3 hafta ara vermek nasıl etki eder??? onu düşünüyorum şimdi...
merhabalar tam 2 sene vajinusmus neddeniyle essimle iliskiye giremedim cok zor gunler gecirdim tessaduf eseri mucize gibi bir sekilde elime gecen bir receteyle 2 ssenenin sonunda bu problemimi 1 gecede halletim o ankii mutlulugumu anlatamam.benim gibi kabus dolu gunler yassayan birileri varsa yardimci olurum.sizdende hayir dualari alirsam ne mutlu bana
Dilber1983
bak bende Almanyadan katiliyorum. önceleri bende düsünmüstüm Türkiye´de doktora gitmeyi.
ama bu forumda ögrendimki, doktorlarda sana sadece burda yazilan egzersizleri ödev olarak veriyor.
yani sana bir ilac vermiyor veya ameliyat etmiyor. sonucta doktor sana bu egzersiz ödevlerini
verdiginde yine kendin bu isi cözeceksin ama bir günde ama bir ayda farketmiyor. ve 2000-2500 Euro
para vericeksin doktara. senin kendi kendini tedavi etmen gereken bi sorunda neden o kadar para vereceksin ki??
bak bende burdayim ve egzersizlerle ilerliyorum. aynisini sanada tavsiye ederim! olumunekankayizsmile
arkadaşlar ben neden dokunma egzersizini geçemıyorum bir parmak bir boğum yapsam gerisi gelicek ama yapamıyorum aylardır dokunma egzersızınde kaldım
Sana katılıyorum aslıcan...
O reçete kesin Haydar Dümen'inkidir...
Hani şu hiçbir işe yaramayan reçete varya...
ohhhhhhhhh ohhhh maşallah..Allah nazarlardan korusun...
tebriklerr... Süpersin ...
moralim sıfır..ağlamamak için kendimi zor tutuyorum..olmuyor olmuyorrrr
ama neden öyle diyorsun tatlım ?
moralim sıfır..ağlamamak için kendimi zor tutuyorum..olmuyor olmuyorrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?