- 9 Ocak 2018
- 600
- 1.172
- 113
- 31
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #266.321
Tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinBen güzel haber vereyim :) tam 2 yıl önce bu hastalığı yenmiştim ve şu an hamileyim
Çook teşekkür ederiimTebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
YaaaBen güzel haber vereyim :) tam 2 yıl önce bu hastalığı yenmiştim ve şu an hamileyim
Çoook teşekkür ederiim canımmYaaatebrik ederim Sağlıkla gelsin minik
Hiç üzülmeyin. Bu biraz sabır işi açıkçası. Derin nefes alıp verin, burundan alıp ağızdan nefesi verin. Sonra yavaşça dilatörü yerleştirin. Zorlandığınız yerde nefes tekniği uygulayarak dilatörü biraz itin. Hafif ıkındığınızdada giriş açılıyor. Pes etmeden denerseniz zamanla 4 e kadar çıkarsınız. Kayganlaştırıcı sürün muhakkak.merhaba bu dilatör kullanımıyla alakalı detaylı bilgi verilen bir mesaj var mı bulamadım, yeni aldım ilkini bile yapamadımnasıl bir yol izlemeliyim?
Sayfa 13318 demerhaba bu dilatör kullanımıyla alakalı detaylı bilgi verilen bir mesaj var mı bulamadım, yeni aldım ilkini bile yapamadımnasıl bir yol izlemeliyim?
Arkadaşlar ben 3. aparatı sorunsuz yapabiliyordum. Hatta zevk bile alıyordum ama son denemem de yapamadım. Zorladım, karnım ağrıyor hala. 1 saate yakın uğraştım. Yardımcı olun
Yaptığım şeyi yapamadım ya
Banada lütfenMerhabalar yardımcı olabilir misiniz
Tebrikler öncelikle, çok güzel yol almışsınız hatta vajinismus bitmek üzere neredeyseArkadaşlar ben 3. aparatı sorunsuz yapabiliyordum. Hatta zevk bile alıyordum ama son denemem de yapamadım. Zorladım, karnım ağrıyor hala. 1 saate yakın uğraştım. Yardımcı olun
Regl gününüz mü yakın?Arkadaşlar ben 3. aparatı sorunsuz yapabiliyordum. Hatta zevk bile alıyordum ama son denemem de yapamadım. Zorladım, karnım ağrıyor hala. 1 saate yakın uğraştım. Yardımcı olun
Az kaldı diye seviniyordum bende. Bu gece tekrar deneyecektim ama bir kaç gün ata vermek daha iyi olacak gibi. TeşekkürlerTebrikler öncelikle, çok güzel yol almışsınız hatta vajinismus bitmek üzere neredeyse
Çok normal, bazen normalde yapabildiğimiz aparatları yapamayabiliriz. Neden yapamıyorum ya normalde yapıyordum stresi eklenince olacağı varsa da olmayabiliyor. Zorlamayın, stres yapmayın. Biraz ara verin. Kafanızı boşaltın. Bunun da normal bir durum olduğunu ve geçici olduğunu unutmayın. Yarın ya da birkaç gün sonra tekrar deneyin birden başlayarak.
Reglim düzensiz maalesef ama yakın olması. 1-2 haftası varRegl gününüz mü yakın?
bazı günler böyle olabilir gayet normal. Yarın daha sakin bir şekilde bir şey izlerken veya dinlerken egzersizleri yapmaya çalışın.Arkadaşlar ben 3. aparatı sorunsuz yapabiliyordum. Hatta zevk bile alıyordum ama son denemem de yapamadım. Zorladım, karnım ağrıyor hala. 1 saate yakın uğraştım. Yardımcı olun
Evet kafam dolu biraz. Stresliyimbazı günler böyle olabilir gayet normal. Yarın daha sakin bir şekilde bir şey izlerken veya dinlerken egzersizleri yapmaya çalışın.
Regl öncesi bu tür zorlanmalar gayet normalReglim düzensiz maalesef ama yakın olması. 1-2 haftası var
Onu kullanmadım ama viaxi durexe göre daha uzun süre gidiyor. İsterseniz bir deneyinGleitgelen diye bir jel varmış. Nerden temin edebilirim? Hangi siteye baktıysam stokta yok. Durex ve okey kayganlaştırıcılar yeterli gelmiyor, hemen kuruyor
Bebe yağı kullansam vaj. florası bozulur mu ki ? Kosa süreliğineOnu kullanmadım ama viaxi durexe göre daha uzun süre gidiyor. İsterseniz bir deneyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?