- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #26.921
çok iyi yaa başarmana ramak kalmış yağmurcuğumm.. bak bizi solladın ne güzel bence bu akşm ne yap et dene.bak pasiflora al fiyatıda uygun bi kaşıkta ondan içmeyi dene ilişkiden yarım saat önce rahatlatır seni
kızlar doktora gtmiştim smeer de yara cıktı ay bilmiyorum napıcam korkuyorumm bilgisi olan var mı konuyla ilgili doktorum gecmesse tedavi olucaksın dedi
kızlar doktora gtmiştim smeer de yara cıktı ay bilmiyorum napıcam korkuyorumm bilgisi olan var mı konuyla ilgili doktorum gecmesse tedavi olucaksın dedi
kızlar yaa.. 3-5 gün girememiştim nete. istanbuldaydım vs.. yazılanları okudum .. başaranları çoooookkk tebrik ediyorum.. bu arada sizden bir ricam war. lütfen şuraya kanamam oldu olmadı gibilerinden bişiler yazmayın.. psikolojik olarak etkileniyorum.. kırmızı diyordukk öyle dewam etsin lütfen.. biz vajiyle mücadele ediyoruz.. bu tarz kelimeler beni geriyo gerçekten.. öpüyorum hepinizi..
kızlar yaa.. 3-5 gün girememiştim nete. istanbuldaydım vs.. yazılanları okudum .. başaranları çoooookkk tebrik ediyorum.. bu arada sizden bir ricam war. lütfen şuraya kanamam oldu olmadı gibilerinden bişiler yazmayın.. psikolojik olarak etkileniyorum.. kırmızı diyordukk öyle dewam etsin lütfen.. biz vajiyle mücadele ediyoruz.. bu tarz kelimeler beni geriyo gerçekten.. öpüyorum hepinizi..
ayy kızlar aklıma tuhaf şey geldi.. şu sayfadaki reklamdaki kadının göğüsleri ne kadann güzelll...
ayy kızlar aklıma tuhaf şey geldi.. şu sayfadaki reklamdaki kadının göğüsleri ne kadann güzelll...
egzersizleri henüz demedim hiç denemeye başlıcam.allahın izniyle yenicem sizlerden destek bekliorum.beni yalnız bırakmayınncanım hoşgeldin aramıza
inş sende çok kısa bi süre içinde yeneceksin sadece birazcık kendine güvenmelisin
bebeginde olacak ve günleri gülerek hatırlayacaksın
egzersizleri hiç denedin mi
ii akşamlarr merhabaherkese iyi akşamlar kızlar...
bende hala bir gelişme yok yerinde sayanlardanım sizler nasılsınız
hiç egzersiz yapmadın mı canım sen
yapmaya çalıştım ama kesinlikle beceremedim doktora gitmeyi düşünüyorum ama ondan önce cem keçenin kitabını aldım belki bir işe yarar diye
canım ben vajinusmusken cem keçenin kitabını almıştım ama inan burdaki egzersizlerin aynısını söylüyo bence burdaki egzersizleri yapmalısın emin ol başaracaksın hergün bir görev edin kendine mesela 1 gün kegel egzersizi yani nefes egzersizi sonra kas egzersizleri yap sonra parmak egzersizi sonra 2 parmak 3 parmak sonra aparat emin ol başaracaksın doktorda bunları veriyo boşuna para verme hayatım ben 15 gün içerisinde başarmıştım ve araya reglimde girdi düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?